Beoordelingen Autovitel

9,1
116 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Charel uit Sprang Capelle

22-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben onze auto ( Audi A1 ) al jaren in onderhoud bij autovitel. Vanaf vandaag komt daar ook de auto van onze zoon bij. Betrouwbaar en altijd klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Waalwijk

14-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: - Offerte aanvraag -

Toen ik zocht naar ' Onderhoud BMW Waalwijk' op Google kwam de naam AutoVitel ook naar boven en besloot ik een kijkje te nemen op hun website. Ik zag dat zij veel BMW occasions hadden staan maar ook een werkplaats hadden. Omdat mijn 1-Serie een grote beurt nodig had besloot ik om ook naar AutoVitel te mailen voor een offerte aanvraag. Nog geen 15 minuten later kreeg ik een nette offerte terug en zag ik tot mijn verbazing dat het prijsverschil erg groot was met die van de officiele BMW dealer en dat AutoVitel dezelfde handelingen uitvoert voor een stuk minder. Het is een aanrader om ook bij AutoVitel een offerte aanvraag te doen :D


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit Waalwijk

08-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

bart uit Sterksel

18-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bmw gevonden via gaspedaal ,naar autovitel gereden proefrit gemaakt onderhandeld en gekocht en binnen 2 dagen volgens afspraak afgeleverd prima service, kundige verkoper (geen sjieke meneer in 3 delig kostuum) maar gewoon Joey, Prima en ik ben supertevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Waalwijk

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Waspik

31-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het derde jaar op rij hier de apk keuring laten doen. Ook deze keer weer naar tevredenheid gegaan! Dus volgend jaar weer..


Ja, ik beveel dit aan

Kevin Hofkens uit Kerkrade

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi en eerlijk bedrijf! Via Facebook terecht gekomen in Waalwijk en bij aankomst goed ontvangen. Na een goed gesprek en een proefrit wist ik het gelijk. Nu twee weken verder heb ik mijn BMW 320d sedan afgelopen zaterdag opgehaald en was alles tot in de puntjes super geregeld. Ook ik kom zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Maasmechelen

15-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaering waar men zonder druk een auto kan kopen en waar iedereen even vriendelijk je te woord staat ook al kom je in je werk kleren een auto bezichtigen! echt een top service! Kom zeker terug voor de volgende!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Voorburg

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Beantwoord mails zelfs buiten de openingstijden en wil graag de laatste stand van zaken weten. Koffie smaakt goed en de showroom ziet er keurig uit.


Ja, ik beveel dit aan