Beoordelingen Baan Twente BV

8,9
928 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 928 beoordelingen

René uit Weerselo

16-10-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Driehuis

12-10-2019
10

Ervaring: Vriendelijk, voorkomend en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Tilligte

10-10-2019
9,7

Ervaring: Super service gericht en klantvriendelijk bedrijf. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Haaksbergen

08-10-2019
n.v.t.

Ervaring: Goedemiddag,
Normaliter doe ik nooit mee aan dit soort enquêtes.
Ik ben ondernemer en heb geen tijd om enquêtes van bedrijven en instanties die voor mij werken in te vullen.
Ik ga uit van 100% tevredenheid, zo niet trek ik aan de bel.
Uw vraag mbt de vorige opdracht heb ik na ontvangst van de nota reeds beantwoord.
Hieronder een kopie van de mail.

Geachte heer/mevrouw,

Zoals gebruikelijk is de nota niet juist en uiteraard niet in mijn voordeel.
Vervelend om dit telkens te moeten controleren.
Dit kost, voor mij als ondernemer, onnodig kostbare tijd!

De afspraak die gemaakt is met Frank Slot is voor alle 4 de auto's (2 personen en 2 bedrijfsauto's) in onderhoud 10% korting op arbeidsloon en onderdelen.
Tevens het kosteloos gebruik van een vervangend voertuig.

In de laatste factuur met het factuurnr. 12320058 (d.d. 03-10-2019) is er geen 10% afgegaan op:

De APK, de onderhoudsbeurt, brandstoffilter, remvloeistof + verversen.

Het enige waar de 10% vanaf is gegaan zijn de remblokken en het vervangen ervan.

Tevens is er wederom vervangend vervoer berekend!

Ook heb ik, bij het maken van de afspraak, gewezen op het feit dat de interieurfilter is vervangen op 22 augustus factuurnr. 12319490.
Een beetje onzinnig deze nu wederom te vervangen (en helemaal na mijn attenderen hierop).

Graag ontvang ik een factuur met 10% korting op het totaal bedrag (ook op de onderhoudspakketten zoals afgesproken).
Met uiteraard aftrek van het TS filterelement en de vervangende leenauto.



Met muzikale groet,

Gert Ekkelboom

Ekkelboom Music
Violier 11
7483 BA Haaksbergen
tel. 053 5385478
Tel. 06 53 401 496

Info@gertekkelboom.nl
www.gertekkelboom.nl
www.ceremonietrompettist.nl


Ja, ik beveel dit aan

HBM uit Haaksbergen

25-09-2019
9,7

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Losser

24-09-2019
10

Ervaring: Over de service afdeling niets meer dan positief, de manier waarop de verkoop is geregeld heeft mij uiteindelijk doen besluiten om voor een andere dealer/merk te kiezen.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit ootmarsum

19-09-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Han uit Haaksbergen

18-09-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit HENGELO

17-09-2019
8,5

Ervaring: Telefonische bereikbaarheid is slecht/ ver onder de maat. Daarnaast duurt het doorverbinden veel te lang??!! Al meerdere keren aangegeven aan medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Hengelo

12-09-2019
9,0

Ervaring: Extreem positief, met name vanwege Ralph, hij is mijn contact persoon bij Baan


Ja, ik beveel dit aan