Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
587 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 587 beoordelingen

Ria en Gert Jan uit Rockanje

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Axxi Auto hééft uw auto nieuw of gebruikt, dat is een feit.
U vindt er alles onder een dak en met persoonlijke betrokkenheid


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Liessel

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf 2 hands auto zeer net en vriendelijke omgang Sjaak had problemen met auto binnen 3 weken werd meteen opgehaald en kreeg leen auto ik zei auto niet meer vertrouwde en ook dat was geen probleem kon auto weer inruilen


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rotterdam

06-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 2,5 jaar geleden een Panamera daar gekocht en ik kan niets anders zeggen dan dat dit een TOP bedrijf is. De auto stond erbij als een nieuwe, ik ga nog een stapje verder menig dealer zou daar een voorbeeld aan kunnen nemen. De laatste 15 jaar kocht ik altijd bij de merkdealer en heel vaak moest ik dan terug voor kleine dingetjes. Deze auto rij ik dus al 2,5 jaar en problemen 0. Zegt misschien ook iets over de auto maar toch. Dus een dikke pluim voor Sjaak en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

Janwillem uit Nieuwerkerk

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Stad a/h Haringvliet

26-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij ! Duidelijke afspraken en geen kiekeboe .. Uitstekende service en betrouwbaar zaken doen.

Een leverancier waar je graag terug komt !


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Stellendam

13-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen ons gezin zijn we in korte tijd 3x zeer correct geholpen door AxxiAuto. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant van dienst te zijn. Hulp in Andorra, een defect op zaterdagmiddag of een schade op zondagmorgen is zelfs dan geen probleem!!! AxxiAuto regelt en ontzorgt op een meer dan perfecte en prettige manier. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Hendrik-Ido-Ambacht

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een zeer goede ervaring met Sebastiaan van Axxi Auto, hij heeft ons goed geholpen en van uitstekend advies voorzien gedurende het hele traject! Wij kunnen Axxi Auto aan iedereen aanbevelen! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service! Absolute aanrader. Gewoon een eerlijk en professioneel autobedrijf. Mijn volgende auto koop ik er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Veere

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kocht een Nissan bij Sjaak en ruilde mijn BMW in. Naar alle tevredenheid in eerste instantie, echter naar een paar weken rijden voelde het toch niet helemaal goed, de auto voelde underpowered aan. Cor en zijn collega's hebben de auto volledig en grondig nagekeken, getest, het probleem gevonden en het vermogensvelies opgelost. Daarnaast nog wat kleinigheidjes bijgeschaafd om de auto zo goed mogelijk af te leveren. Zeer content. Super service. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Sommelsdijk

31-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen: GEWELDIG! Wat een ontzettend goede service. Ze lopen de benen onder hun lijf vandaan om alles naar wens te laten verlopen. Chapeaux! Dit is voor mij het autobedrijf waar ik al jaren klant ben, en zeker zal blijven!


Ja, ik beveel dit aan