Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,1
172 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 172 beoordelingen

Karin uit Noordwijk

21-06-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een SEAT Exeo en zijn zo bij B&B auto's tercht gekomen. We zijn nu trotse eigenaars van een super gave auto!
Het eerste contact was meteen goed en zeer vertrouwd. Richard en Gijs zijn echt super mannen, de service is geweldig en ook de humor is top! Met vragen kunnen we altijd bellen of mailen en we krijgen direct een antwoord. Er wordt meegedacht, want problemen zijn er om op te lossen. Meer klantgericht kan niet.
Het is dat we niet in de buurt van Veen wonen, maar anders hadden wij wel geweten waar onze auto in onderhoud zou zijn geweest. Maar we komen zeker nog wel eens een bakkie doen.

B&B Auto's is TOP! Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit 's-Gravenzande

16-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een gebruikte, compleet uitgeruste, Ford Mondeo Wagon. Via internet gevonden bij B&B Auto's. De eerste indruk was meteen positief. Gemoedelijke sfeer en absoluut niet opdringerig. B&B heeft verstand van auto's en weten wat klanten belangrijk vinden.

Afspraken worden netjes nagekomen en op bijvoorbeeld e-mails wordt snel gereageerd. Binnen de garantie nog terug geweest voor een reparatie. Vakkundig verholpen en twee dagen een leenauto mogen gebruiken. Super!

Ga B&B zeker volgen in de toekomst en aanbevelen bij andere mensen.

Jongens bedankt, hier wordt je vrolijk van!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Emmeloord

08-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb vandaag me Seat Leon opgehaald en hij bevalt me nu al prima. de klantenservice is top. ze nemen alle tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Weert

17-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben nu anderhalve maand in het bezit van een Kia Cee d, het is een prima auto. De uitstraling van het bedrijf is degelijk en verzorgd. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Heren B en B ga zo door !!!


Ja, ik beveel dit aan

eugene uit ridderkerk

07-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige BMW318 gekocht in een mooi familiebedrijf,heel gemoedelijk en vertrouwd.
Het hele bedrijf ziet er verzorgd/schoon uit,vooral de werkplaats.
Ben nu 2maanden eigenaar van de BMW en het is en een super auto,bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

eugene uit ridderkerk

07-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige BMW318 gekocht in een mooi familiebedrijf,heel gemoedelijk en vertrouwd.
Het hele bedrijf ziet er verzorgd/schoon uit,vooral de werkplaats.
Ben nu 2maanden eigenaar van de BMW en het is en een super auto,bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

Lucy uit Zevenaar

27-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig autobedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Men heeft kennis van zaken en alles ziet er tiptop uit. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en niks is teveel gevraagd. Helaas zijn er te weinig van dit soort autobedrijven waar ze nog auto's weten te verkopen zonder bijdehante verkooppraatjes.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Waalwijk

19-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk,behulpzaam, uitstekende service, in één woord Top


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoevelaken

07-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een citroen C4 grand picasso 2.0 diesel aangeschaft bij B.B auto's
Wat direct opviel was de servicegerichtheid en klant vriendelijkheid. Auto wordt keurig afgeleverd met 6 mnd Bovag garantie. Ondanks de afstand Hoevelaken - Veen met veel vertouwen de auto aangeschaft wetende dat bij eventuele problemen er niet moeilijk over zal worden gedaan.
Een prima bedrijf waar de klant en kwaliteit centraal staan


Ja, ik beveel dit aan

B & B Auto's uit Veen

15-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo geachte (potentiele) klanten.

Wij willen zelf even een reactie plaatsen om hierbij alvast alle klanten van ons te bedanken voor de mooie positieve beoordelingen die we al hebben mogen ontvangen via deze Bovag beoordelings site.
Wij willen zeggen ga hier vooral mee door.

En door 2 kleine opmerkingen van onze klanten hebben ook besloten om onze navigatie actie die we onlangs een keer gehad hadden opnieuw voort te zetten.( hou daarvoor altijd onze actie pagina in de gaten voor onze doorlopende acties )

Bedankt allemaal en voor onze toekomstige klanten willen wij zeggen: U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek in onze showroom.

Mvg B & B Auto's Veen


Ja, ik beveel dit aan