Beoordelingen Autovitel

9,2
155 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Eva uit Dongen

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben mijn man en ik onze BMW 3 serie touring opgehaald bij autovitel en zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf. Het ziet er super netjes uit, je wordt er super goed geholpen en afspraken worden keurig netjes nagekomen. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Kaatsheuvel

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jack uit oirschot

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben bij dit bedrijf een mercedes c200 sportcoupe van 2002 gekocht we werden er zeer netjes en goed ontvangen na een week gereden waaren er wat probleempjes met de auto en wij gebeld ook dat werdt netjes gemaakt ben zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Tilburg

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de service en afwikkeling van mijn aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Raamsdonksveer

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles gewoon prima


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Dongen

12-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik wil wederom het hele team van AutoVitel bedanken! Drie jaar geleden mijn eerste aankoop gedaan bij dit bedrijf en ook nu hebben ze mijn verwachtingen overtroffen. Ik hoop weer vele veilige kilometers te mogen maken en tot de volgende.


Ja, ik beveel dit aan

Noortje uit Waalwijk

03-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem

29-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig bedrijf! We gingen al af op de recensies die op deze site staan, en het klopt. Als je voor een auto komt kijken, dan kun echt op je gemak de auto bekijken. Zonder dat er een opdringerige verkoper om je heen draait. Zeer prettige ontvangst. Geen marmeren vloer en automatische schuifdeuren, maar gewoon een heel net bedrijf zonder poeha, en dat vind je dan weer terug in de scherpe prijzen. En dat is natuurlijk ook zeker zo belangrijk. Kortom zoek je een gebruikte BMW, breng dan zeker een bezoekje aan Auto Vitel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter

20-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was geinteresseerd in een BMW 5 serie en kwam op Facebook elke keer autovitel in waalwijk tegen. Werd wel beetje nieuwsgierig aangezien zij alleen maar BMWs hadden staan waarvan een flink aantal 5 series. Ik zocht al een tijdje naar een rijk uitegeruste 5 serie met de juiste opties maar het was elke keer net niet zeg maar. Bij autovitel aangekomen vond ik het erg prettig dat alles wat op internet stond ook echt klopte - de kilometers en bouwjaren maar ook de op internet geadverteerde opties kwamen exact overeen met de werkelijkheid. Dit wil nog wel eens anders zijn weet ik uit ervaring. Ik ben te woord gestaan door de eigenaar zelf en die heeft mij uitgelegd hoe ze bij autovitel te werk gaan en hoe ze de selectie van occasions bij elkaar zochten en hoe zij aan een selectie diesels kwamen met goede kilometerstanden. Hij vertelde dat alle autos voorzien waren van de complete onderhoudshistorie en dat heb ik ook gecontroleerd bij 4 autos waar ik naar gekeken heb (dit klopte) Al met al heel fijn geholpen en zeer transparant en open zaken gedaan met Hans. Ik ben dik tevreden en heb zo lang ik BMW rijd het recht op gratis APK keuringen in de garage van mijn autos


Ja, ik beveel dit aan

Bavo uit Zutphen

19-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige medewerkers, ongedwongen sfeer, goede service.


Ja, ik beveel dit aan