Beoordelingen Autovink Zaandam

9,0
16 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Albert uit Zaanstreek

23-03-2016
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer matig!!!


Jan uit Amsterdam

19-03-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het 50 jarig bestaan van Autovink werd vandaag met een receptie gevierd. Ze zijn niet alleen goed in service en onderhoud maar dus ook in het organiseren van een gezellige receptie. Vader en zoon Vink stellen de klant centraal en verdienen daarvoor veel waardering.
Op naar de volgende 50!


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Zaandam

16-11-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een dikke pluim! Een bedrijf waar vriendelijkheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Auto's altijd prima gerepareerd, dan wel onderhouden. Geen extreme kostenposten.
Nogmaals, chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Haarlem

15-04-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer netjes geholpen door Erwin. Reparatie Renault Clio is uitstekend gedaan, zelfs de deuk (niet de reden voor het bezoek aan de garage) is er grotendeels uitgehaald. Alles werd netjes overlegd en de prijs was lager dan verwacht. Tot snel!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Amsterdam

28-03-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: na een aanrijding is de hele schadeafhandeling en reparatie uit handen genomen door garage autovink.Binnen het door de verzekering vastgestelde herstelbedrag zelfs inc eigen risico is mijn auto weer perfect in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Andre en Tineke uit Zaandam

29-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autovink is een garagebedrijf, dat wij van harte aanbevelen. Wij zijn al meer dan 35 jaar klant: Eerst bij Erwins vader (Thorbecke en Vink) en nu nog steeds bij Erwin (Autovink).
Al onze auto’s zijn aangeschaft en onderhouden bij Erwin en zijn vader. Ook onze kinderen hebben inmiddels hun eerste auto aangeschaft bij Erwin en we mogen zeggen: Naar volle tevredenheid.
Onderhoud en reparatie worden prima uitgevoerd. Erwin en zijn personeel staan altijd voor ons klaar. Wij hebben nog nooit meegemaakt, dat we niet onmiddellijk werden geholpen bij een probleem met de auto. Dit is echt een TOPGARAGE.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zaandam

25-04-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nadat onze auto was aangereden (total-loss) hebben wij de auto door de sleepdienst naar AutoVink laten brengen. Zij hebben de taxatie van de schade geregeld en hebben de auto voor ons aan een sloopbedrijf verkocht. Alles keurig afgehandeld. In overleg met de garage hebben zij een nieuwe occasion voor ons gekocht, deze een grote beurt gegeven en de auto bevalt prima.
Kortom prima prijs-kwaliteit verhouding met een hoge service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Assendelft

02-11-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren zijn wij klant Ook toen het bedrijf nog twee namen had. We worden altijd snel en goed geholpen.Men is goed bekend met onze wensen zodat ook de aanschaf van een andere auto altijd via dit bedrijf gebeurt.


Ja, ik beveel dit aan

jacobien uit lisserbroek

02-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autovink is een autobedrijf waar ik altijd vriendelijk en deskundig geholpen wordt, waar op korte termijn afspraken gemaakt kunnen worden en waar met je meegedacht wordt. dat geldt niet alleen als het reparaties of onderhoud van mijn auto betreft, maar ook bij de zoektocht naar een nieuwe auto/occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Nora uit Amsterdam

29-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer persoonlijke en uitstekende service. Er wordt altijd met je meegedacht en gezocht naar de beste oplossing, zowel wat betreft kwaliteit en veiligheid als prijstechnisch gezien.


Ja, ik beveel dit aan