Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
162 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Patrick uit Liempde

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele aardige, duidelijke, nette, deskundige eigenaar/verkoper. Afspraak op donderdagavond om 19:30 de verkoper nam echt alle tijd om heel de auto uit te leggen en ook om hun werkwijze uit te leggen heel rustig en nam echt de tijd voor ons ruim 3 uur lang de tijd genomen voor ons en geen moment opdringerig geweest of dat het snel moest. Nee alles op zijn tijd en heel vriendelijk en echt top advies.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

20-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg te spreken over de aankoop van mijn nieuwe Volvo. De broers kiezen alleen interessante auto's uit, waardoor je er zeker van kan zijn dat als er 1 bij hun staat, dat deze goed is. Daarnaast neemt Richard alle tijd voor je, helpt met persoonlijke wensen, koppelt dingen zelf terug en is zeer vriendelijk. Service die ik al een lange tijd niet meer heb meegemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hengelo

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Begin augustus 2017 een mooie blauwe Hyundai I40 gekocht bij B&B Auto's in Veen. Wij moesten van ver komen (ca. 2u rijden), maar zo'n mooie auto met al zijn opties was ik nog niet eerder tegen gekomen! Telefonisch en per mail goed geholpen met mijn vragen en een afspraak gepland om te komen kijken. Hartelijk ontvangen in een keurige nette zaak met veel mooie jong gebruikte auto's vol opties. Oude auto ingeruild met een goede uitleg over de inruilwaarde. De I40 had net een beurt gehad en dus waren veel zaken van het aanvullende afleverpakket niet nodig. Samen in overleg tot een goede deal gekomen om alleen de 6mnd bovag garantie erbij te nemen.

Kortom, super tevreden! Ik zou het iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Volgende auto zou ik zo weer bij B&B in Veen kunnen kopen (ook al is het voor ons 2 uur rijden). B&B ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Nieuwegein

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar klant bij de gebroeders , en absoluut geen klachten.
Ook bij het helpen zoeken naar een andere auto goed naar mij geluisterd en daarop een goed advies en een goede auto gevonden.
vooropgesteld, een goede auto kan je overal kopen maar.. service zoals de bax-jes geven vind je weinig.
persoonlijk contact,goede adviezen,meedenkend,en het is gewoon gezellig om langs te gaan .
ik ben 100% tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Weesp

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maart 2017 een fraaie Renault Grand Senic diesel gekocht. Inmiddels 12500 km verder zonder problemen...kleintje dan...bij het optrekken wat vertraging in het gaspedaal zodat hij nog wel eens afslaat maar dat regelen we wel met de gebroeders. Ben nog steeds tevreden en dit wordt ook wel opgelost. B&B toppie!!


Ja, ik beveel dit aan

jack uit maasbracht

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Weert

27-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met zaken doen. Uitstekend advies, zeker v.w.b. de nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit ALDEBOARN

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

JM uit Heinenoord

14-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige zaak.
Verkoper is rustig en schetst het eerlijke verhaal. Geen verkooptrucs....
Achteraf paar kleine dingetjes die goed werden opgelost.
Ondanks de afstand zou ik zomaar de volgende auto weer hier kunnen kopen...


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Raamsdonksveer

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan