Beoordelingen Automakelaar Beentjes Automotive

9,7
13 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Bernice uit Castricum

02-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom is een topper! Kundig en bijzonder klantvriendelijk. Hij heeft alles voor mij uit handen genomen.
Dankzij hem rijd ik nu weer in de rondte in een prachtige auto met een smile van oor tot oor. Ik hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar ik zou hem zo zeker weer inschakelen als ik hulp nodig heb bij de aan- of verkoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Castricum

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige samenwerking. Snel en goed resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

fam. uit Castricum

07-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij waren zelf al even bezig om een geschikte auto te vinden, maar de zoek tocht was voor ons lastiger dan we hadden verwacht.
Wij kregen de tip om de heer Beentjes te vragen om ons te helpen. Wij hebben zelf geen verstand van auto's. Voor ons was dit ideaal. Wij gaven een lijst met wensen en op en een bestedingsbudget . Hier ging meneer Beentjes vlot mee aan de slag en vond zeer snel een zeer geschikte auto voor ons. Wij waren helaas niet in de gelegenheid om op korte termijn zelf een proefrit te maken. Wij hadden zoveel vertrouwen in de expertise van meneer Beentjes dat wij hem vroegen dit voor ons te doen. Hij heeft dit voor ons gedaan en hij heeft en de auto goed heeft bekeken. Daarvan maakte hij voor ons een filmpje. Meneer Beentjes heeft zoveel ervaring met auto's en hij gaf ons het gevoel dat we hem op zijn oordeel konden vertrouwen. Wij kochten de auto zonder hem zelf echt gezien te hebben...... daarvan hebben wij (nu ruim 2 maanden later) geen moment spijt van gehad.
Ik zou zeker weer gebruik maken van Automakelaar Beentjes Automotive.


Ja, ik beveel dit aan

F.J. uit Purmerend

17-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom heeft ons alles uit handen genomen en daar was het ons voornamelijk om te doen. Het is gebleken dat hij erg vakkundig is en oog voor detail heeft. Bedankt Tom, we zullen reclame voor je maken. Groet, Frans en Marit.


Ja, ik beveel dit aan

R.

07-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de hulp van Beentjes Automotive was de aanschaf van een gebruikte auto snel geregeld en heb ik er alle vertrouwen in dat ik een goede deal heb gesloten. Ik kan het van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Castricum

01-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wilden graag van onze 15-jaar oude Opel af en een goede 2e hands VW-Golf Plus hebben. Heeft even geduurd omdat de juiste uitvoering niet voor handen was. Maar Tom heeft de juiste auto toch voor ons gevonden. Zijn er erg blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Alkmaar

01-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ja wat zal ik daar op zeggen ..

Het was perfect . Alleen de grote baas werd verdrietig .


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Castricum

23-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Limmen

14-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ging erg goed. Als ik Tom niet had ingeschakeld dan had ik misschien wel een miskoop gedaan. Ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. de Rooi uit Heiloo

14-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is al een paar maanden geleden maar mijnheer Beentjes heeft ons keurig geholpen, wij zijn zéér tevreden over de geboden begeleiding. Als automakelaar maar ook als persoon kunnen wij mijnheer Beentjes ten zeerste aanbevelen. Hartelijke groet, Jan en Elly.


Ja, ik beveel dit aan