Beoordelingen Bas van Slooten Specialist in Land Rover

8,7
142 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

Sylvester

11-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijke en zeer vakkundig geholpen, duidelijk en helder in communicatie, ook over de verwachte kosten, had een technisch moeilijke storing in mijn range rover, alles opgelost in no time
dus zeer tevreden, monteurs zijn liefhebbers & ervaren professionals op gebied van deze auto's


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuwerwerk aan den IJssel

06-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

BZ

26-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Cor van de uit Putten

24-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij Bas van Sloten gaan ze voor service. Gewoon een top team!


Ja, ik beveel dit aan

jan emile uit Anost, Frankrijk

29-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op doorreis naar frankrijk electronica probleem met de Defender. Ondanks drukte en vele werkzaamheden in de werkplaats een moment gevonden om euvel te verhelpen.
Enthousiste monteurs en eigenaar van de zaak.
Vakbekwaam en probleemoplossende aanpak van de reparatie. Ondanks een vol uur aan arbeid werd er nauwelijks tijd in rekening gebracht. Hulpvaardigheid stond hoger op de prioriteitslijst dan geld verdienen!!!
Dit bedrijf verdient een klanttevredenheids prijs


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Eindhoven

29-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze ervaringen met dir bedrijf zijn prima. Vriendelijk personeel en niet te beroerd om zaken goed uit te leggen. Wij voelen ons wanneer wij in de garage zijn heel welkom. Onze ervaring met Bas in tegenstelling tot de Cito is geweldig wij voelen ons door hen gewaardeerd en hebben veel vertrouwen in het werk van de monteurs van de garage.


menno uit rilland

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Hilversum

16-07-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte communicatie tijdens reparatie, ongevraagd onderdelen vervangen. Hadden 2 keer zoveel uur geschreven dan voorraf begroot.Beperkte kennis en bij een rekening van meer dan 4000 euro nog 250 euro aan onderzoekskosten berekend Ik had veel beter naar een landrover dealer kunnen gaan!


Herman uit Wapenveld

15-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief. Staan altijd klaar voor de klant. Echt het gevoel, dat je niet belazerd wordt. Open en eerlijk bedrijf. Deskundige monteurs. Vlak voor de zomervakantie een storing in elektrisch systeem van mijn Disco. Ik was nog geen klant van Bas, maar de merkdealer kon mij niet helpen en zei doodleuk, dat ze geen tijd hadden om mij te helpen. Ik naar Bas, en hij heeft mij gelijk geholpen en de storing opgeheven. Ik vroeg wat de kosten waren, en hij zei: Geen kosten, fijne vakantie. Dit zegt genoeg, denk ik.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit MUIDEN

14-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan