Beoordelingen Automakelaar Beentjes Automotive

9,6
21 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Ralph uit Almere

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Beentjes Automotive een gebruikte auto gekocht en ingeruild. De heer Beentjes heeft kennis van de auto's die hij verkoopt, is klantvriendelijk en ik ben heel blij met de gekochte auto. Ik beveel dit bedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan

J

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis en Miranda

25-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van onze BMW. Tweedehands auto en hij heeft alles goed nagekeken, onderhandelingen goed gevoerd en daardoor zijn wij blije kopers! Wij kunnen hem zeker aanbevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Raamsdonksveer

23-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om zaken mee te doen. Zeer open, sportief en kundig in de handeling. Alle zaken verlopen transparant en rustig. Aan te raden voor aanschaf en/of advies


Ja, ik beveel dit aan

R uit Beverwijk

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heldere uitleg goed ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leiden

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beentjes Automotive is een zeer professioneel bedrijf, en tevens is de eigenaar Tom ook onze verkoper geweest, en we zijn vol lof over hem. Heel aardig, super vriendelijk, verstand van kennis, ervaren, en vooral behulpzaam. kortom, voor iedereen die interesse heeft bij dit bedrijf, niet twijfelen, langs gaan, en u ervaart hetzelfde als ons!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Castricum

16-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een zo goed als kapotte auto, moest deze verkocht worden en de aanschaf van een nieuwe geregeld worden.
daarbij heeft Tom mij ontzettend goed geholpen. Geen makkelijke klus deze keer, maar ik ben erg blij met het eindresultaat en de adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Heemskerk

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb van Tom een auto gekocht afkomstig uit Duitsland en kan niet anders zeggen dan dat het allemaal zeer goed geregeld was. Hij heeft ook het gehele import traject voor zijn rekening genomen en dat is mij erg goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Bernice uit Castricum

02-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom is een topper! Kundig en bijzonder klantvriendelijk. Hij heeft alles voor mij uit handen genomen.
Dankzij hem rijd ik nu weer in de rondte in een prachtige auto met een smile van oor tot oor. Ik hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar ik zou hem zo zeker weer inschakelen als ik hulp nodig heb bij de aan- of verkoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Castricum

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige samenwerking. Snel en goed resultaat.


Ja, ik beveel dit aan