Beoordelingen Autovitel

9,3
189 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Annita uit Susteren

01-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service, vakmanschap en eerlijk! Top bedrijf met supermooi aanbod van auto’s


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Rijswijk

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven via de telefoon. Na een heel net voorstel met onze 3-serie als inruil hebben we deze prachtige 5-serie gekocht. Voor iedereen die opzoek is naar een mooie en eerlijke BMW is Autovitel zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Oosteind

19-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren is bij mijn Citroën C1 weer een grote beurt en de jaarlijkse APK uitgevoerd. Ik ben erg te spreken over de service bij Autovitel!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Lisse

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds weer mijn tweede auto gekocht bij Autovitel! Voor mijn vorige auto kreeg ik een eerlijke inruilprijs terug en ik kan weer jaren vooruit met mijn nieuwe BMW 520 Touring.

Tot de volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia & Ron uit Apeldoorn

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik hebben bijna één jaar geleden een hele leuke bmw 3-serie gekocht bij Autovitel. Toevallig waren wij afgelopen zaterdag in de buurt en gingen we even langs voor een kop koffie en een rondje in de super mooie showroom van Autovitel. Wat een pracht auto's! Mocht je op zoek zijn naar een gebruikte bmw met weinig kilometers en leuke opties is Autovitel echt een aanrader.

Wij hadden bij onze koop de afspraak gemaakt om nog een recensie te schrijven. Hier is hij dan mannen. Good job en super bedankt.

Groetjes,

Sylvia & Ron Dankerlui


Ja, ik beveel dit aan

Wietse uit Weert

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Sprang-Capelle

25-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

N. uit 's-Hertogenbosch

14-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren mijn auto weer opgehaald na de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Autovitel. Weer zeer tevreden naar huis gegaan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ik kan weer met een gerust hart met mijn auto rijden. Bedankt Autovitel en tot volgend jaar!


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Veenendaal

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden heb ik bij Autovitel een BMW 3-serie station gekocht en ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper. Zonder twijfel een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Heerhugowaard

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede uitleg en hoewel er een probleem was met de leasemaatschappij hebben ze het keurig opgelost. Ik heb mijn auto toch gewoon op kunnen halen. Top!


Ja, ik beveel dit aan