Beoordelingen Autozaak.nl

9,0
43 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Georg uit Nieuwegein

18-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden vanwege de mooie auto's die worden aangeboden en daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk. Niet pusherig of wat dan ook.


Ja, ik beveel dit aan

Martin

16-07-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Erg vriendelijk geholpen. Ze hebben de auto gevonden die ik wilde, met nagenoeg exact de gewenste specificities. Dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan

02-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende ervaring. Voor het eerst niet bij een Merkdealer, maar geen probleem; Arjan is kundig, neemt de tijd en heeft een geweldige auto geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Diemen

23-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben ontzettend professioneel en kundig geholpen. Service was top. Verkoper had een zeer grote gunfactor, waardoor ik graag de auto bij hem wilde kopen.


Ja, ik beveel dit aan

teus uit ter apel

22-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Naarden

19-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is heel goed, ik ben heel goed geholpen en ze hebben goed de tijd genomen om me alles te vertellen en toen ik de auto kwam ophalen ook heel goed uitleg gehad over de werking van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Enschede

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst en uitermate deskundig advies. Zeer positief verrast over de persoonlijke aandacht en het meedenken.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martin

22-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Midsland

19-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Direct een goed gevoel bij dit bedrijf.
Eerlijk, duidelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amsterdam

07-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen december een Porsche Cayenne gekocht bij Autozaak.nl (zie mijn beoordeling van 26-01-2019). Helaas deed zich na 3 (maanden binnen de garantieperiode) een motorstoring voor - die overigens op generlei wijze had kunnen worden voorzien - met een serieuze reparatie tot gevolg. De reparatiekosten waren dan ook niet mild, maar Arjan heeft dit bijzonder professioneel en klantvriendelijk opgelost. Via deze weg wil ik daarom wederom mijn waardering uiten ten aanzien van de bijzonder hoogstaande service van Autozaak.nl!


Ja, ik beveel dit aan