Beoordelingen Bas van Slooten Specialist in Land Rover

8,6
155 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Harrie uit Bilthoven

25-06-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voorop gesteld dat dit niet mijn stijl is om te oordelen over een bedrijf. Maar vandaag toch wel het ergste meegemaakt sinds lange tijd.
Een totaal gebrek aan klantfocus en vertrouwen in de klant maakte dat ik zeer schrijnende/komische reacties van de leidinggevende kreeg:
1. de werkbon is de waarheid en niet de klacht van de klant. Gevolg veel kosten en medewerkers die in hun hemd staan. Vriendelijke monteurs overigens
2. tijdens het verplaatsen van de auto werd ik zowat de auto uitgehaald om te vragen waar ik naar toe ging. Stel je voor dat ik weg zou rijden zonder te betalen
3. na het betalen van de hoge rekening kwam de leidinggevende nog even langs om de rekening te checken die een collega had gemaakt. Ze vond het bedrag namelijk aan de lage kant en had weinig vertrouwen in de kassier blijkbaar
Het is triest als je te horen krijgt: u mag ook weggaan met de auto zoals hij nu is toen ik vroeg waarom de eigenlijke reparatie na 4 uur nog niet had plaatsgevonden.
Kortom mijn eerste bezoek aan dit bedrijf is ook gelijk de laatste. Ondanks het vermaak om de hilarische bedrijfsvoering. Dat is ook wat waard natuurlijk.
Graag geen enkele reactie vanuit het bedrijf op deze beoordeling. Doe er mee wat je wilt en zorg dat je klant voorop komt te staan.


G.H. uit Den Haag

26-03-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niet erg service gericht. Toonde weinig interesse in accuut probleem.


Eric uit Reusel

14-03-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service, ook na de aankoop! Alle medewerkers zijn erg kundig en betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Miscommunicatie, afspraken niet nakomen, slecht uitgevoerde reparaties, niet serieus omgaan met de klant, zaken anders voordoen dan ze zijn en zegt specialist te zijn, maar maakt dat zeker niet waar. Verbergt zich achter excuses flink financieel benadeelt door aankoop.Ongelooflijk wat bedrijf durft op te leveren.


Francois uit Haarlem

16-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rouwendaal

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima in orde


Ja, ik beveel dit aan

Kamiel uit IJsselstein

15-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Door mijn maat gek geworden op de Range Rover. Zo ook bij dit bedrijf terecht gekomen. Hier wordt je niet als klant behandeld, maar als gast. Waar zie je dat nog?


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Nieuwerbrug

01-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn range rover wilde niet meer starten, netjes door de berger gebracht bij bas van slooten. Het bleek een probleem te zijn met het stuurkolom. Ipv dure reparatie hebben ze eerst contact gehad met land Rover UK en hebben hier een nette bypass oplossing gevonden en het werkt perfect. Monteurs en eigenaar weten waar ze over praten en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Klopt er iets niet dan lossen ze het gelijk op. Ook de innerlijke mens komt bij de grote gastvrijheid niets te kort ook de kinderen vonden het fantastisch. Al met al naast een bulk en kennis en expertise word er ook echt aan de klant gedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Arnhem

24-08-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bussum

06-07-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: plezierig


Ja, ik beveel dit aan