Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
162 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 160 van 162 beoordelingen

Bram uit Vleuten

06-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Uiterst vriendelijk en deskundig personeel.
Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Elles & Karin

30-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar, prima service, komt afspraken na, gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Asten

25-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel bij aanschaf als aflevering erg betrouwbaar. Zeer net bedrijf. De foto's op de website zijn zeker niet overdreven of geshopt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Geen flauwekul maar gewoon eerlijk over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Dordrecht

24-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BB- auto is een fantastisch bedrijf. Je wordt er goed en netjes geholpen. Ze hebben verstand van zaken. De prijs is altijd goed. Ben erg tevreden en ik koop alleen nog maar hier mijn auto.
Het bedrijf is netjes en schoon. Dit zie je nergens zo. Echt een aanrader! Zo hoort een auto verkoop bedrijf te zijn!


Ja, ik beveel dit aan

corne uit giessen

30-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ene dag je auto kapot de andere dag al een andere, wat wil je nog meer. Vakantie gered.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Twello

27-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Arnhem

16-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, perfecte service, zelfs nadat de door mij ingeruilde auto plotseling een heel duur defect bleek te hebben.
Top! Richard Bax en zijn broer maken hun beloftes meer dan waar. Wat mij betreft: een veilig, vertrouwd en prettig adres om een tweedehands auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Tilburg

14-03-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2012 een Peugeot 307 Break aangeschaft. Eerlijk en goed advies gekregen. Keurige showroom met allemaal nette auto's. Ook de werkplaats en kantoorruimte zien er professioneel uit . Bij een volgende aanschaf gaan we zeker als eerste bij BB Auto kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Elsloo

03-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Houden zich goed aan de afspraken en zijn deskundig


Ja, ik beveel dit aan

erik uit woudrichem

12-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan