Beoordelingen AW auto's

8,6
88 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Esther uit Warnsveld

25-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels heb ik nu mijn 3e auto bij AW auto’s gekocht.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, over de service, de eigenaren, de prijzen, vakkundigheid en de garantie.
Ik geef een zoekopdracht met mijn wensen voor een auto en hierop word zorgvuldig voor mij een auto geselecteerd die aan al mijn wensen voldoet.
Met 1 auto een klein defect gehad maar dit werd keurig opgelost door ArendJan en Harold.
Dit bedrijf is echt een aanrader voor een betrouwbare occasions in alle merken en maten die je wenst!!



Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit HEERHUGOWAARD

17-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.
Kon in alle rust de auto bekijken.
Auto zag er netjes uit.
Compleet met onderhoudsboekjes + garantie


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit arnhem

12-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zutphen

06-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed. Goede service en klantvriendelijke benadering


Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Arnhem

01-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Simen uit Venlo

29-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie. zeer nette inruilwaarde op mijn auto. prettig en tot tevredenheid geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Voorthuizen

26-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en uitstekende communicatie. AW heeft nadrukkelijk de wens om de klant tevteden te stellen. Heel klantgericht. Onderhandelen gaat moeilijk maar uiteindelijk komt er een uitstekende deal.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Ford Galaxy gekocht bij AW auto's in Zutphen. De auto was competitief geprijsd en we werden zeer vriendelijk ontvangen, zelfs buiten de openingstijden om. We kregen alle tijd om de auto te bekijken en er een proefrit mee te maken. Het advies was eerlijk en ik had totaal niet het idee een auto opgedrongen te krijgen. Al met al een zeer positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zutphen

22-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tot nu toe zeer positief, klantgericht en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Shane uit Wassenaar

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi A7 gekocht door Harold, low pressure sell, vriendelijk, behulpzaam....zeker goede auto bedrijf! wij komen terug!


Ja, ik beveel dit aan