Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
183 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 183 beoordelingen

Frank uit Eindhoven

15-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, persoonlijk, zeer nette werkplaats. Denken met je mee. Showroom is netjes verzorgd en alle auto's zien er zeer netjes uit.

Doen ze goed die twee broers!

Met plezier een prima auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Berghem

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies. Prettig geholpen en heel tevreden over onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ijsselstein

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super! Vooral de persoonlijke benadering naar de klant toe vind ik top. Er wordt goed naar je geluisterd. Service staat echt bovenaan bij de gebroeders Bax.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Bemmel

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de aankoop en het bedrijf B&B mvrgr Herman Driessen Bemmel


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Groningen

27-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk bedrijf. Gelijk een goed gevoel bij binnenkomst ( nette showroom en ruim opgezet) en uiteindelijk met een andere auto( waar we ook voor kwamen) weer vertrokken. Wij hebben er ver voor moeten rijden( Groningen) maar zal het zo weer doen. Diverse malen contact over de mail en telefoon gehad en geen woord teveel gezegd over de aangeschafte wagen. Nette inruilprijs gehad en redelijke prijs betaald voor de nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Haarlem

23-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Richard een prachtige VW Passat TDI gekocht. Mooi, goed onderhouden, van binnen vol luxe en we kregen zelfs het nummer van de eerste eigenaar om vragen te stellen. Tijdens de garantieperiode was er een sensor aan vervanging toe, B&B heeft dit keurig en snel opgelost. Voor een volgende auto gaan we eerst naar de site van B&B. Het aanbod is gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan

robert uit nieuwkuijk

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima.
Niets op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit kaatsheuvel

30-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: deskundige mensen,onder het genot van een koppie foffie nemen ze de tijd voor je.zeker een aanrader om hier eens op je gemak te gaan kijken naar de vele goed scherpe prijzen van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Huizen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan