Beoordelingen Autovitel

9,2
137 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Bas uit Soest

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik bij Autovitel een BMW 3 ingeruild en een BMW 5 gekocht. Fantastische service en heldere communicatie! Prima inruil prijs, geweldige verkoopprijzen. Ik ben groot fan. Nu eerst heel lang genieten van mijn aankoop en te zijner tijd kom ik bij jullie terug. Service en kwaliteit is het enige wat je doet overleven.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Gravendeel

27-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een 330D gekocht bij Autovitel; wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ze werken heel correct en transparant. Prettige communicatie, ze komen de afspraken keurig na en doen niet moeilijk om de auto perfect te krijgen. Een nieuwe standaard in de autohandel wat mij betreft ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Beuningen

20-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe BMW 320d Touring op mogen halen bij AutoVitel. De wagen stond voor het pand klaar toen ik aan kwam en zag er super uit! Personeel is zeer vriendelijk en het bedrijf is prachtig. Een mooie voorraad en zeker een aanrader voor iedereen die een BMW zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Christell uit Waalwijk

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een hele mooie, goedwerkende, super afgewerkte auto gekocht bij Auto Vitel. Ik kan auto Vitel aan iedereen aanraden. Ik heb zelden zo'n eerlijke en oprechte autoverkoper gesproken. Ik koop mijn volgende auto zeker weer hier.. Hans ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Waalwijk

06-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels voor de vierde maal mijn Volvo laten keuren en eigenlijk zoals altijd weer correct, netjes, vriendelijk en deskundig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Sint oedenrode

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring. Heb een 320 touring gekocht, volle auto en alles netjes volgens afspraak verlopen. Auto is super netjes afgeleverd.
Had mijn oude bmw ingeruild, ook dat ging heel soepel.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Rijswijk

23-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette zaak met een nette onvangst. Ruime keuze aan auto in meerdere klasses. Men neemt daar de tijd voor je en willen je niet alleen auto verkopen. Zou hier de volgende keer ook mijn auto weer kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Drunen

09-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Kaatsheuvel

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schiedam

11-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jarenlang alleen maar Franse wagens gereden te hebben toch maar de overstap gemaakt naar iets totaal anders.
Omdat ik veel kmtrs maak en ook weer een comfortabele wagen wil kwam ik bij toeval deze koets tegen...een Bmw 520d.
Autovitel gebeld en de afspraak om een proefrit te maken was een feit.
Eenmaal aangekomen in Waalwijk werd ik eerst uitgenodigd om een bak koffie te nemen en na een praatje met Joey (de verkoper) ben ik samen Velmet mijn zoon een stuk gaan rijden.
Na 100 mtr was eigenlijk voor mij de koop beslist!...wat een onwijs heerlijk rijdende wagen is dit!
Velgen waren iets beschadigd maar dat nam ik voor lief.
Nadat de wagen zijn keuringen had gehad en op kenteken was gezet ging ik de Bmw ophalen in Waalwijk...en wat schertste mijn verbazing?..
Joey had de velgen laten repareren en spuiten....ik heb nu 32 jaar mijn rijbewijs en heel wat wagens versleten...maar nog nooit heeft een dealer of handelaar meer gedaan dan afgesproken was. Hulde voor dit bedrijf en in het bijzonder voor Joey die alles zeer professioneel heeft aangepakt. Zolang het mij gegund is..:-)...zolang blijf ik Bmw rijden...en zolang blijf ik terugkomen bij AutoVitel!!


Ja, ik beveel dit aan