Beoordelingen Baaf Automotive

8,9
65 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Martijn uit Zoetermeer

03-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: HELEMAAL SUPER! Goede service! Personeel is leuk, eerlijk en vriendelijk en al jaren fantastisch geholpen voor onderhoud en APK!


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Rotterdam

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, en mijn peugeot voor een extreem scherpe prijs kunnen aanschaffen hier. Werkt naar behoren & beter!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Capelle aan den IJssel

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt er zeer prettig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den haag

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf eerlijk en staan voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Alphen a/d Rijn

27-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Makkelijk afspraak gemaakt online.
Prettig en goed geholpen volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Den Haag

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel blij eindelijk een garage gevonden te hebben waarbij ik duidelijk het gevoel heb, dat je als klant echt serieus genomen wordt. Heel fijn dat ik in de toekomst niet meer hoef na te denken waar ik naar toe ga voor een andere auto of reparatie. De occasions die ze hebben staan, zien er goed onderhouden uit, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief nieuwe APK!
Manfred en Joost hebben allebei een heel klantvriendelijke en oprecht persoonlijke benadering. Goede communicatie (altijd antwoord op je vragen, snelle respons), openheid van zaken, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn zaken die bij me opkomen als ik denk aan de aanschaf van onze 'nieuwe' citroën. We zijn heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

andy uit benthuizen

16-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de 3de x een andere auto hier gekocht, dat zegt genoeg toch? Prettige mensen en een goede service, daar gaat het om.


Ja, ik beveel dit aan

Veronique en Rob uit Rijswijk

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiters vriendelijk ontvangen, en rustig mogen kijken naar een auto, eenmaal een besluit genomen over welke auto het werd, aan alle kanten bij gestaan door de verkoper. Uiteindelijk na 5 dagen rijklaar op kunnen halen, top gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Delft

18-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geregeld en een zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan