Beoordelingen Averesch Campers

9,3
36 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Bjorn uit Diessen

20-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Super ervaring, goede en duidelijke afspraken, goede uitleg bij afhalen camper. En goede tips gekregen


Ja, ik beveel dit aan

W uit Wierden

14-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: We kregen uitstekende begeleiding en adviezen bij aankoop van onze sun living camper. Vooraf mochten we een camper een weekend op proef meenemen. Uitgebreid kregen we advies over nut en noodzaak van de verschillende accessoires. Het gehele jaar door waren de medewerkers beschikbaar voor al onze vragen en is er uitstekende service verleend bij alles waar we tijden ons eerste camperjaar tegen aan liepen. We hebben een uitstekende camper gekocht die helemaal op onze wensen is afgestemd en als er wat is of je weet iets niet, dan kun je bij Averesch altijd terecht. Kortom een bedrijf waar je je als klant gekend en thuis bij voelt. Degelijk, eerlijk en betrouwbaar!!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Vries

08-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Wederom tot volle tevredenheid een camper gehuurd, compleet met inventaris. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we een prima vakantie hebben gehad! Tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit EDE

16-09-2018
9,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Wij zijn van 1 t/m 14 september 2018 met een camper van Averesch Campers naar Noorwegen geweest.
Het vastleggen van de camper al gedaan in november 2017. Bij elk contact vriendelijk geholpen en er werd met alles meegedacht. Als het mogelijk is kan de camper al vroeg worden opgehaald. Prima all-in prijs. Geen verborgen kosten.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit ittervoort

18-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Gouda

13-08-2018
8,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Erik en Mieneke uit Holten

25-07-2018
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Inmiddels hebben wij al 2 jaar een camper gehuurd bij Averesch Campers. Wij zijn erg onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit waarmee alles wordt afgehandeld. De kwaliteit van de gehuurde campers is uitstekend en heeft zeker bijgedragen aan geslaagde vakanties. De financiële afwikkeling verliep ook vlekkeloos en binnen een week na terugkeer was de waarborgsom weer teruggestort.
Wij bevelen Averesch Campers bij iedereen van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Zeewolde

07-06-2018
8,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Oriënterend voor huur binnengekomen.
Door hun enthousiasme verder gaan dromen.
Een uur later door’t enthousiasme “ingepakt”.
Naar buiten met een getekend huurcontract!
Met een Averesch camper ga je niet zo maar op pad...
Bij ‘t ophalen uitgebreid uitleg gehad.
Als service een dik boek met campings mee.
Twee woorden voor Averesch? SUPER TEVREE! 👍🚐👍🚐👍🚐👍


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rijssen

18-05-2018
8,3

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Vriendelijk en zeer behulpzaam. Goede uit leg om met de camper op weg te gaan. Een Super bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Agnes

21-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede service, niets is teveel en hier geldt: afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan