Beoordelingen Automakelaar Beentjes Automotive

9,6
25 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Sieben uit Velserbroek

12-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Velserbroek

19-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste contact ervaar ik Tom Beentjes als een erg prettige, spontane en hartelijke man om zaken mee te doen. Hij is eerlijk, oprecht, denkt mee, legt alles goed uit, staat open voor onderhandeling en de auto voldoet absoluut aan de beschrijving in de advertentie. Ik ervaar de service van Tom Beentjes ook als meer dan plezierig. Ik zou de volgende keer er zeker weer voor kiezen om bij hem een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Assendelft

10-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan Beentjes Automotive zeer aanbevelen. Het duurde een aantal weken voordat ik de betreffende auto had gekocht en in die weken was Tom zeer behulpzaam, flexibel en correct in de communicatie. Uiteindelijk zijn we tot een goede deal gekomen. Een aantal weken na de koop belde Tom mij op om te checken of alles nog in orde was. Kortom, ik ben blij met de auto, de prijs en de service van Tom.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Castricum

03-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service, goede adviseur in koop en verkoop!
Nogmaals bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Almere

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Beentjes Automotive een gebruikte auto gekocht en ingeruild. De heer Beentjes heeft kennis van de auto's die hij verkoopt, is klantvriendelijk en ik ben heel blij met de gekochte auto. Ik beveel dit bedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan

J

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis en Miranda

25-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tom heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van onze BMW. Tweedehands auto en hij heeft alles goed nagekeken, onderhandelingen goed gevoerd en daardoor zijn wij blije kopers! Wij kunnen hem zeker aanbevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Raamsdonksveer

23-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om zaken mee te doen. Zeer open, sportief en kundig in de handeling. Alle zaken verlopen transparant en rustig. Aan te raden voor aanschaf en/of advies


Ja, ik beveel dit aan

R uit Beverwijk

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heldere uitleg goed ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leiden

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beentjes Automotive is een zeer professioneel bedrijf, en tevens is de eigenaar Tom ook onze verkoper geweest, en we zijn vol lof over hem. Heel aardig, super vriendelijk, verstand van kennis, ervaren, en vooral behulpzaam. kortom, voor iedereen die interesse heeft bij dit bedrijf, niet twijfelen, langs gaan, en u ervaart hetzelfde als ons!


Ja, ik beveel dit aan