Beoordelingen Autovitel

9,2
140 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 140 beoordelingen

Erica uit Meerkerk

24-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtig bedrijf waar je super wordt geholpen en waar afspraken echt worden nagekomen. Ik ga nu heel veel kilometers genieten van mijn nieuwe 1-serie en kom zeker terug bij autovitel!!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Haarlem

12-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat Autovitel een geweldig bedrijf is. Heb hier afgelopen week mijn BMW 1 Serie mogen ophalen en de auto is werkelijk perfect afgeleverd met een nieuwe APK, beurt en zelfs een volle tank. Heb ook voor mijn oude auto een prima prijs teruggekregen en de algehele koopervaring was zeer positief. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

C.D. uit Waalwijk

07-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Soest

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik bij Autovitel een BMW 3 ingeruild en een BMW 5 gekocht. Fantastische service en heldere communicatie! Prima inruil prijs, geweldige verkoopprijzen. Ik ben groot fan. Nu eerst heel lang genieten van mijn aankoop en te zijner tijd kom ik bij jullie terug. Service en kwaliteit is het enige wat je doet overleven.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Gravendeel

27-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een 330D gekocht bij Autovitel; wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ze werken heel correct en transparant. Prettige communicatie, ze komen de afspraken keurig na en doen niet moeilijk om de auto perfect te krijgen. Een nieuwe standaard in de autohandel wat mij betreft ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Beuningen

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe BMW 320d Touring op mogen halen bij AutoVitel. De wagen stond voor het pand klaar toen ik aan kwam en zag er super uit! Personeel is zeer vriendelijk en het bedrijf is prachtig. Een mooie voorraad en zeker een aanrader voor iedereen die een BMW zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Christell uit Waalwijk

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een hele mooie, goedwerkende, super afgewerkte auto gekocht bij Auto Vitel. Ik kan auto Vitel aan iedereen aanraden. Ik heb zelden zo'n eerlijke en oprechte autoverkoper gesproken. Ik koop mijn volgende auto zeker weer hier.. Hans ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Waalwijk

06-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels voor de vierde maal mijn Volvo laten keuren en eigenlijk zoals altijd weer correct, netjes, vriendelijk en deskundig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Sint oedenrode

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring. Heb een 320 touring gekocht, volle auto en alles netjes volgens afspraak verlopen. Auto is super netjes afgeleverd.
Had mijn oude bmw ingeruild, ook dat ging heel soepel.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Rijswijk

23-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette zaak met een nette onvangst. Ruime keuze aan auto in meerdere klasses. Men neemt daar de tijd voor je en willen je niet alleen auto verkopen. Zou hier de volgende keer ook mijn auto weer kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan