Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
181 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 181 beoordelingen

Sander uit Venlo

12-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed advies, eerlijke prijs en strakke service!


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Monnickendam

04-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer sociale mensen. Denken goed mee en leveren goede kwaliteit. Ze zijn erg betrouwbaar en zijn alle afspraken geweldig nagekomen! Zeker geen normale garage met mensen die alleen maar veel willen verkopen, maar ze willen ook echt graag dat JIJ tevreden bent.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring, blij met mijn auto en denk dat ik correct en integer behandeld ben.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Utrecht

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf proberen je altijd goed te helpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

01-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2018 een Ford Focus gekocht bij B&B Auto's in Veen. Voorafgaand een afspraak gemaakt om een proefrit te maken en de auto te bekijken. Auto stond gepoetst in de showroom en zag er zeer goed uit. Ook de garage was zeer netjes.

Na een kleine onderhandeling besloten om de auto aan te schaffen.

Week later de auto opgehaald en werd mij duidelijk dat er in de auto was / is gerookt. Ook 2 brandgaatjes in bestuurderstoel ontdekt. Dat was even een domper..

Duidelijk werd ook dat de achterbanden gecupt zijn en eigenlijk versleten. Tijdens aankoop een opmerking over gemaakt, echter geen aanbod hierin.

Na 10.000 km en 2 maanden aangeboden BOVAG garantie is het volgende gebeurd - verholpen:

-Airco condensator vervangen door B&B. Airco bleek namelijk lek. Maakt echter na reparatie een behoorlijk borrelend geluid maar dat zal wellicht zo horen.
-Zelf accu vervangen, terugbetaald door B&B.
-Vwb de gecupte en versleten banden geen goed aanbod, aanbod was 1 band te betalen tegen volledige verkoopprijs en 1 voor rekening van B&B.
-Geen reparatie van de bestuurderstoel.

Verder rijdt de auto prima en gaat volgende week voor onderhoud en apk naar de garage.

De eigenaar Richard is servicegericht en neemt de tijd voor de aankoop van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Andrzej uit Uden

27-05-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je bent een oplichter. Vuile leugenaar!


Frank uit Eindhoven

15-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, persoonlijk, zeer nette werkplaats. Denken met je mee. Showroom is netjes verzorgd en alle auto's zien er zeer netjes uit.

Doen ze goed die twee broers!

Met plezier een prima auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Berghem

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies. Prettig geholpen en heel tevreden over onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan