Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
639 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 639 beoordelingen

Anoniem

19-09-2018
n.v.t.

Joris uit Eindhoven

19-09-2018
8,0

Ervaring: Prettig, vriendelijk en professionele instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Eindhoven

11-09-2018
8,7

Ervaring: Super fijne & leuke lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Veldhoven

04-09-2018
1,0

Ervaring: Zeer slecht service,al 6 keer mee gemaakt dat ze een half uur te laat waren.


Ron uit Veghel

04-09-2018
10

Ervaring: Na een korte rijopleiding voor de 1e keer geslaagt voor mijn D rijbewijs. Goede vakkundige instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Ertik uit Eindhoven

01-09-2018
9,3

Ervaring: Gelwelge rij instructeur. Beide dochters in 1 keer geslaagd. Theorie pakket vinden wij helaas niet voldoende voor kinderen die wat slechter in theorie zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Best

30-08-2018
8,0

Ervaring: Het was een lange rit, niet altijd even makkelijk, maar ik weet nu wel zeker dat ik veilig de weg op kan. Richard, bedankt voor alle gezellige rijlessen, je geduld en vertrouwen. Ik kom je (hopelijk) nog wel eens tegen op de weg en zal dan tegen de regels in naar je claxoneren.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-piet uit Nuenen

29-08-2018
9,0

Ervaring: Super rijles gehad van Richard. Een aardige man die je op je gemak stelt maar ook duidelijk aangeeft wat je moet doen. Ik moest E achter B halen. Het kijken en spiegelen met een aanhanger is heel snel een automatisme geworden omdat Richard ook heel overdreven meekeek. Heel prettig. Ik was dan ook zonder problemen geslaagd met maar 4 uurtjes les.


Ja, ik beveel dit aan

Kartik uit Eindhoven

29-08-2018
9,0

Ervaring: Goed begeleiding en kennis staan voor je klaar
Goede an rustige instructeur aane rader


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit Nuenen

28-08-2018
9,0

Ervaring: Hele vriendelijke mensen. Je kan gewoon even binnen lopen als er vragen zijn en ze helpen je overal mee.


Ja, ik beveel dit aan