Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
580 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 580 beoordelingen

Sven uit Den Haag

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service! Absolute aanrader. Gewoon een eerlijk en professioneel autobedrijf. Mijn volgende auto koop ik er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Veere

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kocht een Nissan bij Sjaak en ruilde mijn BMW in. Naar alle tevredenheid in eerste instantie, echter naar een paar weken rijden voelde het toch niet helemaal goed, de auto voelde underpowered aan. Cor en zijn collega's hebben de auto volledig en grondig nagekeken, getest, het probleem gevonden en het vermogensvelies opgelost. Daarnaast nog wat kleinigheidjes bijgeschaafd om de auto zo goed mogelijk af te leveren. Zeer content. Super service. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Sommelsdijk

31-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen: GEWELDIG! Wat een ontzettend goede service. Ze lopen de benen onder hun lijf vandaan om alles naar wens te laten verlopen. Chapeaux! Dit is voor mij het autobedrijf waar ik al jaren klant ben, en zeker zal blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rotterdam

23-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recentelijk hier mijn auto gehaald.
Axxi Auto is een zeer vakkundig bedrijf. Personeel is deskundig, en in alle overige opzichten is alles hier zeer goed verzorgd. In middels de aangeschafte auto 6 weken in mijn bezit, en dit in volle tevredenheid.

Ik beveel Axxi Auto dan ook zeker aan een ieder aan!!!


Ja, ik beveel dit aan

Kenan uit Eindhoven

18-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt topservice. Beste dealer van allemaal die ik tot nu heb gehad. Alles zit al in prijs begrepen en niet zoals bij de overige dealers die moeilijk over 3 maanden garantie of schoon te leveren en extra geld vragen hiervoor. Deze dealer wilt echt het beste voor de klant en levert je ook de auto in topstaat!! Ben zeker tevreden. Klantvriendelijk, servicegericht en zeer goed!! Zoek niet verder, gewoon langs gaan bij Axxi Auto als je echt een goede en betrouwbare auto wilt!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Brielle

31-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag de derde auto binnen ons gezin bij Axxiauto aangeschaft. Een supermooie VW Polo TSI voor mijn dochter. Voor alledrie de auto's een zoekopdracht aan Sebastiaan gegeven en alledrie de opdrachten zijn binnen een aantal weken op een fantastische manier ingevuld. De auto's voldoen stuk voor stuk aan de gestelde wensen (en vaak nog meer), de prijs was prima en de auto's zijn als nieuw opgeleverd.
Voor ons geen merkendealers meer. Bij Axxiauto kun je het krijgen, zoals je het zelf hebben wilt!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Ouddorp

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn (te zware) servicebus weer opgehaald, beurt, zwaardere veren en nieuwe banden. Auto was weer brandschoon en helemaal klaar voor 2017. HET autobedrijf op ons eiland die beloftes nakomt en service hoog in het vaandel heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

rinus uit haaren

16-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag mijn oude kia sportage ingeruild voor een andere
sportage automaat en 4 wheel complimenten voor de
prettige en perfecte aflevering door axxi auto


Ja, ik beveel dit aan

Teun en Jeanet uit STELLENDAM

11-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 8e x weer een fantastische auto geleverd door AxxiAuto. Wat je wens ook is, ze vinden het voor je. Perfectie en ontzorgen wordt waargemaakt.De klant is hier nog koning. Wij zijn super blij met jullie!!! Waar een wil is, is een weg en die leidt naar AxxiAuto.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Ouddorp

03-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigen Audi ingeruild en een leuke Scirocco teruggekocht!
In de garantieperiode een tegenvaller voor beide partij, maar keurig netjes verholpen door AxxiAuto én nergens op bezuinigd. Medewerkers verkoop, werkplaats en administratie wederom bedankt voor jullie vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan