Beoordelingen Bas van Slooten Specialist in Land Rover

8,7
150 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Henk uit Rouwendaal

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima in orde


Ja, ik beveel dit aan

Kamiel uit IJsselstein

15-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Door mijn maat gek geworden op de Range Rover. Zo ook bij dit bedrijf terecht gekomen. Hier wordt je niet als klant behandeld, maar als gast. Waar zie je dat nog?


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Nieuwerbrug

01-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn range rover wilde niet meer starten, netjes door de berger gebracht bij bas van slooten. Het bleek een probleem te zijn met het stuurkolom. Ipv dure reparatie hebben ze eerst contact gehad met land Rover UK en hebben hier een nette bypass oplossing gevonden en het werkt perfect. Monteurs en eigenaar weten waar ze over praten en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Klopt er iets niet dan lossen ze het gelijk op. Ook de innerlijke mens komt bij de grote gastvrijheid niets te kort ook de kinderen vonden het fantastisch. Al met al naast een bulk en kennis en expertise word er ook echt aan de klant gedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Arnhem

24-08-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bussum

06-07-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: plezierig


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lelystad

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laagdrempelig en service hoog in het vaandel tegen schappelijke prijzen. Top dus


Ja, ik beveel dit aan

H uit Echt

13-02-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor garantie stuurpomp (welke 3 x vervangen is) als nieuwe eigenaar de auto aangeboden ter reparatie. Onderzoek wees uit, dat er lucht in het systeem zat, en verder werd er niets gedaan. Auto is door mijn garage opgehaald en verder onderzocht. Er bleek een zeefje in het vloeistofreservoir verstopt te zijn, waardoor de pomp valse lucht aanzoog. GEWELDIGE SPECIALISTEN BIJ VAN SLOOTEN, GEEN SERVICE EN GEEN DESKUNDIGHEID.


Gerard uit Lelystad

24-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 10 jaar trouwe klant bij dit bedrijf omdat wordt gewerkt met een warm hart voor de Land Rover. Daardoor experts en deskundig met deze prachtige automobielen. Alleen Bas van Slooten garage mag asn mijn Range Rovers sleutelen


Ja, ik beveel dit aan

Sylvester

11-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijke en zeer vakkundig geholpen, duidelijk en helder in communicatie, ook over de verwachte kosten, had een technisch moeilijke storing in mijn range rover, alles opgelost in no time
dus zeer tevreden, monteurs zijn liefhebbers & ervaren professionals op gebied van deze auto's


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuwerwerk aan den IJssel

06-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan