Beoordelingen AutoWitte B.V.

8,8
152 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Tom uit Den-Haag

21-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na hele slechte ervaringen met andere garages, o.a waar ik deze Ignis in 2005 nieuw heb gekocht en na
nog meer slechte ervaringen bij weer andere garages ,in 2010 bij Suzuki Witte, nu dus AutoWitte terecht gekomen en is hij nu sindsdien bij hen in onderhoud en heeft inmiddels 218000 km op de teller staan. Dankzij het goede onderhoud en service zijn dat probleemloze kilometers geweest. Dat alles voor een zeer redelijke prijs. Pas weer apk gekeurd en zonder problemen weer vrolijk verder rijden. Klasse!
Kan Auto Witte dan ook voor 100% aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit den haag

09-04-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvon uit Den Haag

08-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onlangs bij AutoWitte geweest voor onderhoud en APK. Geholpen door zeer vriendelijk, vakkundig personeel. Duidelijke afspraken en ze hebben nog tijd voor je. 's Middags bij het ophalen stond mijn auto er gewassen en wel bij. Dit kom je nog maar zelden tegen! Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Steyn uit Delft

27-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen week onderhoud laten doen bij de werkplaats van Auto Witte B.V.

Ze hebben me erg netjes geholpen en hebben meegedacht om de kosten te besparen! Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Den Haag

23-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorige maand voor een onderhoudsbeurt geweest bij Auto Witte, oud en vertrouwd door Joop geholpen. Was weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Den Haag

04-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Naast vakmanschap staat ook de mens (klant) centraal, een combinatie die je in de Randstad nog maar weinig tegenkomt.
Raymond uit Den Haag
verkeersvlieger b.d.


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Den Haag

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon ouderwetse goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Rijswijk

03-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam voor een kapot remlicht en kreeg een gewassen auto terug. Wat een topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nootdorp

03-08-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan