Beoordelingen Bas van Slooten Specialist in Land Rover

8,7
145 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Paul uit Lelystad

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laagdrempelig en service hoog in het vaandel tegen schappelijke prijzen. Top dus


Ja, ik beveel dit aan

H uit Echt

13-02-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor garantie stuurpomp (welke 3 x vervangen is) als nieuwe eigenaar de auto aangeboden ter reparatie. Onderzoek wees uit, dat er lucht in het systeem zat, en verder werd er niets gedaan. Auto is door mijn garage opgehaald en verder onderzocht. Er bleek een zeefje in het vloeistofreservoir verstopt te zijn, waardoor de pomp valse lucht aanzoog. GEWELDIGE SPECIALISTEN BIJ VAN SLOOTEN, GEEN SERVICE EN GEEN DESKUNDIGHEID.


Gerard uit Lelystad

24-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 10 jaar trouwe klant bij dit bedrijf omdat wordt gewerkt met een warm hart voor de Land Rover. Daardoor experts en deskundig met deze prachtige automobielen. Alleen Bas van Slooten garage mag asn mijn Range Rovers sleutelen


Ja, ik beveel dit aan

Sylvester

11-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijke en zeer vakkundig geholpen, duidelijk en helder in communicatie, ook over de verwachte kosten, had een technisch moeilijke storing in mijn range rover, alles opgelost in no time
dus zeer tevreden, monteurs zijn liefhebbers & ervaren professionals op gebied van deze auto's


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuwerwerk aan den IJssel

06-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

BZ

26-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cor van de uit Putten

24-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij Bas van Sloten gaan ze voor service. Gewoon een top team!


Ja, ik beveel dit aan

jan emile uit Anost, Frankrijk

29-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op doorreis naar frankrijk electronica probleem met de Defender. Ondanks drukte en vele werkzaamheden in de werkplaats een moment gevonden om euvel te verhelpen.
Enthousiste monteurs en eigenaar van de zaak.
Vakbekwaam en probleemoplossende aanpak van de reparatie. Ondanks een vol uur aan arbeid werd er nauwelijks tijd in rekening gebracht. Hulpvaardigheid stond hoger op de prioriteitslijst dan geld verdienen!!!
Dit bedrijf verdient een klanttevredenheids prijs


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Eindhoven

29-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze ervaringen met dir bedrijf zijn prima. Vriendelijk personeel en niet te beroerd om zaken goed uit te leggen. Wij voelen ons wanneer wij in de garage zijn heel welkom. Onze ervaring met Bas in tegenstelling tot de Cito is geweldig wij voelen ons door hen gewaardeerd en hebben veel vertrouwen in het werk van de monteurs van de garage.


menno uit rilland

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan