Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
168 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Anoniem

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Haarlem

23-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Richard een prachtige VW Passat TDI gekocht. Mooi, goed onderhouden, van binnen vol luxe en we kregen zelfs het nummer van de eerste eigenaar om vragen te stellen. Tijdens de garantieperiode was er een sensor aan vervanging toe, B&B heeft dit keurig en snel opgelost. Voor een volgende auto gaan we eerst naar de site van B&B. Het aanbod is gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan

robert uit nieuwkuijk

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima.
Niets op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit kaatsheuvel

30-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: deskundige mensen,onder het genot van een koppie foffie nemen ze de tijd voor je.zeker een aanrader om hier eens op je gemak te gaan kijken naar de vele goed scherpe prijzen van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Huizen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan

nico uit Barendrecht

29-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring mat B&B. Auto's scherp geprijsd, zeer klantvriendelijk en goede service. Kortom, een betrouwbaar adres voor de aanschaf van een occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Liempde

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele aardige, duidelijke, nette, deskundige eigenaar/verkoper. Afspraak op donderdagavond om 19:30 de verkoper nam echt alle tijd om heel de auto uit te leggen en ook om hun werkwijze uit te leggen heel rustig en nam echt de tijd voor ons ruim 3 uur lang de tijd genomen voor ons en geen moment opdringerig geweest of dat het snel moest. Nee alles op zijn tijd en heel vriendelijk en echt top advies.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

20-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg te spreken over de aankoop van mijn nieuwe Volvo. De broers kiezen alleen interessante auto's uit, waardoor je er zeker van kan zijn dat als er 1 bij hun staat, dat deze goed is. Daarnaast neemt Richard alle tijd voor je, helpt met persoonlijke wensen, koppelt dingen zelf terug en is zeer vriendelijk. Service die ik al een lange tijd niet meer heb meegemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hengelo

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Begin augustus 2017 een mooie blauwe Hyundai I40 gekocht bij B&B Auto's in Veen. Wij moesten van ver komen (ca. 2u rijden), maar zo'n mooie auto met al zijn opties was ik nog niet eerder tegen gekomen! Telefonisch en per mail goed geholpen met mijn vragen en een afspraak gepland om te komen kijken. Hartelijk ontvangen in een keurige nette zaak met veel mooie jong gebruikte auto's vol opties. Oude auto ingeruild met een goede uitleg over de inruilwaarde. De I40 had net een beurt gehad en dus waren veel zaken van het aanvullende afleverpakket niet nodig. Samen in overleg tot een goede deal gekomen om alleen de 6mnd bovag garantie erbij te nemen.

Kortom, super tevreden! Ik zou het iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Volgende auto zou ik zo weer bij B&B in Veen kunnen kopen (ook al is het voor ons 2 uur rijden). B&B ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Nieuwegein

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar klant bij de gebroeders , en absoluut geen klachten.
Ook bij het helpen zoeken naar een andere auto goed naar mij geluisterd en daarop een goed advies en een goede auto gevonden.
vooropgesteld, een goede auto kan je overal kopen maar.. service zoals de bax-jes geven vind je weinig.
persoonlijk contact,goede adviezen,meedenkend,en het is gewoon gezellig om langs te gaan .
ik ben 100% tevreden


Ja, ik beveel dit aan