Beoordelingen Averesch Campers

9,2
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Familie uit Nieuwegein

05-05-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Super klantvriendelijk en denken met je mee.
Kregen een hagelnieuwe camper mee waar de spiegel door een tegenligger werd afgereden geen probleem werd gelijk een nieuwe opgezet.
Bleven super vriendelijk.
Komen zeker terug voor weer een camper te huren.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Rotterdam

08-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: We hebben een geweldige ervaring met averesch campers. De ontvangst, de voortgang, de afleverring het is een dikke tien waard!! Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Almelo

17-03-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: heel goed , duidelijk uitleg, zeer vriendelijk ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Borne

05-02-2017
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Topbedrijf, zeer klantvriendelijk, meedenkend, servicegericht, vriendelijk en attent.! Kom er al jaren met veel plezier en Averesch aan veel mensen aanbevolen. De Campers zijn altijd zeer schoon en netjes, een genot om er mee op reis te gaan...


Ja, ik beveel dit aan

Simon. S uit Woerden

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mark & Marco het bedrijf is kundig en jullie zien op afstand de klant staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zoetermeer

15-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima
fijne medewerkers en uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Toine uit Doetinchem

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: 06 51 774265


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Moordrecht

09-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Zowel eigenaar als medewerkers staan altijd klaar om je te helpen,


Ja, ik beveel dit aan

Bauke uit Harlingen

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Zeer vriendelijk en klantgericht. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul en Bouwien uit Doorwerth

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Het beste zouden wij Averesch Campers willen vergelijken met een top restaurant met minstens één Michelin Ster:
Omdat er een plezierig en deskundig team aanwezig is waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelen.
Omdat de kwaliteit dat het team levert hóóg is.
Omdat wij er altijd met plezier naar toe rijden en na afloop met een tevreden gevoel weer huiswaarts gaan.
Kortom:
Blij dat we met Averesch Campers 'in zee zijn gegaan'!!!!!


Ja, ik beveel dit aan