Beoordelingen Averesch Campers

9,2
29 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Ingrid uit Zeewolde

07-06-2018
8,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Oriënterend voor huur binnengekomen.
Door hun enthousiasme verder gaan dromen.
Een uur later door’t enthousiasme “ingepakt”.
Naar buiten met een getekend huurcontract!
Met een Averesch camper ga je niet zo maar op pad...
Bij ‘t ophalen uitgebreid uitleg gehad.
Als service een dik boek met campings mee.
Twee woorden voor Averesch? SUPER TEVREE! 👍🚐👍🚐👍🚐👍


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rijssen

18-05-2018
8,3

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Vriendelijk en zeer behulpzaam. Goede uit leg om met de camper op weg te gaan. Een Super bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Agnes

21-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede service, niets is teveel en hier geldt: afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Sander & Sandra uit Rijswijk (ZH)

21-01-2018
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Wij gaan opnieuw een camper huren bij Averesch, ondanks dat we hier 2 uur voor moeten omrijden. Ze hebben een goede all-in prijs, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en de service is perfect !


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Enschede

18-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: SUPER SERVICE Staan in spanjekrijgen problemen met tv_schotel kwam er niet meer uit marco een sms gestuurd heeft contact met mark opgenomen heeft met mij op zondag gebeld en via de telefone stap voor stap begeleid om het euvel te herstellen met 10 min had ik weer beeld mannen bedankt voor jullie hulp Piet Schukkink


Ja, ik beveel dit aan

L.J. uit Spanje

21-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik heb contact gehad vanuit Spanje en ben geweldig geholpen zonder dat Averesch er ook maar enig voordeel aan had. toppy bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Heerhugowaard

30-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Daar sta je dan in Frankrijk, Je eigen camper defect met een reparatie welke niet goed kon worden uitgevoerd in Frankrijk. Natuurlijk goed verzekerd bij Camperverzekerd waarbij een vervangende camper mee was opgenomen in de verzekering.
De VHD meldkamer heeft al mijn problemen uit handen genomen en gaf ons de rust dat het allemaal voor elkaar zou komen. Nou dat was dus een waarheid van een klok.
Averesch had daar een groot aandeel in omdat zij de vervangende camper konden leveren. Echter hun voorraad was op. Toch regelde Averesch dat het voor elkaar kwam. Er kwam een camper op een dieplader die gelijktijdig mijn camper weer mee naar Nederland nam. Gewoon een mooie camper waar we nog 14 dagen mee rond mochten rijden. Grote klasse dus. En tevens onze grote dank aan Wolves transport die de transporteur was van de campers.
Maar dit was niet het hele verhaal.
Bij terugkomst en het inleveradres van de camper kregen we een leenauto mee om onze spullen mee naar huis konden brengen. 200 km bij het inleveradres vandaan. Bij thuiskomst bleek dat we door de spanning nog 2 kastjes kleding in de camper hadden achtergelaten. Goede reden voor de gemiddelde vrouw om tegen haar mannetje te zeggen " OOooo ik heb al mijn broeken in de camper gelaten. We moeten morgen maar even wat nieuws halen ". Nee hoor mijn moppie belde naar de camperverhuurder Averesch./ Een uiterst vriendelijke dame ging gelijk op zoek naar de camper en er bleken nog een aantal goederen achter gebleven te zijn.
De dame bood onmiddellijk aan om deze goederen naar ons op te sturen. het was toch wel een redelijke doos vol. Op onze vraag doet u er de rekening maar bij werd direct aangegeven dat dit bij de service hoorden en van betalen zou dan ook geen spraken zijn.
Kijk dit soort lieve woorden en gedrag zeggen mij dat er nog zeker bedrijven zijn die de klant zich prettig doen voelen. Die terug komen door de service en door de vriendelijkheid.
Ik wil ook hier alle bedrijven die ons zo goed hebben geholpen en de Fu Averesch bedanken voor de service en klantvriendelijkheid die mede daardoor ons alsnog een leuke vakantie hebben bezorgt
Bedankt
Hugo en Ria Wendt
Heerhugowaard
1


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Almelo

12-08-2017
7,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Prima, goede contacten met hen. Alleen jammer dat er een aantal zaken niet gecontroleerd waren.
Er was onvoldoende ruitenwisservloeistof aanwezig. We troffen een stukje glas aan onder de bestuurdersstoel. We misten een haring voor de stormband van de luifel. Desalnietemin een prima twee weken gehad. Fijne wagen en prima stoelen. We hebben een Sun Living camper meegehad. We waren met drie personen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Assen

17-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het slot van de campingdeur van onze 4 jaar oude Adria camper was kapot. Om 16.00 uur gebeld met Averesch en die hadden een slot met het juiste sleutelnummer op voorraad. Dit hebben ze zonder eerst mijn betaling te willen ontvangen direct opgestuurd zodat ik het de volgende dag al kon monteren. Zeer snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Renkum

11-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Een hele fijne klantbenadering. Eerlijk en betrouwbaar. Wij zijn blij dat we hier een camper hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan