Beoordelingen Autozaak.nl

9,0
37 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
21 t/m 30 van 37 beoordelingen

hans uit ALMERE

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer persoonlijke benadering met de klant en werkelijk uitstekende kwaliteit van bijna nieuwe auto's resulteert in een feestje om hier te slagen. Een gemiddelde autoverkoper bij de merkdealer kan niet tippen aan de passie voor auto's van de verkoper hier.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Rotterdam

06-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, fijne mensen. Een bijna nieuwe
BMW gekocht, meer dan 30k voordeel op de nw.prijs. Echt zeer tevreden, nogmaals dank Arjan.


Ja, ik beveel dit aan

Julian uit Amstelveen

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na eerst een goed onderhouden tweedehands VW Golf te hebben gekocht bij Autozaak.nl, de beslissing gemaakt om hem in te ruilen en een nieuwe VW Golf te bestellen.

Naast de scherpe prijs die autozaak.nl weet te bieden is ook de service die Arjan biedt uitstekend. Hij heeft een passie voor auto's en dat merk je meteen. Er wordt altijd uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen en je kan altijd terecht met vragen.

Ik ben erg tevreden en ga zeker terug naar Autozaak.nl wanneer het weer tijd is voor een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Autobedrijf Ferdy Snijders uit EMMEN

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede en correcte afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Raalte

15-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zakelijk een gebruikte auto aangeschaft bij Autozaak.nl, het maken van afspraken verliep vlot en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Ik kan Autozaak.nl van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Heiloo

07-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Terzake kundig met een persoonlijke benadering


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Groningen

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alle verwachtingen overtroffen. Een hagelnieuwe BMW met 15% korting aangeschaft. Snelle en correcte handelswijze, een absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Elsloo

23-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was voor mij de eerste keer, dat ik met dit bedrijf zaken heb gedaan en zou het zo weer doen. Goed eservice, afspraak is afspraak en goede after sales.


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Deventer

22-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb bij autozaak.nl een nieuwe VW golf variant besteld.
Tijdens het gehele traject van eerste contact tot aflevering was Arjan zeer vriendelijk en behulpzaam.
Bij aflevering van de auto bleken er zelf meer opties op te zitten dan besteld. Arjan kreeg korting door een grote bestelling. Dat noem ik nou klant verwachting overtreffen!


Ja, ik beveel dit aan

Arien uit Emmen

21-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn, prettig en vlot bedrijf met een keurige service.


Ja, ik beveel dit aan