Beoordelingen B&B Auto's Veen

9,0
174 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 160 van 174 beoordelingen

Jan uit Hoevelaken

07-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een citroen C4 grand picasso 2.0 diesel aangeschaft bij B.B auto's
Wat direct opviel was de servicegerichtheid en klant vriendelijkheid. Auto wordt keurig afgeleverd met 6 mnd Bovag garantie. Ondanks de afstand Hoevelaken - Veen met veel vertouwen de auto aangeschaft wetende dat bij eventuele problemen er niet moeilijk over zal worden gedaan.
Een prima bedrijf waar de klant en kwaliteit centraal staan


Ja, ik beveel dit aan

B & B Auto's uit Veen

15-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo geachte (potentiele) klanten.

Wij willen zelf even een reactie plaatsen om hierbij alvast alle klanten van ons te bedanken voor de mooie positieve beoordelingen die we al hebben mogen ontvangen via deze Bovag beoordelings site.
Wij willen zeggen ga hier vooral mee door.

En door 2 kleine opmerkingen van onze klanten hebben ook besloten om onze navigatie actie die we onlangs een keer gehad hadden opnieuw voort te zetten.( hou daarvoor altijd onze actie pagina in de gaten voor onze doorlopende acties )

Bedankt allemaal en voor onze toekomstige klanten willen wij zeggen: U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek in onze showroom.

Mvg B & B Auto's Veen


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Spijkenisse

14-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een diesel automaat en toen kwam ik bij B&B auto's terecht. Er stond een aardige Volvo S40, met een goede verhouding tussen prijs en km-stand.

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. De auto zag er netjes uit en daarna gelijk maar een proefrit gemaakt. Ook het bedrijf ziet er netjes uit en de werkplaats is schoon en opgeruimd.

Duidelijk en eerlijk te woord gestaan. Na een paar dagen besloten om de auto te kopen en hiervoor gemaild en opgebeld. Toen alles rond was was de auto binnen 2 dagen van mij. Goed en snel geholpen.

Puntje van kritiek: op de site stond bij de specificaties een TomTom-systeem vermeld. Gratis TomTom bleek een vorige actie, huidige actie bedroeg een lagere vraagprijs.
Verder wel de hele onderhoudshistorie meegekregen op papier, maar het onderhoudsboekje miste helaas.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Waalre

13-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, Betrouwbaar, Persoonlijk, Klantvriendelijk, No nonsense en gemaakte afspraken zijn correct nagekomen.
Oja, en het belangrijkste : de Ford Focus rijdt helemaal super! Kei fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Oirschot

03-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk en fris bedrijf, mooie zuivere werkplaats, veel aandacht voor kwaliteit.
Klantvriendelijk, geen 8 tot 5 mentaliteit en zijn uiterst behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hulst

28-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Geffen

25-02-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes bedrijf, goede uitleg, nemen de tijd voor je. Je voeld je bij deze garage thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Woudrichem

15-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een aantal jaren vaste klant dus dat zegt op zich al wel wat. Een fijne garage met vriendelijke eigenaren/medewerkers die verstand van zaken hebben, met je meedenken en hele goede service verlenen. Kortom: perfect !


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan

ruud

09-02-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en zeer klantvriendelijke eigenaren. Het is een bedrijf met een ongedwongen sfeer waar je jezelf meteen welkom voelt. Soms moet je even wachten maar maken altijd tijd vrij om je te woord te staan. Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt......


Ja, ik beveel dit aan