Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
582 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 582 beoordelingen

Fam uit Stellendam

13-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen ons gezin zijn we in korte tijd 3x zeer correct geholpen door AxxiAuto. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant van dienst te zijn. Hulp in Andorra, een defect op zaterdagmiddag of een schade op zondagmorgen is zelfs dan geen probleem!!! AxxiAuto regelt en ontzorgt op een meer dan perfecte en prettige manier. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Hendrik-Ido-Ambacht

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een zeer goede ervaring met Sebastiaan van Axxi Auto, hij heeft ons goed geholpen en van uitstekend advies voorzien gedurende het hele traject! Wij kunnen Axxi Auto aan iedereen aanbevelen! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service! Absolute aanrader. Gewoon een eerlijk en professioneel autobedrijf. Mijn volgende auto koop ik er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Veere

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kocht een Nissan bij Sjaak en ruilde mijn BMW in. Naar alle tevredenheid in eerste instantie, echter naar een paar weken rijden voelde het toch niet helemaal goed, de auto voelde underpowered aan. Cor en zijn collega's hebben de auto volledig en grondig nagekeken, getest, het probleem gevonden en het vermogensvelies opgelost. Daarnaast nog wat kleinigheidjes bijgeschaafd om de auto zo goed mogelijk af te leveren. Zeer content. Super service. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Sommelsdijk

31-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen: GEWELDIG! Wat een ontzettend goede service. Ze lopen de benen onder hun lijf vandaan om alles naar wens te laten verlopen. Chapeaux! Dit is voor mij het autobedrijf waar ik al jaren klant ben, en zeker zal blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rotterdam

23-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recentelijk hier mijn auto gehaald.
Axxi Auto is een zeer vakkundig bedrijf. Personeel is deskundig, en in alle overige opzichten is alles hier zeer goed verzorgd. In middels de aangeschafte auto 6 weken in mijn bezit, en dit in volle tevredenheid.

Ik beveel Axxi Auto dan ook zeker aan een ieder aan!!!


Ja, ik beveel dit aan

Kenan uit Eindhoven

18-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt topservice. Beste dealer van allemaal die ik tot nu heb gehad. Alles zit al in prijs begrepen en niet zoals bij de overige dealers die moeilijk over 3 maanden garantie of schoon te leveren en extra geld vragen hiervoor. Deze dealer wilt echt het beste voor de klant en levert je ook de auto in topstaat!! Ben zeker tevreden. Klantvriendelijk, servicegericht en zeer goed!! Zoek niet verder, gewoon langs gaan bij Axxi Auto als je echt een goede en betrouwbare auto wilt!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Brielle

31-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag de derde auto binnen ons gezin bij Axxiauto aangeschaft. Een supermooie VW Polo TSI voor mijn dochter. Voor alledrie de auto's een zoekopdracht aan Sebastiaan gegeven en alledrie de opdrachten zijn binnen een aantal weken op een fantastische manier ingevuld. De auto's voldoen stuk voor stuk aan de gestelde wensen (en vaak nog meer), de prijs was prima en de auto's zijn als nieuw opgeleverd.
Voor ons geen merkendealers meer. Bij Axxiauto kun je het krijgen, zoals je het zelf hebben wilt!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Ouddorp

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn (te zware) servicebus weer opgehaald, beurt, zwaardere veren en nieuwe banden. Auto was weer brandschoon en helemaal klaar voor 2017. HET autobedrijf op ons eiland die beloftes nakomt en service hoog in het vaandel heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

rinus uit haaren

16-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag mijn oude kia sportage ingeruild voor een andere
sportage automaat en 4 wheel complimenten voor de
prettige en perfecte aflevering door axxi auto


Ja, ik beveel dit aan