Beoordelingen Axxi Auto B.V.

8,9
593 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 593 beoordelingen

Henk-Jan uit Schagen

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via autoscout waren wij op zoek naar een jonge Nissan Qashqai automaat. Bij AxxiAuto hebben ze nieuwe staan voor de prijs van een oud model was ons opgevallen. Via de telefoon en email de deal gemaakt daar wij uit de kop van Noord-Holland komenen sinds vandaag zijn wij trotse bezitter van een Nieuwe qashqai. Wij zijn super tevreden! Eindelijk een bedrijf dat wel zijn beloftes na komt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sommelsdijk

16-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Ben al jaren klant met een auto uit de VAG stal. Wou afgelopen voorjaar eens een ander merk proberen en was bij de garage van dat merk. Auto beviel niet (veel te hard geveerd). Automatisch ga je toch weer terug naar dit bedrijf. Dankzij hun goede raad ook weer een VAG product. Een geweldige C segmenter voor de prijs van het B segment en toch zo goed als nieuw (8900km). Hulde.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit Zwolle

08-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbare garage met hele goede service. Fijn, vriendelijk en deskundig personeel. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Ooltgensplaat

23-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren en wordt altijd super geholpen !!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit DORDRECHT

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf met een gemoedelijke sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Marie uit Heusden

21-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons de eerste keer dat wij in contact kwamen met Axxi Auto. Wat een mooi bedrijf, we hadden er gelijk een heel goed gevoel bij. Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Auto werd perfect afgeleverd. Wij weten waar we de volgende keer weer naar toe gaan! Dit bedrijf is een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ria en Gert Jan uit Rockanje

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Axxi Auto hééft uw auto nieuw of gebruikt, dat is een feit.
U vindt er alles onder een dak en met persoonlijke betrokkenheid


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Liessel

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf 2 hands auto zeer net en vriendelijke omgang Sjaak had problemen met auto binnen 3 weken werd meteen opgehaald en kreeg leen auto ik zei auto niet meer vertrouwde en ook dat was geen probleem kon auto weer inruilen


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rotterdam

06-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 2,5 jaar geleden een Panamera daar gekocht en ik kan niets anders zeggen dan dat dit een TOP bedrijf is. De auto stond erbij als een nieuwe, ik ga nog een stapje verder menig dealer zou daar een voorbeeld aan kunnen nemen. De laatste 15 jaar kocht ik altijd bij de merkdealer en heel vaak moest ik dan terug voor kleine dingetjes. Deze auto rij ik dus al 2,5 jaar en problemen 0. Zegt misschien ook iets over de auto maar toch. Dus een dikke pluim voor Sjaak en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

Janwillem uit Nieuwerkerk

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan