Beoordelingen Autoverhuur D. Spek

9,0
580 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Aanbod voertuigen 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,2
  • Medewerkers 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Locatie 8,5
531 t/m 540 van 580 beoordelingen

Bart uit Rotterdam

21-10-2016
8,7

Ervaring: Meedenkend en prima service bij huren autotrailer


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Krimpen aan den IJssel

21-10-2016
10

Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Krimpen aan den IJssel

21-10-2016
8,0

Ervaring: Vriendelijke en vlotte afhandeling van de verhuur. Als vaste klant geen overbodige poespas. Minimum aan tijd bij ophalen.
Prettige sfeer van vertrouwen. De nieuwe receptieruimte ervaar ik als een verademing en straalt meer professionaliteit uit. Maak graag gebruik van Spekautoverhuur zowel voor mijn school als privé. Fijne lokale voorziening die in een behoefte voorziet.


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Folkert-Jan uit Ouderkerk aan den IJssel

20-10-2016
7,3

Ervaring: Prima en zeer correct. Ik kreeg overigens wel van verschillende zijden te horen dat indien je de grootste bus huurt je een telefoontje kunt verwachten van de heer Spek waarin hij aangeeft de bus naar Alicante te kunnen verhuren en of je akkoord kunt gaan met een bus van een type kleiner. Indien je hier akkoord op geeft is hij je eeuwig dankbaar. Indien je dan later deze kleinere bus afrekend en thuis vergelijkt met de prijs van de grotere bus blijkt dat je gewoon de grotere bus hebt betaald of in elk geval geen korting of zo iets hebt gehad. Dit was voor mij een tegenvaller en voor enkele andere huurders ook, heb ik begrepen.


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Krimpen aan den IJssel

26-09-2016
9,0

Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Rayon uit Rotterdam

23-09-2016
8,0

Afgenomen dienst Personenverhuur


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Capelle aan den IJssel

22-09-2016
8,0

Ervaring: Flexibel en klantvriendelijk
Minpuntje gehuurd voertuig, navigatie werkte niet en met 9 personen in de auto werd het een beetje benauwd achter in de auto. Airco en ventilatie kregen we niet goed geregeld.


Afgenomen dienst Personenverhuur


Ja, ik beveel dit aan

K.W.C. uit Ouderkerk ad Yssel

22-09-2016
8,3

Ervaring: Heel flexibel en goed bedrijf!


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

kees uit ouderkerk a/d ijssel.

08-09-2016
9,0

Ervaring: Goed geregeld en een fijne ruime bestelbus voor een redelijke prijs.


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

michelle uit ouderkerk aan den ijssel

08-08-2016
10

Ervaring: Fantastisch een echt aanrader als we weer. Iets nodig hebben dan zullen we zeker hier weer heen gaan!


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan