Beoordelingen Autovitel

9,2
169 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 169 beoordelingen

Robert uit Eindhoven

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nu vier weken terug een auto gekocht bij Dennis van autovitell en nog steeds heel erg blij met onze aankoop. Service bij autovitel is meer dan goed en afspraken worden nagekomen. autovitel heeft een mooi pand met een ruime keuze occasions. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sofie uit Breda

29-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service. Van a tot z was alles tot in de puntjes geregeld, super blij met mijn nieuwe 1-Serie.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Tilburg

07-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons de tweede keer dat wij een auto hebben gekocht bij autovitel. Service en klantvriendelijkheid nog steeds super. Uitstraling wordt alsmaar mooier. Wij zijn nog steeds super tevreden en tot over 2 jaar.

Groetjes Richard


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Tilburg

21-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht , volvo s60 met 3 maand apk . Deze werd helemaal gechekt en van een nieuwe apk voorzien . Top heren . Heb alles ervaren als een heel vriendelijke en heel goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Dongen

06-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uiterst correct en zeer deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Waspik

23-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Joop en Elly uit Hoogstraten, Belgiƫ

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kregen een professionele uitleg over de beschikbare auto's door Dennis. Daar onze auto moest worden ingevoerd, is dit tevens door AutoVitel uitgevoerd en wel in een zeer korte periode. Wij kunnen een ieder AutoVitel aanbevelen voor de aanschaf van een tweedehands auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Amersfoort

06-06-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hoe kan het lopen, in januari een hele mooie bmw gekocht. Uiterst tevreden over de service. Toen kwam er een vreemde kraak in de auto. Terug naar Autovitel. En dan worden echt alle registers open getrokken om te vinden wat het is. service en garantie met een grote hoofdletter! Top gedaan jongens. Kortom garantie bij Autovitel is ook echt garantie!


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Veldhoven

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldig autobedrijf !! Heel het team van autovitel willen wij bedanken voor de goede service. En Klantvriendelijkheid ........ meer dan een 10 !!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Waalwijk

30-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan