Beoordelingen AVS Auto's

9,1
928 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 928 beoordelingen

Peter uit Oud-Beijerland

16-06-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig. Snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P uit Strijen

26-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top !
Snelle en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Oud-beijerland

25-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De 2e keer dat ik mijn auto hier heb gebracht voor onderhoud. Ze denken echt met je mee en doen al het onderhoud volgens fabrieksvoorschrift. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Rozenburg ZH

24-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en behulpzaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Van Dongen Schilderwerk uit Oud-Beijerland

21-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom weer een goede beoordeling! Ook met spoed klussen zijn ze dus heel goed! Bedankt heren voor de snelle reparatie van de brandstoftoevoerslang!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Spijkenisse

20-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niets is teveel gevraagd en altijd goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Oud beijerland

18-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen mee.
Betrouwbaar en altijd bereid om te helpen.
Ook erg fijn dat ze veiligheid voorop hebben staan, vertrouwen ze het niet dan blijft de auto daar en zorgen ze voor een oplossing.
Top bedrijf!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Spijkenisse

15-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: AVS Auto's heeft de distributieketting van mijn Skoda Octavia 1.2 TSI vervangen. Aart legde direct een scherpe prijs neer en gaf blijk kennis van zaken te hebben. Zo noemde hij al de kans dat ook de oliepompketting vervangen moet worden, zodat ik daar later niet door verrast zou worden. Met een filmpje liet hij achteraf zien dat deze ketting inderdaad teveel speling had en daarom direct meevervangen moest worden. Ik kreeg gratis vervangend vervoer mee, zonder hierom te hoeven vragen. Aftanken was voldoende. Top!

Kleine misser: Van te voren had ik op een formulier NAW-gegevens ingevuld en ook aangegeven geen kentekenplaatshouder van AVS Auto's gemonteerd te willen hebben. Eenmaal thuis, was die kentekenplaathouder toch gemonteerd. Dat kan natuurlijk niet. Ik hecht er niet veel waarde aan, maar iemand anders kan er wellicht een probleem van maken.


Ja, ik beveel dit aan