Beoordelingen Autovitel

9,2
130 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Lieke uit Drunen

09-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Kaatsheuvel

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schiedam

11-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jarenlang alleen maar Franse wagens gereden te hebben toch maar de overstap gemaakt naar iets totaal anders.
Omdat ik veel kmtrs maak en ook weer een comfortabele wagen wil kwam ik bij toeval deze koets tegen...een Bmw 520d.
Autovitel gebeld en de afspraak om een proefrit te maken was een feit.
Eenmaal aangekomen in Waalwijk werd ik eerst uitgenodigd om een bak koffie te nemen en na een praatje met Joey (de verkoper) ben ik samen Velmet mijn zoon een stuk gaan rijden.
Na 100 mtr was eigenlijk voor mij de koop beslist!...wat een onwijs heerlijk rijdende wagen is dit!
Velgen waren iets beschadigd maar dat nam ik voor lief.
Nadat de wagen zijn keuringen had gehad en op kenteken was gezet ging ik de Bmw ophalen in Waalwijk...en wat schertste mijn verbazing?..
Joey had de velgen laten repareren en spuiten....ik heb nu 32 jaar mijn rijbewijs en heel wat wagens versleten...maar nog nooit heeft een dealer of handelaar meer gedaan dan afgesproken was. Hulde voor dit bedrijf en in het bijzonder voor Joey die alles zeer professioneel heeft aangepakt. Zolang het mij gegund is..:-)...zolang blijf ik Bmw rijden...en zolang blijf ik terugkomen bij AutoVitel!!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Waalwijk

11-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles volgens afspraak geregeld. Vriendelijk personeel - Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schiedam

14-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week een Bmw 520d bij dit bedrijf gekocht. Contact verliep vlekkeloos.... Kan niet anders zeggen dat dit eindelijk een bedrijf is die weet hoe het hoort. Als ik dan toch wat te klagen mag hebben haal die vervelende pop-up van FaceBook van jullie pagina!! Voor de rest...niks anders dan lof voor Joey die alles goed geregels heeft.


Ja, ik beveel dit aan

CTB uit Waalwijk

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Drunen

31-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Bosch

16-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aantal weken geleden een 520d touring gekocht, afgeleverd volgens afspraak! Hebben ruim 3 maanden contact gehad over verschillende auto's, nu eindelijk een match qua opties en km-stand.

Perfecte afhandeling en communicatie. Reageren snel en duidelijk via email!

Over 3 jaar maar weer eens terug...


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Waspik

10-05-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Alphen aan den Rijn

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie maanden geleden een BMW 320d touring automaat gekocht bij dit bedrijf en het rijdt als een zonnetje. Een zeer prettig gesprek gehad met Joey bij aankoop van de wagen die gelijk het vertrouwen gaf in AutoVitel. Klantvriendelijk en super netjes.
Bij aflevering stond hij prachtig in de showroom klaar en ben ik erg te spreken over dit bedrijf.

Geschreven door een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan