Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
181 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 181 beoordelingen

Dennis uit Ijsselstein

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super! Vooral de persoonlijke benadering naar de klant toe vind ik top. Er wordt goed naar je geluisterd. Service staat echt bovenaan bij de gebroeders Bax.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Bemmel

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de aankoop en het bedrijf B&B mvrgr Herman Driessen Bemmel


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Groningen

27-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk bedrijf. Gelijk een goed gevoel bij binnenkomst ( nette showroom en ruim opgezet) en uiteindelijk met een andere auto( waar we ook voor kwamen) weer vertrokken. Wij hebben er ver voor moeten rijden( Groningen) maar zal het zo weer doen. Diverse malen contact over de mail en telefoon gehad en geen woord teveel gezegd over de aangeschafte wagen. Nette inruilprijs gehad en redelijke prijs betaald voor de nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Haarlem

23-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Richard een prachtige VW Passat TDI gekocht. Mooi, goed onderhouden, van binnen vol luxe en we kregen zelfs het nummer van de eerste eigenaar om vragen te stellen. Tijdens de garantieperiode was er een sensor aan vervanging toe, B&B heeft dit keurig en snel opgelost. Voor een volgende auto gaan we eerst naar de site van B&B. Het aanbod is gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan

robert uit nieuwkuijk

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima.
Niets op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit kaatsheuvel

30-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: deskundige mensen,onder het genot van een koppie foffie nemen ze de tijd voor je.zeker een aanrader om hier eens op je gemak te gaan kijken naar de vele goed scherpe prijzen van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Huizen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan

nico uit Barendrecht

29-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring mat B&B. Auto's scherp geprijsd, zeer klantvriendelijk en goede service. Kortom, een betrouwbaar adres voor de aanschaf van een occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Liempde

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele aardige, duidelijke, nette, deskundige eigenaar/verkoper. Afspraak op donderdagavond om 19:30 de verkoper nam echt alle tijd om heel de auto uit te leggen en ook om hun werkwijze uit te leggen heel rustig en nam echt de tijd voor ons ruim 3 uur lang de tijd genomen voor ons en geen moment opdringerig geweest of dat het snel moest. Nee alles op zijn tijd en heel vriendelijk en echt top advies.


Ja, ik beveel dit aan