Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
160 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Nico uit Hengelo

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Begin augustus 2017 een mooie blauwe Hyundai I40 gekocht bij B&B Auto's in Veen. Wij moesten van ver komen (ca. 2u rijden), maar zo'n mooie auto met al zijn opties was ik nog niet eerder tegen gekomen! Telefonisch en per mail goed geholpen met mijn vragen en een afspraak gepland om te komen kijken. Hartelijk ontvangen in een keurige nette zaak met veel mooie jong gebruikte auto's vol opties. Oude auto ingeruild met een goede uitleg over de inruilwaarde. De I40 had net een beurt gehad en dus waren veel zaken van het aanvullende afleverpakket niet nodig. Samen in overleg tot een goede deal gekomen om alleen de 6mnd bovag garantie erbij te nemen.

Kortom, super tevreden! Ik zou het iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Volgende auto zou ik zo weer bij B&B in Veen kunnen kopen (ook al is het voor ons 2 uur rijden). B&B ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Nieuwegein

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar klant bij de gebroeders , en absoluut geen klachten.
Ook bij het helpen zoeken naar een andere auto goed naar mij geluisterd en daarop een goed advies en een goede auto gevonden.
vooropgesteld, een goede auto kan je overal kopen maar.. service zoals de bax-jes geven vind je weinig.
persoonlijk contact,goede adviezen,meedenkend,en het is gewoon gezellig om langs te gaan .
ik ben 100% tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Weesp

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maart 2017 een fraaie Renault Grand Senic diesel gekocht. Inmiddels 12500 km verder zonder problemen...kleintje dan...bij het optrekken wat vertraging in het gaspedaal zodat hij nog wel eens afslaat maar dat regelen we wel met de gebroeders. Ben nog steeds tevreden en dit wordt ook wel opgelost. B&B toppie!!


Ja, ik beveel dit aan

jack uit maasbracht

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Weert

27-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met zaken doen. Uitstekend advies, zeker v.w.b. de nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit ALDEBOARN

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

JM uit Heinenoord

14-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige zaak.
Verkoper is rustig en schetst het eerlijke verhaal. Geen verkooptrucs....
Achteraf paar kleine dingetjes die goed werden opgelost.
Ondanks de afstand zou ik zomaar de volgende auto weer hier kunnen kopen...


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Raamsdonksveer

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Raamsdonk

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing om hier een auto te kopen!!
Geen gladde verkoperspraatjes, maar eerlijk recht door zee. En daarnaast ook nog eens vriendelijk, waarbij een beetje humor ook niet uit de weg wordt gegaan.
Dit heb ik nog nooit in mijn leven bij een garage meegemaakt.
Ik ben geen familie of goede kennis die hier de zaak een beetje sta op te hemelen. B&B was voor mij een volledig nieuw adres waarvan ik kan zeggen: Als je een kwalitatief mooie auto zoekt die wat meer te bieden heeft als bij het gemiddelde garagebedrijf en je houdt van een goede service en een no-nonsense mentaliteit dan ben je bij B & B Auto's in Veen op het juiste adres!!
Een adres waar de klant koning is!!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Best

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enthousiaste en bedreven eigenaren. Kennis van zaken. Showroom en werkplaats zijn netjes opgeruimd. Verkoopprijs van de auto's is goed in relatie met de in te ruilen auto. Geen verkooppraatjes en onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan