Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
155 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Johannes uit ALDEBOARN

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

JM uit Heinenoord

14-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige zaak.
Verkoper is rustig en schetst het eerlijke verhaal. Geen verkooptrucs....
Achteraf paar kleine dingetjes die goed werden opgelost.
Ondanks de afstand zou ik zomaar de volgende auto weer hier kunnen kopen...


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Raamsdonksveer

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Raamsdonk

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing om hier een auto te kopen!!
Geen gladde verkoperspraatjes, maar eerlijk recht door zee. En daarnaast ook nog eens vriendelijk, waarbij een beetje humor ook niet uit de weg wordt gegaan.
Dit heb ik nog nooit in mijn leven bij een garage meegemaakt.
Ik ben geen familie of goede kennis die hier de zaak een beetje sta op te hemelen. B&B was voor mij een volledig nieuw adres waarvan ik kan zeggen: Als je een kwalitatief mooie auto zoekt die wat meer te bieden heeft als bij het gemiddelde garagebedrijf en je houdt van een goede service en een no-nonsense mentaliteit dan ben je bij B & B Auto's in Veen op het juiste adres!!
Een adres waar de klant koning is!!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Best

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enthousiaste en bedreven eigenaren. Kennis van zaken. Showroom en werkplaats zijn netjes opgeruimd. Verkoopprijs van de auto's is goed in relatie met de in te ruilen auto. Geen verkooppraatjes en onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem Jan uit Harmelen

21-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij B&B auto,s een 4 jaar oude Renault Grand
Scenic automatic gekocht,Het aankoop proces is vanaf
het begin af aan zeer professioneel en vooral ook plezierig verlopen.Richard Bax heeft de uitvoer en import van de
auto naar Frankrijk op een voortreffelijke wijze begeleid.
Ik zie met vertrouwen de restitutie van de BPM tegemoet.
De auto werd tot in de puntjes verzorgd opgeleverd.
Het was alsof ik in een nieuwe auto naar huis reed.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Wijchen

20-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari onze Ford C-max gekocht. Fijne mensen. Goed advies en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

H.J.H.W. uit Zevenbergen

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 22/4 mijn hyundai i40 opgehaald
Als eerste een blijk van waardering voor de eigenaren(broers) van B&B....Een bedrijf waar je echt nog als klant behandeld word.
Alles word duidelijk uitgelegd...ook hoe ze aan de inruilprijs komen met duidelijke argumentatie en voorbeelden..
Hier ben je geen nummer,maar zoals het gezegde DE KLANT IS KONING
Zal dan ook zeker dit bedrijf aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een jong gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bertie uit Gorinchem

31-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service en gewoon fijn contact!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Weesp

28-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige weken geleden een mooie Renault Grand Senic gekocht. Weinig kilometers op de teller en goed onderhouden. Aflevering was een prettig samenzijn met de heren. Auto in puike staat zowel binnen als buiten meegekregen. Heb het totale pakket zo nog niet eerder meegemaakt. Top bedrijf met verstand van zaken en van auto's.


Ja, ik beveel dit aan