Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
583 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 583 beoordelingen

Tijn uit Westerhoven

18-06-2018
8,7

Ervaring: Fijne instructeur, alles goed verzorgd en fijne auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Eindhoven

16-06-2018
7,3

Ervaring: Inmiddels al de eerste ritjes zelf gemaakt. Richard, bedankt voor alle fijne lessen!!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Eindhoven

15-06-2018
8,7

Ervaring: Beste ls,

Ben voor BE gegaan. Intake les is belangrijk om mijn niveau te bepalen.
Rijden goed. Bijzondere verrichting slecht.
Echter tijdens de 4 uur rijles 3 hele goed tips gekregen en die werkten prima. ( ook door fijne instructeurs)
Echter locatie Eindhoven noord/ kapelbeemd zeer slecht om daar klanten te ontvangen. Het lijkt meer op een antikraak pand... is geen visitekaartje m.b.t. jullie huisstijl en niveau van rijschool. Kortom aanpakken!


Sven uit Eindhoven

12-06-2018
9,0

Ervaring: goed geregeld ook toen ik aangaf dat ik zenuwachtig werd van mijn eerste rij instructeur. Snel opgepakt en een rij instructeur gekregen die beter bij mij past.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Eindhoven

11-06-2018
8,3

Ervaring: Heel erg meedenkend! Laagdrempelig contact, kan gewoon met whatsappjes enzo. Heb er qua aantal lessen best snel mn rijbewijs gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2018
8,3

Ervaring: Busopleiding gedaan. Planners proberen zoveel mogelijk in je wensen tegemoet te komen. Instructeurs met diverse stijlen, kies de stijl die bij je past.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Veldhoven

08-06-2018
9,3

Ervaring: Zeer goede, kundige, positieve en eerlijke rijschool. De instructeurs zijn erg persoonlijk en willen echt dat je je rijbewijs haalt.


Ja, ik beveel dit aan

Josine uit Eindhoven

05-06-2018
7,7

Ervaring: Fijne rijlessen gehad en altijd goed begeleid.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Venlo

03-06-2018
7,7

Ervaring: I had a really good experience with my second driving instructor Roland. He thought me everything i know now about driving and suceeded me to pass my exam first time . I am happy he became my instructor in the middle and gave me a good feedback on my driving!

With my first instructor Mark i didnt get a good feedback of my driving and thought i would be able to drive on exam early as i heard nothing negative.. in the end turned out i did many things wrong and needed to improve everything!! Feel like i wasted 20 lessons .. :(
At the moment my instructors change i was already considering to ask a new instructor, so the change happened on good time!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Eindhoven

03-06-2018
7,0
Ja, ik beveel dit aan