Beoordelingen Automakelaar Beentjes Automotive

9,6
18 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Stephan uit Raamsdonksveer

23-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om zaken mee te doen. Zeer open, sportief en kundig in de handeling. Alle zaken verlopen transparant en rustig. Aan te raden voor aanschaf en/of advies


Ja, ik beveel dit aan

R uit Beverwijk

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heldere uitleg goed ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leiden

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beentjes Automotive is een zeer professioneel bedrijf, en tevens is de eigenaar Tom ook onze verkoper geweest, en we zijn vol lof over hem. Heel aardig, super vriendelijk, verstand van kennis, ervaren, en vooral behulpzaam. kortom, voor iedereen die interesse heeft bij dit bedrijf, niet twijfelen, langs gaan, en u ervaart hetzelfde als ons!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Castricum

16-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een zo goed als kapotte auto, moest deze verkocht worden en de aanschaf van een nieuwe geregeld worden.
daarbij heeft Tom mij ontzettend goed geholpen. Geen makkelijke klus deze keer, maar ik ben erg blij met het eindresultaat en de adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Heemskerk

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb van Tom een auto gekocht afkomstig uit Duitsland en kan niet anders zeggen dan dat het allemaal zeer goed geregeld was. Hij heeft ook het gehele import traject voor zijn rekening genomen en dat is mij erg goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Bernice uit Castricum

02-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom is een topper! Kundig en bijzonder klantvriendelijk. Hij heeft alles voor mij uit handen genomen.
Dankzij hem rijd ik nu weer in de rondte in een prachtige auto met een smile van oor tot oor. Ik hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar ik zou hem zo zeker weer inschakelen als ik hulp nodig heb bij de aan- of verkoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Castricum

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige samenwerking. Snel en goed resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

fam. uit Castricum

07-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij waren zelf al even bezig om een geschikte auto te vinden, maar de zoek tocht was voor ons lastiger dan we hadden verwacht.
Wij kregen de tip om de heer Beentjes te vragen om ons te helpen. Wij hebben zelf geen verstand van auto's. Voor ons was dit ideaal. Wij gaven een lijst met wensen en op en een bestedingsbudget . Hier ging meneer Beentjes vlot mee aan de slag en vond zeer snel een zeer geschikte auto voor ons. Wij waren helaas niet in de gelegenheid om op korte termijn zelf een proefrit te maken. Wij hadden zoveel vertrouwen in de expertise van meneer Beentjes dat wij hem vroegen dit voor ons te doen. Hij heeft dit voor ons gedaan en hij heeft en de auto goed heeft bekeken. Daarvan maakte hij voor ons een filmpje. Meneer Beentjes heeft zoveel ervaring met auto's en hij gaf ons het gevoel dat we hem op zijn oordeel konden vertrouwen. Wij kochten de auto zonder hem zelf echt gezien te hebben...... daarvan hebben wij (nu ruim 2 maanden later) geen moment spijt van gehad.
Ik zou zeker weer gebruik maken van Automakelaar Beentjes Automotive.


Ja, ik beveel dit aan

F.J. uit Purmerend

17-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom heeft ons alles uit handen genomen en daar was het ons voornamelijk om te doen. Het is gebleken dat hij erg vakkundig is en oog voor detail heeft. Bedankt Tom, we zullen reclame voor je maken. Groet, Frans en Marit.


Ja, ik beveel dit aan

R.

07-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de hulp van Beentjes Automotive was de aanschaf van een gebruikte auto snel geregeld en heb ik er alle vertrouwen in dat ik een goede deal heb gesloten. Ik kan het van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan