Beoordelingen Autozaak.nl

9,0
37 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Bas uit Enschede

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst en uitermate deskundig advies. Zeer positief verrast over de persoonlijke aandacht en het meedenken.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martin

22-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Midsland

19-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Direct een goed gevoel bij dit bedrijf.
Eerlijk, duidelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amsterdam

07-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen december een Porsche Cayenne gekocht bij Autozaak.nl (zie mijn beoordeling van 26-01-2019). Helaas deed zich na 3 (maanden binnen de garantieperiode) een motorstoring voor - die overigens op generlei wijze had kunnen worden voorzien - met een serieuze reparatie tot gevolg. De reparatiekosten waren dan ook niet mild, maar Arjan heeft dit bijzonder professioneel en klantvriendelijk opgelost. Via deze weg wil ik daarom wederom mijn waardering uiten ten aanzien van de bijzonder hoogstaande service van Autozaak.nl!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

m uit HILVERSUM

28-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige partij in de omgang, kundig, gastvrij en komen hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Groenlo

26-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Amsterdam

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Porsche Cayenne uit de Voorraad gebruikt van Autozaak.nl gekocht. Het gehele aankooptraject - vanaf het eerste telefonische contact tot het moment van aflevering - heb ik als zeer plezierig ervaren. Daarbij geeft Arjan er blijk van een zeer hoge mate van kwaliteit, service en klanttevredenheid na te streven. Ik kan Autozaak.nl van harte aan te bevelen; een sympatieke ondernemer/onderneming met een doordacht concept en een mooi aanbod!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Zandvoort

22-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Als nieuwe klant zijnde heb ik korte tijd geleden een BMW 528i F10 met 140k op de teller aangeschaft bij Arjan Boer van Autozaak.nl. te Almere. Na aanschaf bleek de distributieketting op te zijn en na 1 telefoontje met Arjan is dit probleem voor mij kosteloos (a 2200 euro) opgelost. Dit geeft voor mij een hoop vertrouwen en mocht ik op termijn weer een andere auto willen dan zal ik als eerst bij Autozaak.nl kijken of ze iets voor mij zouden hebben. Nogmaals dank Arjan voor de topservice die je hebt geleverd. Groeten G. Visser


Ja, ik beveel dit aan

Koert uit Havelte

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het eerste bezoek aan Autozaak.nl te Almere resulteerde al in de koop van een nieuwe Q5. De deal was snel gesloten, mede door de concurrerende prijs. De aflevering van de wagen in dezelfde week verdient een dikke tien, door de professionele uitleg en omdat de wagen in perfecte staat is afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan