Beoordelingen AW auto's

8,6
93 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Axel uit Almelo

09-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben in januari onze auto opgehaald. De manier waarop wij behandeld zijn was erg pretigen geeft nietalleen een vertrouwd gevoel maar dat makken ze ook aan alle kanten waar. Voor een evt. Andere aito over een antaal jaar zullen we eerst hier kijken voor we ergens anders na toe gaan. Heefy evwn gesuurd voor dit bericht maar heren woj zijn er blij met de auto en de manier waarop jullie werken.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kloosterhaar

01-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurig en net bedrijf,goede ontvangst met koffie .de heren doen niet moeilijk. met onderhandelen ,na klachten over een achteruitrijcamera die soms weigerde is alles keurig opgelost ,ik zou er mijn volgende auto er zo weer kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerton uit Zutphen

03-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig autobedrijf met kennis van zake, een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service. Zelfs na de garantietermijn nog kosteloos met een klein technisch probleem geholpen. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Johan

04-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb enkele weken geleden voor het eerst een auto bij AW auto's gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik open en eerlijk behandelt ben. Ik heb persoonlijk ervaren dat een mondelinge afspraak zelfs tot weken na de verkoop voor 100% wordt nagekomen. Een man een man, een woord een woord. Waar vindt je dat nog? Daarom kan ik vanuit mijn ervaring dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Oosterwolde

31-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer vriendelijk en professioneel ter woord gestaan en geholpen. Rij nu een week in mijn auto en erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Warnsveld

25-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels heb ik nu mijn 3e auto bij AW auto’s gekocht.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, over de service, de eigenaren, de prijzen, vakkundigheid en de garantie.
Ik geef een zoekopdracht met mijn wensen voor een auto en hierop word zorgvuldig voor mij een auto geselecteerd die aan al mijn wensen voldoet.
Met 1 auto een klein defect gehad maar dit werd keurig opgelost door ArendJan en Harold.
Dit bedrijf is echt een aanrader voor een betrouwbare occasions in alle merken en maten die je wenst!!



Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit HEERHUGOWAARD

17-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.
Kon in alle rust de auto bekijken.
Auto zag er netjes uit.
Compleet met onderhoudsboekjes + garantie


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit arnhem

12-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zutphen

06-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed. Goede service en klantvriendelijke benadering


Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Arnhem

01-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan