Beoordelingen Autovitel

9,2
148 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 148 beoordelingen

Willem

29-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig bedrijf! We gingen al af op de recensies die op deze site staan, en het klopt. Als je voor een auto komt kijken, dan kun echt op je gemak de auto bekijken. Zonder dat er een opdringerige verkoper om je heen draait. Zeer prettige ontvangst. Geen marmeren vloer en automatische schuifdeuren, maar gewoon een heel net bedrijf zonder poeha, en dat vind je dan weer terug in de scherpe prijzen. En dat is natuurlijk ook zeker zo belangrijk. Kortom zoek je een gebruikte BMW, breng dan zeker een bezoekje aan Auto Vitel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter

20-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was geinteresseerd in een BMW 5 serie en kwam op Facebook elke keer autovitel in waalwijk tegen. Werd wel beetje nieuwsgierig aangezien zij alleen maar BMWs hadden staan waarvan een flink aantal 5 series. Ik zocht al een tijdje naar een rijk uitegeruste 5 serie met de juiste opties maar het was elke keer net niet zeg maar. Bij autovitel aangekomen vond ik het erg prettig dat alles wat op internet stond ook echt klopte - de kilometers en bouwjaren maar ook de op internet geadverteerde opties kwamen exact overeen met de werkelijkheid. Dit wil nog wel eens anders zijn weet ik uit ervaring. Ik ben te woord gestaan door de eigenaar zelf en die heeft mij uitgelegd hoe ze bij autovitel te werk gaan en hoe ze de selectie van occasions bij elkaar zochten en hoe zij aan een selectie diesels kwamen met goede kilometerstanden. Hij vertelde dat alle autos voorzien waren van de complete onderhoudshistorie en dat heb ik ook gecontroleerd bij 4 autos waar ik naar gekeken heb (dit klopte) Al met al heel fijn geholpen en zeer transparant en open zaken gedaan met Hans. Ik ben dik tevreden en heb zo lang ik BMW rijd het recht op gratis APK keuringen in de garage van mijn autos


Ja, ik beveel dit aan

Bavo uit Zutphen

19-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige medewerkers, ongedwongen sfeer, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Haastrecht

19-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inkoop van kwalitatief goede gebruikte auto's. Goede service verlening. Deskundigheid is puntje van aandacht met name t.a.v. specifieke technische kennis. In het algemeen: houd er bij het aanschaffen van een uit het buitenland ingevoerde auto rekening mee dat de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen andere eisen kan stellen aan bijv. alarmsystemen e.d. hetgeen een meerprijs oplevert. Verder prettig zaken gedaan met Autovitel.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Tilburg

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Joey van Autovitel was meteen meedenkend en vriendelijk toen ik hen belde voor een auto die ik online had gezien. Een proefrit was geen probleem, en ook de aflevering ging voorspoedig. Ik rijd dolblij rond in mijn nieuwe bolide, dank voor de fijne service, keep up the good work!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Waalwijk

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Oud-beijerland

04-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze prachtige bmw 520 touring opgehaald!! Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Auto stond netjes klaar en werd keurig afgeleverd. Wij gaan eerst genieten van deze auto, maar komen zeker weer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Drunen

12-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ervaring is super / Voor het eerst een grote beurt laten uitvoeren bij Auto vitel aan mijn BMW 520. Offerte opgevraagd via de website en een snelle duidelijke reactie gekregen. Prijzen zijn aanzienlijk goedkoper dan andere garages en de service is top heel erg klantvriendelijk. Mijn volgende beurt zal ik zeker weer bij Auto vitel laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Meerkerk

24-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtig bedrijf waar je super wordt geholpen en waar afspraken echt worden nagekomen. Ik ga nu heel veel kilometers genieten van mijn nieuwe 1-serie en kom zeker terug bij autovitel!!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Haarlem

12-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat Autovitel een geweldig bedrijf is. Heb hier afgelopen week mijn BMW 1 Serie mogen ophalen en de auto is werkelijk perfect afgeleverd met een nieuwe APK, beurt en zelfs een volle tank. Heb ook voor mijn oude auto een prima prijs teruggekregen en de algehele koopervaring was zeer positief. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan