Beoordelingen Autowinkel Waddinxveen

8,7
58 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
  • Klantvriendelijkheid 9,0
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Anoniem

12-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: hHel meedenkend, gaat veel verder dan je mag verwachten. Ik zou Autowinkel aan iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Waddinxveen

12-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Waddinxveen

11-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto kopen geen probleem, vragen beantwoorden via de mail wat minder. Had gevraagd om mijn banden in te ruilen voor 4 seizoen banden, deze mail kwijt geraakt? Nu moet ik elders 4 seizoenbanden kopen. Kon mijn nieuwe banden niet inruilen jammer !


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Zevenhuizen

28-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Strijen

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig. Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Leidschendam

13-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Arie en marij uit Dordrecht

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie garage zeer vriendelijk geholpen door verkoper Ralph van Croonenborgh deskundig en direct doet wat hij belooft een dikke 10 .
Hij heeft ons goed geïnformeerd over alles zeer prettig .
Ook na aflevering heeft hij nog contact gezocht hoe en wat.


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Bergambacht

18-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Giulietta gekocht bij Bastiaan. Zeer correct geholpen en voor dit moment erg tevreden met de auto!

Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Cpby uit Bergambacht

11-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben ontzettende fijne ervaring opgedaan met dit bedrijf!
Wij zijn door Bastiaan geholpen in de begeleiding tot leasen van de Jeep Compas!
Alle tijd en geduld en meedenken werd getoond!
De Jeep Compas is een geweldige auto en je word dus ontzettend goed geholpen.
C.Bins uit Bergambacht


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Rotterdam

27-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met verkoper Ralph. Ik ben erg blij met mijn tweedehands auto, ben erg goed geholpen. Ralph was zeer goed bereikbaar en heft al mijn vragen kunne beantwoorden. Al met al, blij met mijn aankoop en ik zou Ralph aan iedereen kunnen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan