Beoordelingen Autovitel

9,2
113 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

bart uit Sterksel

18-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bmw gevonden via gaspedaal ,naar autovitel gereden proefrit gemaakt onderhandeld en gekocht en binnen 2 dagen volgens afspraak afgeleverd prima service, kundige verkoper (geen sjieke meneer in 3 delig kostuum) maar gewoon Joey, Prima en ik ben supertevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Waalwijk

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Waspik

31-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het derde jaar op rij hier de apk keuring laten doen. Ook deze keer weer naar tevredenheid gegaan! Dus volgend jaar weer..


Ja, ik beveel dit aan

Kevin Hofkens uit Kerkrade

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi en eerlijk bedrijf! Via Facebook terecht gekomen in Waalwijk en bij aankomst goed ontvangen. Na een goed gesprek en een proefrit wist ik het gelijk. Nu twee weken verder heb ik mijn BMW 320d sedan afgelopen zaterdag opgehaald en was alles tot in de puntjes super geregeld. Ook ik kom zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Maasmechelen

15-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaering waar men zonder druk een auto kan kopen en waar iedereen even vriendelijk je te woord staat ook al kom je in je werk kleren een auto bezichtigen! echt een top service! Kom zeker terug voor de volgende!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Voorburg

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Beantwoord mails zelfs buiten de openingstijden en wil graag de laatste stand van zaken weten. Koffie smaakt goed en de showroom ziet er keurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Waalwijk

03-01-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Drunen

29-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een Apk keuring laten doen bij mijn Twingo en gelukkig kan ik weer een jaar veilig autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Weesp

28-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerst wat mailcontact te hebben gehad over een auto, was de vriendelijkheid al te merken. Eenmaal de afspraak te hebben gemaakt en dus langs gegaan werd al snel duidelijk dat ze inderdaad vriendelijk waren. Niet dat vlugge verkoopgedoe want dan ben ik gauw klaar.
De auto werd op mijn verzoek klaar gemaakt voor een proefrit. Nu kan ik alles wel in detail gaan vertellen, maar het komt er op neer dat we de auto gekocht hebben. Dat zegt dus genoeg over hoe wij behandeld zijn. Kortom.... auto nodig ? Zoek dus niet verder.


Ja, ik beveel dit aan