Beoordelingen Baaf Automotive

8,8
75 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Anoniem

22-10-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jody uit Leiden

09-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank voor de goede service. We zijn super geholpen. Blij met onze nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Elwin uit Den Haag

09-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer fijn,


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Kasper uit Leiden

23-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn, heb het bedrijf ook aangeraden aan een teamgenoot die binnenkort ook komt kijken (en kopen)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service zou kunnen verbeteren door meer informatie te verstrekken over de occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit DELFT

22-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via de website een afspraak gemaakt voor APK en binnen een kwartier een afspraakbevestiging gekregen.
Na aflevering van de auto voor de APK binnen 45 minuten gebeld over de uit te voeren reparatie en de kosten.
In de middag wederom netjes gebeld dat de auto was goedgekeurd en klaar stond om opgehaald te worden.
Prima service en meevallende kosten!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Delft

19-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig kleinschalig bedrijf met een goede sfeer. Goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Delft

16-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een top bedrijf. Gebeld voor een APK een Beurt. Zeer vriendelijk geholpen. Ik mocht meteen langskomen. Meteen een goed gevoel gekregen dankzij de open, eerlijk en leuke manier van mijn eerste kennsimaking met de team. Service was ook top... Zeer goed, een de kosten waren meer dan redelijk. Als je op zoek bent naar goede service en kwaliteit maar ook een goed gevoel. Gewoon DOEN.... Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Delft

15-08-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan