Beoordelingen Baaf Automotive

8,8
88 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Ed uit Den haag

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend garage goede service goede auto s


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Vlaardingen

21-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen!
Nemen de tijd voor de klant, goed advies, eerlijk advies, echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe auto prettig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

marko uit Hengelo

17-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop een auto via de telefoon bij ze en spreek een prijs af daarna bellen ze me af van we hebben een betere bod terwijl we al een afspraak hadden kwa prijs.Mensen houdt er rekening mee


Anoniem

16-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Delft

30-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zoetermeer

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Den Haag

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellige ontvangst. Ik had de auto op internet bekeken en bij aankomst stond hij precies zoals vermeld. Hele prettige en snelle afhandeling. Een uur later was ik de trotse eigenaar van mijn nieuwe Ford!

Wat extra fijn was dat ze zelf de APK verzorgen. Ik kon er op wachten onder het genot van een lekkere kop koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Joy uit DELFT

18-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het was weer APK tijd...gelukkig was er alleen een remlampje kapot...dus Joepie, weer een jaar verder! Wel vind ik het toch weer een rib uit mijn lijf, want 200€ is niet niks!


Ja, ik beveel dit aan

Mara

15-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Babek uit Rijswijk

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik vind de medewerkers (eigenaar en auto monteurs) klantgericht en klantvriendelijk. Super aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan