Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
168 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 168 beoordelingen

eugene uit ridderkerk

07-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige BMW318 gekocht in een mooi familiebedrijf,heel gemoedelijk en vertrouwd.
Het hele bedrijf ziet er verzorgd/schoon uit,vooral de werkplaats.
Ben nu 2maanden eigenaar van de BMW en het is en een super auto,bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

eugene uit ridderkerk

07-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige BMW318 gekocht in een mooi familiebedrijf,heel gemoedelijk en vertrouwd.
Het hele bedrijf ziet er verzorgd/schoon uit,vooral de werkplaats.
Ben nu 2maanden eigenaar van de BMW en het is en een super auto,bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

Lucy uit Zevenaar

27-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig autobedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Men heeft kennis van zaken en alles ziet er tiptop uit. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en niks is teveel gevraagd. Helaas zijn er te weinig van dit soort autobedrijven waar ze nog auto's weten te verkopen zonder bijdehante verkooppraatjes.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Waalwijk

19-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk,behulpzaam, uitstekende service, in één woord Top


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoevelaken

07-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een citroen C4 grand picasso 2.0 diesel aangeschaft bij B.B auto's
Wat direct opviel was de servicegerichtheid en klant vriendelijkheid. Auto wordt keurig afgeleverd met 6 mnd Bovag garantie. Ondanks de afstand Hoevelaken - Veen met veel vertouwen de auto aangeschaft wetende dat bij eventuele problemen er niet moeilijk over zal worden gedaan.
Een prima bedrijf waar de klant en kwaliteit centraal staan


Ja, ik beveel dit aan

B & B Auto's uit Veen

15-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo geachte (potentiele) klanten.

Wij willen zelf even een reactie plaatsen om hierbij alvast alle klanten van ons te bedanken voor de mooie positieve beoordelingen die we al hebben mogen ontvangen via deze Bovag beoordelings site.
Wij willen zeggen ga hier vooral mee door.

En door 2 kleine opmerkingen van onze klanten hebben ook besloten om onze navigatie actie die we onlangs een keer gehad hadden opnieuw voort te zetten.( hou daarvoor altijd onze actie pagina in de gaten voor onze doorlopende acties )

Bedankt allemaal en voor onze toekomstige klanten willen wij zeggen: U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek in onze showroom.

Mvg B & B Auto's Veen


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Spijkenisse

14-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een diesel automaat en toen kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een aardige Volvo S40, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. De auto zag er netjes uit en daarna gelijk maar een proefrit gemaakt. Ook het bedrijf ziet er netjes uit en de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan. Na een paar dagen besloten om de auto te kopen en hiervoor gemaild en opgebeld. Toen alles rond was was de auto binnen 2 dagen van mij. Goed en snel geholpen.

Puntje van kritiek: op de site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Verder wel de hele onderhoudshistorie meegekregen op papier, maar het onderhoudsboekje miste helaas.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Waalre

13-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, Betrouwbaar, Persoonlijk, Klantvriendelijk, No nonsense en gemaakte afspraken zijn correct nagekomen.
Oja, en het belangrijkste : de Ford Focus rijdt helemaal super! Kei fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Oirschot

03-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en fris bedrijf, mooie zuivere werkplaats, veel aandacht voor kwaliteit.
Klantvriendelijk, geen 8 tot 5 mentaliteit en zijn uiterst behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hulst

28-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan