Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
613 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 613 beoordelingen

Leon uit Middelharnis

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht bedrijf waar kwaliteit de boventoon voert.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Middelharnis

15-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede dag
Ik ben al jaren klant. Bij axxiauto
Er is altijd een oplossing bij onderhoud of bij aanschaf van een auto van axxiauto
Zowel de verkopers als de monteurs
Zijn zeker vakbekwaam en bereidwillig
Mijn persoonlijke mening is
Als er problemen zijn lossen zij deze op voor / en met jou
Zeker een garage voor een cijfer 9 !!!


Ja, ik beveel dit aan

Eldert uit Zwijndrecht

21-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto donderdag 17-01-19 gebracht voor onderhoud. In de middag weer een van binnen en van buiten schoongemaakte auto weer opgehaald. En de auto rijdt weer als een zonnetje. Complimenten.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rotterdam

29-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaringen, vriendelijk, behulpzaam, deskundig. Zij hebben mijn zeer jonge auto ingekocht tegen een bedrag waar ik meer dan tevreden over moet zijn en een hele mooie jonge MB 250 GLC SUV gevonden in Duitsland met alle gewenste opties en deze snel en adequaat geïmporteerd en afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

C.J.M. uit Ridderkerk

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, 28-11-2018, zo goed als nieuwe Skoda Yeti bij AxxiAuto gekocht en onze oude Yeti daar achtergelaten... En wat een geweldige ontvangst, service en klantvriendelijkheid hebben we ervaren! Wij waren dik in gebreke gebleven door deel II van het kentekenbewijs en de reservesleutel niet mee te nemen. Vervolgens lukte het niet om het verschuldigde bedrag ter plekke over te maken... We wonen in Ridderkerk dus even snel halen was er niet bij. Het was totaal geen probleem voor de eigenaar van AxxiAuto! Zonder verder moeilijk te doen of bedenkelijk te kijken mochten we de nieuwe auto meenemen, thuis het geld overmaken en de ontbrekende papieren en reservesleutel opsturen!! Dit vertrouwen in de mens kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen! Het ritje naar huis was, dankzij de knoop in de maag, niet zo'n feest als het had moeten zijn, ondanks dat de auto geweldig reed. Kortom....een dikke 10 voor de geweldige service en het vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Giessenburg

22-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een lange zoektocht naar een mooie/bijzondere auto in Duitsland had ik er eindelijk één gevonden. Axxiauto was voor mij al een bekende dus heb ik Sjaak benaderd om te kijken of het interessant was om de auto te importeren. Na het uitbrengen van de offerte was de keuze snel gemaakt. Team Axxi ging aan de slag om de auto op te halen bij de betreffende Duitse VAG dealer. Team Axxi heeft ons keurig op de hoogte gehouden over wanneer ze de auto zouden gaan bekijken / ophalen. Na beoordeling van de auto in Duitsland, hebben ze hem direct meegenomen. Hier in Nederland is door Sjaak en Sebastiaan binnen 1 week een kenteken geregeld incl Nederlandse boekjes enz.. en voor aflevering heeft de auto zelfs een beurt en poetsbeurt gekregen. Tijdens de aflevering kreeg ik te horen dat de remmen ook nog zijn vervangen. Wat een top service. Super bedankt Sjaak, Sebastiaan en de rest van het team. Wij komen bij een volgende keer zeker weer langs.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit s,Gravendeel

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren bij axxiauto een zo goed als nieuwe Mercedes cla gekocht voor mij wel spannend want ik koop normaal ,,nieuwe,, autos en altijd bij dealers kort in mijn woonomgeving maar vond de benz zo mooi en heb de stap toch maar genomen en ik kan niet anders zeggen dan top het is een hele betrouwbare garage alles tiptop verzorgd en de benz is gewoon als nieuw zou axxi auto dan ook zeker aanraden bij vrienden en kenissen


Ja, ik beveel dit aan

Freek

28-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede service vanuit Axxi Auto. Prettig contact via de mail, snel to-the-point en uiteindelijk na een prima proefrit hier een nieuwe auto gekocht. Was zeker het stukje rijden (165 km) waard!

Niet geheel onbelangrijk, de koffie is overigens ook lekker!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, vriendelijke benadering en snelle communicatie. Snel to-the-point komen. Prima bedrijf!

PS. De koffie is er ook goed ;)


Ja, ik beveel dit aan

Machiel

13-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact een goed gevoel en dat is gebleven. Kan maar 1 minpuntje noemen en dat is de afstand tot thuis. De service en deskundigheid voor ons een reden om de vele kilometers voor lief te nemen. Een echte aanrader ook voor mensen van ver buiten Dirksland.


Ja, ik beveel dit aan