Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
599 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 599 beoordelingen

Marielle uit ouddorp

14-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

CJ uit Hellevoetsluis

06-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al twee auto's bij dit bedrijf gekocht en uitermate tevreden. Heb al een review geschreven, maar recente ervaring was ZO goed dat een aparte review op zijn plaats is.

Beetle cabriolet begon te lekken bij bestuurdersraam in de dagen voor de jaarwisseling. Op nieuwjaarsdag een appje naar Sebastiaan gestuurd. Zijn reactie: "komt goed, dat moet!"

2 januari om 0900 (dus blijkbaar een van de eerste dingen die ze gedaan hebben) werden we gebeld om een afspraak te maken. 2 uur later werd de auto opgehaald, met achterlating van een keurige leenauto. De dag erna werd de auto weer teruggebracht. Als extra service was de auto nog uitgebreid gewassen en waren de watervlekken in de bekleding gereinigd.

Dit alles met een vanzelfsprekendheid die ik nergens anders heb gezien!

Klasse Axxiauto!!


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit papendrecht

20-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste indruk was geweldig.Goede ontvangst,heerlijke koffie,prijs/kwaliteit top. Mijn auto werd super afgeleverd,zonder dat we het vroegen werden er extra werkzaamheden op de auto verricht.Hier komen we zeker terug als we een andere auto nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Baexem

30-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Cabrioland Den Haag. Zowel Sjaak, Sebastiaan en Frank hebben ons op een fijne manier behandeld, ook al stelde ik erg vaak -misschien wel tot vervelens toe- lastige vragen. De auto werd eveneens op een fijne wijze bij mij thuis afgeleverd. Bij Cabrioland moest ik de nieuwe auto zelf ophalen en daar stuurde men mij de weg op met een bijna lege tank.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Loosdrecht

23-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben helemaal ondersteboven van de deskundigheid en service van dit bedrijf. Klant is echt koning. Ik kocht een occasion bij hen en alles werd direct fantastisch geregeld. Voor een kleine aanpassing werd de auto opgehaald door een buitengewoon vriendelijke meneer en kreeg ik een leenauto in gebruik. De service is werkelijk fantastisch en ik beveel Axxiauto nu aan bij iedereen die een occasion zoekt!!
Dank jullie!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een mooie VW polo aangeschaft. Super bedrijf en goede service! Een dikke pluim!


Ja, ik beveel dit aan

Henk-Jan uit Schagen

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via autoscout waren wij op zoek naar een jonge Nissan Qashqai automaat. Bij AxxiAuto hebben ze nieuwe staan voor de prijs van een oud model was ons opgevallen. Via de telefoon en email de deal gemaakt daar wij uit de kop van Noord-Holland komenen sinds vandaag zijn wij trotse bezitter van een Nieuwe qashqai. Wij zijn super tevreden! Eindelijk een bedrijf dat wel zijn beloftes na komt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sommelsdijk

16-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Ben al jaren klant met een auto uit de VAG stal. Wou afgelopen voorjaar eens een ander merk proberen en was bij de garage van dat merk. Auto beviel niet (veel te hard geveerd). Automatisch ga je toch weer terug naar dit bedrijf. Dankzij hun goede raad ook weer een VAG product. Een geweldige C segmenter voor de prijs van het B segment en toch zo goed als nieuw (8900km). Hulde.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit Zwolle

08-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbare garage met hele goede service. Fijn, vriendelijk en deskundig personeel. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Ooltgensplaat

23-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren en wordt altijd super geholpen !!


Ja, ik beveel dit aan