Beoordelingen Bas van Slooten Specialist in Land Rover

8,6
136 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

menno uit rilland

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Hilversum

16-07-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte communicatie tijdens reparatie, ongevraagd onderdelen vervangen. Hadden 2 keer zoveel uur geschreven dan voorraf begroot.Beperkte kennis en bij een rekening van meer dan 4000 euro nog 250 euro aan onderzoekskosten berekend Ik had veel beter naar een landrover dealer kunnen gaan!


Herman uit Wapenveld

15-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief. Staan altijd klaar voor de klant. Echt het gevoel, dat je niet belazerd wordt. Open en eerlijk bedrijf. Deskundige monteurs. Vlak voor de zomervakantie een storing in elektrisch systeem van mijn Disco. Ik was nog geen klant van Bas, maar de merkdealer kon mij niet helpen en zei doodleuk, dat ze geen tijd hadden om mij te helpen. Ik naar Bas, en hij heeft mij gelijk geholpen en de storing opgeheven. Ik vroeg wat de kosten waren, en hij zei: Geen kosten, fijne vakantie. Dit zegt genoeg, denk ik.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit MUIDEN

14-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Ruinen

25-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gaan verder daar waar het voor de gemiddelde merkdealer ophoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Knokke-Heist

05-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een probleem met mijn range rover dat maar bleef aanslepen, in Belgie bijna alle garages afgelopen maar niemand vond het probleem, ze zeiden dat het een probleemwagen was en deze beter verkochten. Via google kwamen we terecht bij garage Bas Van Sloten, die zich Land Rover specialisten noemen en dat zijn ze ook, in een mum van tijd hadden ze het probleem gevonden en vakundig hersteld, ze stelden ons gerust dat onze wagen weer tip top in orde is. We zijn nu super tevreden dat we onze wagen toch niet verkocht hebben. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

Chris Demunter


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Heemstede

31-03-2017
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Leuk bedrijf met goede belevingsfactor.
Prijstechnisch redelijk, maar wel goed afstemmen wat je wilt en na afloop controleren. Monteurs zijn goed, maar afwikkeling is soms wat makkelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Westervoort

22-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettige ontvangst, afspraak op korte termijn e.d.
Vriendelijke monteur(s)
Deskundige service.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Tull en t WaaFoutje maken wij allemaal

13-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden met de oplossing,(een fout maken is niet erg als het maar goed opgelost wordt.)


Ja, ik beveel dit aan