Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
155 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 155 beoordelingen

ruud

09-02-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Renswoude

27-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: B&B auto's is een keurig bedrijf welke door twee broers wordt gerund. Alles ziet er schoon en netjes uit. We zijn keurig en vlot geholpen, goede service. Ik ben erg tevreden. B&B auto's is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Kaatsheuvel

10-01-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een Ford S-max kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een mooi exemplaar, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. Dat was niet voor niks, er waren ook al andere geïnteresseerden langsgeweest sinds mijn telefoontje.

Bedrijf ziet er netjes uit. Ook de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan.
Bij de proefrit is de verkoper meegereden en 'stuurde' mij naar de nabijgelegen 80km weg. Op een rechte strook glad asfalt rijd elke auto goed.
Maar goed, wel de koppeling en versnellingsbak goed uit kunnen proberen.

Auto aangeschaft en tijdens de betaling/overdracht is alles duidelijk uitgelegd. Vooral de aankoop en overdracht besproken en geen hinderlijke 'reclame' voor evt. verzekering, onderhoud e.d. via hetzelfde bedrijf.

Puntje van kritiek: op eigen site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld en bij Autotrack niet. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Kwestie van goed navragen.

We zijn netjes geholpen en ik ben blij met de aankoop.
En de auto rijd geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Vleuten

06-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Uiterst vriendelijk en deskundig personeel.
Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Elles & Karin

30-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar, prima service, komt afspraken na, gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Asten

25-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel bij aanschaf als aflevering erg betrouwbaar. Zeer net bedrijf. De foto's op de website zijn zeker niet overdreven of geshopt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Geen flauwekul maar gewoon eerlijk over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Dordrecht

24-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BB- auto is een fantastisch bedrijf. Je wordt er goed en netjes geholpen. Ze hebben verstand van zaken. De prijs is altijd goed. Ben erg tevreden en ik koop alleen nog maar hier mijn auto.
Het bedrijf is netjes en schoon. Dit zie je nergens zo. Echt een aanrader! Zo hoort een auto verkoop bedrijf te zijn!


Ja, ik beveel dit aan

corne uit giessen

30-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ene dag je auto kapot de andere dag al een andere, wat wil je nog meer. Vakantie gered.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Twello

27-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Arnhem

16-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, perfecte service, zelfs nadat de door mij ingeruilde auto plotseling een heel duur defect bleek te hebben.
Top! Richard Bax en zijn broer maken hun beloftes meer dan waar. Wat mij betreft: een veilig, vertrouwd en prettig adres om een tweedehands auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan