Beoordelingen Averesch Campers

9,2
22 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

J. uit Almelo

12-08-2017
7,7

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Prima, goede contacten met hen. Alleen jammer dat er een aantal zaken niet gecontroleerd waren.
Er was onvoldoende ruitenwisservloeistof aanwezig. We troffen een stukje glas aan onder de bestuurdersstoel. We misten een haring voor de stormband van de luifel. Desalnietemin een prima twee weken gehad. Fijne wagen en prima stoelen. We hebben een Sun Living camper meegehad. We waren met drie personen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Assen

17-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het slot van de campingdeur van onze 4 jaar oude Adria camper was kapot. Om 16.00 uur gebeld met Averesch en die hadden een slot met het juiste sleutelnummer op voorraad. Dit hebben ze zonder eerst mijn betaling te willen ontvangen direct opgestuurd zodat ik het de volgende dag al kon monteren. Zeer snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Renkum

11-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Een hele fijne klantbenadering. Eerlijk en betrouwbaar. Wij zijn blij dat we hier een camper hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit goes

26-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: als Camper-dealer een verademing. Perfecte service. Geen gezeur. Snel, efficient. Geweldige medewerkers met enorme kennis van zaken. Het blijkt, ze zijn er nog de Nederlandse kwaliteitsbedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Nieuwegein

05-05-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Super klantvriendelijk en denken met je mee.
Kregen een hagelnieuwe camper mee waar de spiegel door een tegenligger werd afgereden geen probleem werd gelijk een nieuwe opgezet.
Bleven super vriendelijk.
Komen zeker terug voor weer een camper te huren.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Rotterdam

08-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: We hebben een geweldige ervaring met averesch campers. De ontvangst, de voortgang, de afleverring het is een dikke tien waard!! Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Almelo

17-03-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: heel goed , duidelijk uitleg, zeer vriendelijk ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Borne

05-02-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Topbedrijf, zeer klantvriendelijk, meedenkend, servicegericht, vriendelijk en attent.! Kom er al jaren met veel plezier en Averesch aan veel mensen aanbevolen. De Campers zijn altijd zeer schoon en netjes, een genot om er mee op reis te gaan...


Ja, ik beveel dit aan

Simon. S uit Woerden

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mark & Marco het bedrijf is kundig en jullie zien op afstand de klant staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zoetermeer

15-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima
fijne medewerkers en uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan