Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
162 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 162 beoordelingen

Edwin uit Spijkenisse

14-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een diesel automaat en toen kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een aardige Volvo S40, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. De auto zag er netjes uit en daarna gelijk maar een proefrit gemaakt. Ook het bedrijf ziet er netjes uit en de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan. Na een paar dagen besloten om de auto te kopen en hiervoor gemaild en opgebeld. Toen alles rond was was de auto binnen 2 dagen van mij. Goed en snel geholpen.

Puntje van kritiek: op de site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Verder wel de hele onderhoudshistorie meegekregen op papier, maar het onderhoudsboekje miste helaas.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Waalre

13-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, Betrouwbaar, Persoonlijk, Klantvriendelijk, No nonsense en gemaakte afspraken zijn correct nagekomen.
Oja, en het belangrijkste : de Ford Focus rijdt helemaal super! Kei fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Oirschot

03-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en fris bedrijf, mooie zuivere werkplaats, veel aandacht voor kwaliteit.
Klantvriendelijk, geen 8 tot 5 mentaliteit en zijn uiterst behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hulst

28-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Geffen

25-02-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes bedrijf, goede uitleg, nemen de tijd voor je. Je voeld je bij deze garage thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Woudrichem

15-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een aantal jaren vaste klant dus dat zegt op zich al wel wat. Een fijne garage met vriendelijke eigenaren/medewerkers die verstand van zaken hebben, met je meedenken en hele goede service verlenen. Kortom: perfect !


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Renswoude

27-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: B&B auto's is een keurig bedrijf welke door twee broers wordt gerund. Alles ziet er schoon en netjes uit. We zijn keurig en vlot geholpen, goede service. Ik ben erg tevreden. B&B auto's is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Kaatsheuvel

10-01-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een Ford S-max kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een mooi exemplaar, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. Dat was niet voor niks, er waren ook al andere geïnteresseerden langsgeweest sinds mijn telefoontje.

Bedrijf ziet er netjes uit. Ook de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan.
Bij de proefrit is de verkoper meegereden en 'stuurde' mij naar de nabijgelegen 80km weg. Op een rechte strook glad asfalt rijd elke auto goed.
Maar goed, wel de koppeling en versnellingsbak goed uit kunnen proberen.

Auto aangeschaft en tijdens de betaling/overdracht is alles duidelijk uitgelegd. Vooral de aankoop en overdracht besproken en geen hinderlijke 'reclame' voor evt. verzekering, onderhoud e.d. via hetzelfde bedrijf.

Puntje van kritiek: op eigen site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld en bij Autotrack niet. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Kwestie van goed navragen.

We zijn netjes geholpen en ik ben blij met de aankoop.
En de auto rijd geweldig!


Ja, ik beveel dit aan