Beoordelingen Autovitel

9,3
175 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Maarten uit Waalwijk

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Wageningen

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiaste mensen en Service gericht. Onze complimenten


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Kaatsheuvel

02-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Celine uit Breda

30-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, Mooi bedrijf, Vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nieuw Vennep

26-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb hier een mooie auto gekocht en werd goed geholpen. Ben meteen gewezen op een hele kleine schade die heel netjes gerepareerd is. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Tilburg

26-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Eindhoven

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nu vier weken terug een auto gekocht bij Dennis van autovitell en nog steeds heel erg blij met onze aankoop. Service bij autovitel is meer dan goed en afspraken worden nagekomen. autovitel heeft een mooi pand met een ruime keuze occasions. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sofie uit Breda

29-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service. Van a tot z was alles tot in de puntjes geregeld, super blij met mijn nieuwe 1-Serie.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Tilburg

07-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons de tweede keer dat wij een auto hebben gekocht bij autovitel. Service en klantvriendelijkheid nog steeds super. Uitstraling wordt alsmaar mooier. Wij zijn nog steeds super tevreden en tot over 2 jaar.

Groetjes Richard


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Tilburg

21-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht , volvo s60 met 3 maand apk . Deze werd helemaal gechekt en van een nieuwe apk voorzien . Top heren . Heb alles ervaren als een heel vriendelijke en heel goede service.


Ja, ik beveel dit aan