Beoordelingen Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard

9,3
33 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

N.Aachboune Driehuizen Transport uit De Meern

07-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaring met Richard Bot is buitengewoon goed. Zeer deskundig en prettig heeft Richard onze organisatie ondersteund bij de aanschaf van meerdere bedrijfswagen. Samenwerken met Richard betekend dat je als organisatie volledig wordt ontzorgd. Zeker een aanrader voor andere organisaties.


N.Aachboune
Driehuizen Transport BV



Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Sliedrecht

29-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg positief! Ik ben bij Richard Both gekomen met een vraagstuk over mobiliteit. Hij heeft vervolgens de verschillende mogelijkheden duidelijk en overzichtelijk uiteengezet (bus met grijs kenteken of gunstige bijtelling personenauto). Na dit gesprek was het voor mij duidelijk wat voor mij de beste optie was en heb ik hem de opdracht gegeven. In korte tijd heeft hij een prachtige V60 Hybride voor me gevonden, welke aan alle wensen voldeed. Aflevering binnen één week!
Nogmaals dank voor je inzet, groet Jeroen / Slagkr8 Personeel


Ja, ik beveel dit aan

Joanna en Peter uit Ossendrecht

26-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Oud-Beijerland

06-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

rinke uit rotterdam

24-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als meubelmaker ( www.binkmeubel.nl ) was ik op zoek naar een andere bus. Na veel zoeken en kijken, bij Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard uitgekomen. Service en klantvriendelijkheid waren prima, zeker een bedrijf om bij langs te gaan als je een nieuwe of gebruikte auto/bus zoekt


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Soest

29-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar en geweldige service!!


Ja, ik beveel dit aan

Mo LaFleura uit Benthuizen

17-03-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en proffesioneel geholpen. Goed advies en fijne verkoop. Mooie bedrijfswagen gekocht, waar ik met veel plezier in rij.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Oud Beijerland

09-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en deskundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Abraham uit Mijnsheerenland

16-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, begeleiding en service


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Numansdorp

16-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als ondernemer heb ik bij Richard Both een vraagstelling gedeponeerd voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto. Mijn wensen en eisen zijn vertaald in een tweetal heldere offertes voor de aanschaf van een VW of een Ford. Mijn keuze is gevallen op een VW.
Richard heeft mij van goed en gedegen advies voorzien en ik kan zijn wijze van advisering en werken bij u aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan