Beoordelingen Autoverhuur ZuidWest

8,8
339 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 339 beoordelingen

Martin uit Middelburg

18-07-2019
9,0

Ervaring: Top geregeld, reservering verliep top, de cw transporter was er (keurig schoon en technisch in orde) en heeft ons netjes gebracht waar we wilden zijn. (Ruim 1000 km ver) Hellingen van 24% en meer waren geen probleem.

Enige wat ze zouden kunnen verbeteren is de opties op de auto (elektrische ramen en spiegelverstelling bijvoorbeeld)


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Vlissingen

16-07-2019
9,0

Ervaring: Snelle communicatie, prima voertuigen.


Ja, ik beveel dit aan

m uit geersdijk

25-06-2019
8,3

Ervaring: het enige wat een min punt is, dat de airco, alleen op de voorbank voelbaar is, dit was op de achterbanken, niet fijn


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Middelburg

21-06-2019
10

Ervaring: Goeie en betrouwbare service


Ja, ik beveel dit aan

senioren uit Grijpskerke.

12-06-2019
8,0

Ervaring: Onze ervaring met dit bedrijf is positief evenals eerdere keren.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Middelburg

12-06-2019
7,3

Ervaring: Redelijk goed. Vlotte bediening, maar wel twee mindere aspecten.
1. Helaas werd mijn vraag over een trekhaak niet opgemerkt.
2. Tijdens de huur moesten kosten worden gemaakt voor vervanging van twee kapotte lampjes. Deze werden niet vergoed.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Oost-souburg

11-06-2019
8,3

Ervaring: Vriendelijk, goede schone bus, fantastisch


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Middelburg

09-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-05-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Wim uit oost souburg

04-05-2019
9,3

Ervaring: Nette mensen in de winkel, alle afspraken nagekomen, ivm vertrektijd bus avond eerder kunnen ophalen zonder extra kosten.
Zeer nette bus, heeft ons een veilig gevoel gegeven op onze vakantie.
Al met al een dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan