Beoordelingen Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

8,7
621 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 621 beoordelingen

Franz uit Overasselt

12-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nijmegen

08-12-2017
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit nijmegen

08-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R.C. uit Malden

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed, houden zich aan de afspraak.leveren goed werk


Ja, ik beveel dit aan

Raymond

07-12-2017
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een jaar geleden stond ik in eens stil met mijn auto in de buurt van Bart Ebben. Helaas was het zondag en op maandag Ebben gebeld. Ze hebben de auto toen afgesleept. Het bleek een lekkende benzineleiding te zijn en een dag later de auto opgehaald.

Op zondag 1 oktober dit jaar, stond ik ineens weer stil in Nijmegen. Ik kon de auto nog net aan de kant krijgen. Er kwam weer benzine onder de auto uit.Op maandag 2 oktober Ebben gebeld, maar ze vonden dat ze de reparatie goed hadden uitgevoerd. De monteur wist niet precies meer wat hij had gedaan, maar er was wel een nieuw klemmetje geplaatst. Ze wilde verder niks meer doen en voor het afslepen en reparatie, zou ik gewoon weer moeten betalen.

Ik heb toen garage Ottele in Nijmegen gebeld. Ze hebben de auto toen afgesleept en constateerde dat er benzine lekte bij de tank. De reparatie zou wel even duren, want de tank zou er onderuit moeten. De kosten zouden wel eens zo’n 450 kosten gaan kosten. Dat vond ik te veel voor deze auto van 1998 en ze hebben toen de auto naar mijn huis gebracht. Kosten € 154.

Een monteur in mijn dorp constateerde dat de benzineslang was losgeraakt. Het is een kliksysteem en er staat 3 bar op. Zoiets kon volgens de monteur niet gerepareerd worden en moest er een nieuwe module geplaatst worden, want die kleine onderdeeltjes zijn niet los verkrijgbaar. Kosten module € 63 en monteur € 65 (Het onderdeel kost In Nederland € 150).

Bij elkaar ben ik nu € 455 kwijt en een wonder dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Voor hetzelfde geld was ik in vakantie met mijn kind, midden op de Duitste autobahn stil komen te staan. Levensgevaarlijk waar men met ± 200 km voorbij komt razen.

Ik heb Bart Ebben nog geschreven over een restitutie, want ze hebben de reparatie niet goed uitgevoerd. Maar tot op vandaag heb ik geen bericht mogen ontvangen.

Als ze echt zo’n goede reputatie hebben, dan waren ze mij ook wel tegemoet gekomen.



ecth uit ooij

06-12-2017
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

mohadin uit malden

06-12-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Mook

03-12-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vakmensen die weten waar ze het over hebben. Communiceren goed en gaan niet zomaar aan de slag eerst in goed overleg met de klant en geven duidelijk aan wat er gaat gebeuren en schetsen duidelijk welke kosten hieraan verbonden zijn. Kwaliteit is goed en prijs kan soms hier en daar wat scherper.


Ja, ik beveel dit aan

Marc van den uit Molenhoek ( Mook en Middelaar)

01-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 32 jaar ons garagebedrijf voor het onderhoud van de vele auto,s die we hebben gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Malden

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettig en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan