Beoordelingen Autovitel

9,3
182 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

N. uit 's-Hertogenbosch

14-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren mijn auto weer opgehaald na de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Autovitel. Weer zeer tevreden naar huis gegaan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ik kan weer met een gerust hart met mijn auto rijden. Bedankt Autovitel en tot volgend jaar!


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Veenendaal

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden heb ik bij Autovitel een BMW 3-serie station gekocht en ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper. Zonder twijfel een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Heerhugowaard

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede uitleg en hoewel er een probleem was met de leasemaatschappij hebben ze het keurig opgelost. Ik heb mijn auto toch gewoon op kunnen halen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Kristina uit Kaatsheuvel

10-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een bedrijf waar je met een betrouwbaar gevoel en een gerust je auto in onderhoud geeft en waar meegedacht wordt om de kosten zo laag mogelijk te houden. Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Erg vriendelijk, klantgericht en deskundig personeel, complimenten!!!


Ja, ik beveel dit aan

Camile uit Tilburg

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Schiedam

06-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vrouw en ik hebben hier 15 september j.l een audi a6 30tdi quatro gekocht.voor de inruil van eenzelde audi hebben we een nette inruil prijs gekregen. NU 4 maanden later rijden we nog steeds zonder problemen en plezier in deze audi.Joey de verkoper heeft alles netjes geregeld en ons netjes te woord gestaan .Een aanrader om te gaan kijken voor een deftige auto ,hebben prachtige auto's staan .


Ja, ik beveel dit aan

DJ uit Tilburg

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die horen bij de betreffende merkdealers. Na een lange online zoektocht door heel Nederland, kwam ik uit bij Autovitel in Waalwijk. Gespecialiseerd in ex-lease BMW’s, met uitstekende service- en garantievoorwaarden, een werkplaats met kundige monteurs en heel schappelijke onderhoudstarieven. Inmiddels rijd ik ruim 1,5 jaar een BMW 5-serie; de servicebeurten zijn prima geprijsd, reparaties worden snel en kundig gedaan, zelfs vervangend vervoer is verrassend betaalbaar. Vergeleken met m’n laatste Ford ben ik enorm vooruitgegaan qua comfort, maar zijn de kosten gevoelsmatig gelijk gebleven. BMW maakt rijden geweldig, Autovitel maakt BMW rijden bereikbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Waalwijk

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Wageningen

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiaste mensen en Service gericht. Onze complimenten


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Kaatsheuvel

02-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan