Beoordelingen Baaf Automotive

8,9
59 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Ron uit Den Haag

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel blij eindelijk een garage gevonden te hebben waarbij ik duidelijk het gevoel heb, dat je als klant echt serieus genomen wordt. Heel fijn dat ik in de toekomst niet meer hoef na te denken waar ik naar toe ga voor een andere auto of reparatie. De occasions die ze hebben staan, zien er goed onderhouden uit, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief nieuwe APK!
Manfred en Joost hebben allebei een heel klantvriendelijke en oprecht persoonlijke benadering. Goede communicatie (altijd antwoord op je vragen, snelle respons), openheid van zaken, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn zaken die bij me opkomen als ik denk aan de aanschaf van onze 'nieuwe' citroën. We zijn heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

andy uit benthuizen

16-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de 3de x een andere auto hier gekocht, dat zegt genoeg toch? Prettige mensen en een goede service, daar gaat het om.


Ja, ik beveel dit aan

Veronique en Rob uit Rijswijk

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiters vriendelijk ontvangen, en rustig mogen kijken naar een auto, eenmaal een besluit genomen over welke auto het werd, aan alle kanten bij gestaan door de verkoper. Uiteindelijk na 5 dagen rijklaar op kunnen halen, top gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Delft

18-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geregeld en een zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Mart

04-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Steenbergen

02-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

frauke uit weert

30-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg fijn bedrijf die duidelijke uitleg van de auto geeft. papierwerk is super geregeld en wordt meteen afgehandelt. top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

wilem uit delft

26-04-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Delft

23-04-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal altijd erg tevreden over geleverde diensten hier.
Bij de aankoop van de Ford stationwagen bleek de centrale deurvergrendeling echter niet te werken, ik kwam hier pas later achter. Dit stond wel aangegeven bij de features.
Vind het jammer dat dit niet gecommuniceerd is bij de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Davy uit Delft

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan