Beoordelingen Autowinkel Waddinxveen

9,4
10 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
  • Klantvriendelijkheid 8,5
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Arie uit Woerden

14-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nette ontvangst, keurige geduldige uitleg. Fantastische aflevering van nieuwe auto. Ze maken er echt een feestje van.


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Woerden

04-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top service. Bastiaan heeft enorm zijn best gedaan om met veel gesteggel met de lease maatschappij toch een supermooie Alfa Guilietta met rood lederen bekleding te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin&Pleunine uit waddinxveen

26-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Rotterdam

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Wormer

06-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Had al zeer prettige ervaringen in de gesloten vestiging te IJsselstein. Dit zet zich voort te Waddinxveen. Het contact is prima. Ook de zeer kundige kennis van monteur Marcel de Vos is fijn. Kortom: een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Reeuwijk

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een nieuwe Jeep Renegade gekocht bij Autowinkel Waddinxveen. De Verkoper is de Heer Maurice de jong en hij heeft alles (zeer sympathiek) naar 100% tevredenheid
behandeld en uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

J.M.A. uit Woerden

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, leuk, prettig, geeft een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Voorburg

19-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Hekelingen

19-05-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Capelle aan den Ijssel

29-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke service. Relatie met Autowinkel al 10 jaar. Met Autowinkel is het prettig zaken doen, een ptettige relatie.


Ja, ik beveel dit aan