Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
176 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Anoniem

09-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

01-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2018 een Ford Focus gekocht bij B&B Auto's in Veen. Voorafgaand een afspraak gemaakt om een proefrit te maken en de auto te bekijken. Auto stond gepoetst in de showroom en zag er zeer goed uit. Ook de garage was zeer netjes.

Na een kleine onderhandeling besloten om de auto aan te schaffen.

Week later de auto opgehaald en werd mij duidelijk dat er in de auto was / is gerookt. Ook 2 brandgaatjes in bestuurderstoel ontdekt. Dat was even een domper..

Duidelijk werd ook dat de achterbanden gecupt zijn en eigenlijk versleten. Tijdens aankoop een opmerking over gemaakt, echter geen aanbod hierin.

Na 10.000 km en 2 maanden aangeboden BOVAG garantie is het volgende gebeurd - verholpen:

-Airco condensator vervangen door B&B. Airco bleek namelijk lek. Maakt echter na reparatie een behoorlijk borrelend geluid maar dat zal wellicht zo horen.
-Zelf accu vervangen, terugbetaald door B&B.
-Vwb de gecupte en versleten banden geen goed aanbod, aanbod was 1 band te betalen tegen volledige verkoopprijs en 1 voor rekening van B&B.
-Geen reparatie van de bestuurderstoel.

Verder rijdt de auto prima en gaat volgende week voor onderhoud en apk naar de garage.

De eigenaar Richard is servicegericht en neemt de tijd voor de aankoop van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Andrzej uit Uden

27-05-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je bent een oplichter. Vuile leugenaar!


Frank uit Eindhoven

15-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, persoonlijk, zeer nette werkplaats. Denken met je mee. Showroom is netjes verzorgd en alle auto's zien er zeer netjes uit.

Doen ze goed die twee broers!

Met plezier een prima auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Berghem

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies. Prettig geholpen en heel tevreden over onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ijsselstein

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super! Vooral de persoonlijke benadering naar de klant toe vind ik top. Er wordt goed naar je geluisterd. Service staat echt bovenaan bij de gebroeders Bax.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Bemmel

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de aankoop en het bedrijf B&B mvrgr Herman Driessen Bemmel


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Groningen

27-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk bedrijf. Gelijk een goed gevoel bij binnenkomst ( nette showroom en ruim opgezet) en uiteindelijk met een andere auto( waar we ook voor kwamen) weer vertrokken. Wij hebben er ver voor moeten rijden( Groningen) maar zal het zo weer doen. Diverse malen contact over de mail en telefoon gehad en geen woord teveel gezegd over de aangeschafte wagen. Nette inruilprijs gehad en redelijke prijs betaald voor de nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Haarlem

23-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Richard een prachtige VW Passat TDI gekocht. Mooi, goed onderhouden, van binnen vol luxe en we kregen zelfs het nummer van de eerste eigenaar om vragen te stellen. Tijdens de garantieperiode was er een sensor aan vervanging toe, B&B heeft dit keurig en snel opgelost. Voor een volgende auto gaan we eerst naar de site van B&B. Het aanbod is gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan