Beoordelingen AW auto's

8,6
81 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Peter uit Den Haag

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Ford Galaxy gekocht bij AW auto's in Zutphen. De auto was competitief geprijsd en we werden zeer vriendelijk ontvangen, zelfs buiten de openingstijden om. We kregen alle tijd om de auto te bekijken en er een proefrit mee te maken. Het advies was eerlijk en ik had totaal niet het idee een auto opgedrongen te krijgen. Al met al een zeer positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zutphen

22-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tot nu toe zeer positief, klantgericht en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Shane uit Wassenaar

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi A7 gekocht door Harold, low pressure sell, vriendelijk, behulpzaam....zeker goede auto bedrijf! wij komen terug!


Ja, ik beveel dit aan

Ayhan uit Amsterdam

29-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed advies en eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Gorssel

20-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Zutphen

18-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit bedrijf geeft eerlijk advies en hebben erg goede auto's in het assortiment


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Warnsveld

18-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Swalmen

31-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden,heb er vandaag een auto gekocht en werd super behandeld. Heb je bij AW Auto's iets gezien wat je zoekt dan bedenk je dan niet langer en neem contact met ze op,je zult er geen spijt van krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

k uit apeldoorn

18-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een Ford Galaxy. Ik zag er één uit 2011 staan bij AW auto's. Niet precies wat ik zocht (tikkeltje hoge km stand en geen lm velgen). Toch maar gaan kijken om eens een proefrit te maken.
Aangekomen bij het bedrijf werden we vriendelijk ontvangen.
Het is een wat kleiner bedrijf met een soort hal als showroom. De auto's staan er mooi bij en zijn op het eerste gezicht goed onderhouden. Er staan aardig wat ex-lease auto's. Onderhoud besteden ze uit aan een collega bedrijf.
Wat me gelijk opviel was dat dit bedrijf anders was dan de bedrijven die ik in het verleden heb bezocht.
De verkoper probeerde me niks aan te smeren, geen mooie praatjes, etc. Gesprek was heel open en verkoper was betrokken.
De auto stond al netjes vooraan en werd gelijk meegegeven voor een proefrit.
Omdat de auto eigenlijk best beviel zijn we gelijk gaan praten over inruil / aanschaf. Ook hierbij viel gelijk de transparantie op. Geen gedoe / geen praatjes. Gewoon simpel. Je betaalt de verkoopprijs en kunt kiezen uit verschillende garantiepakketten.
De inruil van mijn huidige auto viel wat tegen, maar nu moet ik zeggen dat hij er optisch ook niet heel mooi uitzag. Hij heeft de wasstraat niet vaak gezien en er zat wat roest op de achterklep.
Er zat wat steenslag op de Galaxy en de verkoper kwam gelijk met het voorstel dit weg te werken.
Na overleg toch besloten de auto te nemen. Mede doorslaggevend was het vertrouwen in het bedrijf. Dit gaf een goed gevoel.
Ik heb de auto na een week opgehaald en de steenslag was volgens afsprak weggewerkt. Auto zag er keurig uit, netjes en glimmend. Hij had de beurt volgens boekjes gehad en er zat nieuwe APK op. Alles was goed geregeld en opnieuw was er een gevoel van vertrouwen.
Ik heb de auto nu een week. Ik hoop na een half jaar garantie nogmaals een reactie te schrijven hoe evt. garantievoorwaarden afgewikkeld worden.
Kortom: een bedrijf wat vertrouwen uitstraalt met 2 verkopers die je niks aan lopen te smeren.


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit warnsveld

28-02-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed,zaken gedaan in een prettige sfeer. Er wordt geen auto opgedrongen,maar er wordt wel met je meegedacht. Door omstandigheden moesten we langer op onze Fiat Panda wachten. We konden indien nodig gebruik maken van een leenauto. Is niet nodig geweest.


Ja, ik beveel dit aan