Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
589 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 589 beoordelingen

Edwin uit DORDRECHT

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf met een gemoedelijke sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Marie uit Heusden

21-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons de eerste keer dat wij in contact kwamen met Axxi Auto. Wat een mooi bedrijf, we hadden er gelijk een heel goed gevoel bij. Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Auto werd perfect afgeleverd. Wij weten waar we de volgende keer weer naar toe gaan! Dit bedrijf is een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ria en Gert Jan uit Rockanje

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Axxi Auto hééft uw auto nieuw of gebruikt, dat is een feit.
U vindt er alles onder een dak en met persoonlijke betrokkenheid


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Liessel

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf 2 hands auto zeer net en vriendelijke omgang Sjaak had problemen met auto binnen 3 weken werd meteen opgehaald en kreeg leen auto ik zei auto niet meer vertrouwde en ook dat was geen probleem kon auto weer inruilen


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rotterdam

06-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 2,5 jaar geleden een Panamera daar gekocht en ik kan niets anders zeggen dan dat dit een TOP bedrijf is. De auto stond erbij als een nieuwe, ik ga nog een stapje verder menig dealer zou daar een voorbeeld aan kunnen nemen. De laatste 15 jaar kocht ik altijd bij de merkdealer en heel vaak moest ik dan terug voor kleine dingetjes. Deze auto rij ik dus al 2,5 jaar en problemen 0. Zegt misschien ook iets over de auto maar toch. Dus een dikke pluim voor Sjaak en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

Janwillem uit Nieuwerkerk

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Stad a/h Haringvliet

26-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij ! Duidelijke afspraken en geen kiekeboe .. Uitstekende service en betrouwbaar zaken doen.

Een leverancier waar je graag terug komt !


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Stellendam

13-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen ons gezin zijn we in korte tijd 3x zeer correct geholpen door AxxiAuto. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant van dienst te zijn. Hulp in Andorra, een defect op zaterdagmiddag of een schade op zondagmorgen is zelfs dan geen probleem!!! AxxiAuto regelt en ontzorgt op een meer dan perfecte en prettige manier. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Hendrik-Ido-Ambacht

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een zeer goede ervaring met Sebastiaan van Axxi Auto, hij heeft ons goed geholpen en van uitstekend advies voorzien gedurende het hele traject! Wij kunnen Axxi Auto aan iedereen aanbevelen! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service! Absolute aanrader. Gewoon een eerlijk en professioneel autobedrijf. Mijn volgende auto koop ik er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan