Beoordelingen Bas4Cars

9,7
25 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Frans uit Kessel

22-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Roosendaal

17-01-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een bedrijf dat tot het uiterste gaat en altijd met een passende oplossin komt, je weekend weet te redden, je thuiskomst weet te garanderen, duidelijke afspraken die ook na gekomen worden, eerlijke prijzen, goed advies, weet wat bij je past. Bas4cars een aanrader voor de landroverrijder.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit horst meterik

28-10-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb een mooie 130 aangeschaft en Bas heeft met de groep monteurs en een zeer mooie nette auto van gemaakt , ben zeer tevreden met service en kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en heb met de vorige ook goede ervaringen gehad . zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ted van der uit Nootdorp

30-01-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Drie jaar geleden na diverse garages met onze Discovery bij Bas4Cars terecht gekomen. Een groot verschil met de garages tot dan toe, ze lossen eventuele problemen gewoon op. Nu met de Defender hetzelfde verhaal. De auto rijdt weer stukken beter na een bezoek aan de mannen van Bas4Cars.
Goede kwaliteit en dito service voor een prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

C uit kleve

23-11-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was d,r vandaag de hele dag, ze hebben een hoop gedaan! Ik reed met dikke smile en een hooop meer PK,s naar huis!
broodjes waren lekker ;) koffie kon heter.
Gewoon Top eerlijk en zeer vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid en Mark uit Liessel

05-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super!!! Zijn weer helemaal happy! Nadat Bas een defender 110 voor ons had gevonden in december waren we al in onze nopjes maar nu na alle kleinigheidjes weggewerkt te hebben zijn we helemaal happy!Ook nog een nieuwe radio erin en dat allemaal onder de noemer garantie.Het kan niet op!Dankjewel Bas voor alle goeds.


Ja, ik beveel dit aan

kelly uit tegelen

28-11-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit Swolgen

04-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng mijn Discovery 2 al n paar jaar naar Bas4cars, altijd vriendelijke hulp en advies en superservice,staan altijd paraat,vooral zo doorgaan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-10-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oisterwijk

19-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijke benadering met en een zeer hoge kwaliteit aan vakmanschap. Uitstekende prijs /kwaliteit verhouding, met een gedegen advies omtrent onderhoudt en performance.
Gespecialiseerd op het gebied van Landrovers, maar ook met mijn Subaru ben ik bij Bas4cars aan het juiste adres. Mijn auto's blijven door hen in perfecte conditie en na een rit van 90 km staat de koffie altijd klaar. Team Bas4cars bedankt. Ronald.


Ja, ik beveel dit aan