Beoordelingen Autovitel

9,2
163 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Joop en Elly uit Hoogstraten, Belgiƫ

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kregen een professionele uitleg over de beschikbare auto's door Dennis. Daar onze auto moest worden ingevoerd, is dit tevens door AutoVitel uitgevoerd en wel in een zeer korte periode. Wij kunnen een ieder AutoVitel aanbevelen voor de aanschaf van een tweedehands auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Amersfoort

06-06-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hoe kan het lopen, in januari een hele mooie bmw gekocht. Uiterst tevreden over de service. Toen kwam er een vreemde kraak in de auto. Terug naar Autovitel. En dan worden echt alle registers open getrokken om te vinden wat het is. service en garantie met een grote hoofdletter! Top gedaan jongens. Kortom garantie bij Autovitel is ook echt garantie!


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Veldhoven

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldig autobedrijf !! Heel het team van autovitel willen wij bedanken voor de goede service. En Klantvriendelijkheid ........ meer dan een 10 !!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Waalwijk

30-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Waalwijk

22-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Utrecht

12-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via facebook terecht gekomen bij Autovitel en ook mede door de recensies zijn wij gaan kijken naar zeer leuke bmw. Bij binnenkomst werden wij zeer vriendelijke ontvangen door verkoper Dennis en heeft hij ons prettig geholpen met onze keuze. Ook bij ons zijn de afspraken netjes nagekomen wat ik al eerder had gelezen en werd onze aankoop netjes afgeleverd. Een goede ervaring bij een mooi autobedrijf met vriendelijk en bekwaam personeel.

groet,

S.Kaag


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Waalwijk

07-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Terneuzen

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden geleden een prachtige BMW 320d Xdrive gekocht. Volgens afspraak afgeleverd en nu na 5000km nog tevreden. Zeer veel keuze in voornamelijk Xdrive.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Dongen

24-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben mijn man en ik onze BMW 3 serie touring opgehaald bij autovitel en zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf. Het ziet er super netjes uit, je wordt er super goed geholpen en afspraken worden keurig netjes nagekomen. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Kaatsheuvel

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan