Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
160 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 160 beoordelingen

M uit Oirschot

03-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en fris bedrijf, mooie zuivere werkplaats, veel aandacht voor kwaliteit.
Klantvriendelijk, geen 8 tot 5 mentaliteit en zijn uiterst behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hulst

28-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Geffen

25-02-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes bedrijf, goede uitleg, nemen de tijd voor je. Je voeld je bij deze garage thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Woudrichem

15-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een aantal jaren vaste klant dus dat zegt op zich al wel wat. Een fijne garage met vriendelijke eigenaren/medewerkers die verstand van zaken hebben, met je meedenken en hele goede service verlenen. Kortom: perfect !


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Renswoude

27-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: B&B auto's is een keurig bedrijf welke door twee broers wordt gerund. Alles ziet er schoon en netjes uit. We zijn keurig en vlot geholpen, goede service. Ik ben erg tevreden. B&B auto's is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Kaatsheuvel

10-01-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een Ford S-max kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een mooi exemplaar, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. Dat was niet voor niks, er waren ook al andere geïnteresseerden langsgeweest sinds mijn telefoontje.

Bedrijf ziet er netjes uit. Ook de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan.
Bij de proefrit is de verkoper meegereden en 'stuurde' mij naar de nabijgelegen 80km weg. Op een rechte strook glad asfalt rijd elke auto goed.
Maar goed, wel de koppeling en versnellingsbak goed uit kunnen proberen.

Auto aangeschaft en tijdens de betaling/overdracht is alles duidelijk uitgelegd. Vooral de aankoop en overdracht besproken en geen hinderlijke 'reclame' voor evt. verzekering, onderhoud e.d. via hetzelfde bedrijf.

Puntje van kritiek: op eigen site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld en bij Autotrack niet. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Kwestie van goed navragen.

We zijn netjes geholpen en ik ben blij met de aankoop.
En de auto rijd geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Vleuten

06-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Uiterst vriendelijk en deskundig personeel.
Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Elles & Karin

30-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar, prima service, komt afspraken na, gezellig.


Ja, ik beveel dit aan