Beoordelingen Autoverhuur ZuidWest

8,7
137 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Anoniem

19-05-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Bergen op Zoom

18-05-2017
6,7

Ervaring: de bus af getankt teruggebracht. Prima bus, geen problemen.
Misschien een puntje van aandacht. Toen ik de bus ophaalde leek hij af getankt. Echter voor ik op de snelweg was ging het eerste blokje op de brandstof meter uit.
Na enkele keren getankt te hebben bleek dit in de praktijk echter pas ergens tussen de 70 en 90 km te gebeuren. Toen ik de bus ophaalde stond er ook 70 km op de dagteller te staan. Volgens mij is hij toen niet af getankt
Verder prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Arnemuiden

16-05-2017
10

Ervaring: Betrouwbaar adres met vriendelijke en vlotte service. Goede voertuigen. Gehuurde bus zag er keurig uit en reed prima.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Middelburg

15-05-2017
10

Ervaring: uitstekende ervaring. Fijn en vlot geholpen. Ook na afloop toen er nog een cd in de cd speler was blijven zitten is dat heel goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-05-2017
8,0

Ervaring: zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Serooskerke

14-05-2017
9,0

Ervaring: Zeer behulpzaam en service gericht.
Ook met het huren van een personenbus hebben wij een zeer positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Nw & St Joosland

14-05-2017
9,0

Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Meliskerke

12-05-2017
9,0

Ervaring: Positief. Het vervoer verliep uitstekend. De busjes waren goed schoon. Helaas was het geluid uit de cd-speler erg zacht


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Serooskerke (W)

12-05-2017
9,0

Ervaring: Heel tevreden! Mooie, schone bus. De huur was snel geregeld. Financieel snel afgewikkeld.


Ja, ik beveel dit aan