Beoordelingen Autovitel

9,1
120 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 120 beoordelingen

Marielle uit Waalwijk

19-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettige autogarage.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Waalwijk

04-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F uit Venray

31-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto aldaar gekocht in 2017. Verkoper vertelt eerlijk wat er niet meer als nieuw is. Bij afleveren is er meer gedaan dan afgesproken. Er wordt duidelijk niet op kleine bedragen of moeite gekeken om tevreden klanten te krijgen/ houden


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Elshout

27-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Charel uit Sprang Capelle

22-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben onze auto ( Audi A1 ) al jaren in onderhoud bij autovitel. Vanaf vandaag komt daar ook de auto van onze zoon bij. Betrouwbaar en altijd klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Waalwijk

14-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: - Offerte aanvraag -

Toen ik zocht naar ' Onderhoud BMW Waalwijk' op Google kwam de naam AutoVitel ook naar boven en besloot ik een kijkje te nemen op hun website. Ik zag dat zij veel BMW occasions hadden staan maar ook een werkplaats hadden. Omdat mijn 1-Serie een grote beurt nodig had besloot ik om ook naar AutoVitel te mailen voor een offerte aanvraag. Nog geen 15 minuten later kreeg ik een nette offerte terug en zag ik tot mijn verbazing dat het prijsverschil erg groot was met die van de officiele BMW dealer en dat AutoVitel dezelfde handelingen uitvoert voor een stuk minder. Het is een aanrader om ook bij AutoVitel een offerte aanvraag te doen :D


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit Waalwijk

08-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

bart uit Sterksel

18-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bmw gevonden via gaspedaal ,naar autovitel gereden proefrit gemaakt onderhandeld en gekocht en binnen 2 dagen volgens afspraak afgeleverd prima service, kundige verkoper (geen sjieke meneer in 3 delig kostuum) maar gewoon Joey, Prima en ik ben supertevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Waalwijk

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Waspik

31-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het derde jaar op rij hier de apk keuring laten doen. Ook deze keer weer naar tevredenheid gegaan! Dus volgend jaar weer..


Ja, ik beveel dit aan