Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
685 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 685 beoordelingen

jurgen Das uit Veldhoven

13-12-2018
10

Ervaring: super bedrijf, goed geregeld en top instructeurs !!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Huissen

12-12-2018
9,0

Ervaring: Super goed opgevangen door joey ,lekker relax en op zijn tijd goede terug koppeling . En ik wil graag André ook een compliment maken ( op zijn tijd een grapje heerlijk )


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Eindhoven

11-12-2018
8,0

Ervaring: De instructeur is erg duidelijk en heb ik een prettige tijd mee gehad


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Nijverdal

11-12-2018
9,0

Ervaring: Goede rijschool,
Ze hebben veel geduld gehad om mij te laten slagen en is in 1 keer dankzij hun gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-12-2018
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Eindhoven

05-12-2018
8,0

Ervaring: Prima rijschool niet goedkoop maar wel kwaliteit. Flexibele instructeur en lekker snel mijn rijbewijs kunnen behalen.


Ja, ik beveel dit aan

lenke uit Best

03-12-2018
10

Ervaring: Richard is een geweldige rij instructeur. Hij heeft me in alle situaties geholpen en me een hele hoop geleerd! Je kunt super gezellig met hem kletsen waardoor de lessen super zijn om te volgen.


Melanie uit Veldhoven

01-12-2018
8,0

Ervaring: Fijne rijschool. In één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Reza uit Eindhoven

01-12-2018
8,3

Ervaring: Ik had altijd schrik van het rijden, mijn faalangst hielp mijn motivatie ook niet om met de lessen te beginnen.
Maar ik was blij dat ik uit eindelijk Roland van Esseveld heb gehad als mijn instructeur. Hij bleef altijd geduldig ondanks dat ik veel fouten maakte en soms te lang duurde totdat ik stappen kon zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Eindhoven

27-11-2018
7,3

Ervaring: Prettig, alleen lange wachttijden.


Ja, ik beveel dit aan