Beoordelingen Ben Bakker Auto's

9,2
43 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

M.I. uit Emmen

11-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, altijd even vriendelijk en behulpzaam.
In goed overleg wordt er met je doorgenomen wat er aan de auto moet gebeuren en zo nodig meedenken als dit flink schrikken is ;)
Al diverse mensen doorgestuurd naar jullie!
Jammer genoeg geen review kunnen achterlaten bij de ANWB aangezien we daar geen lid van zijn, maar bij een andere instantie.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit emmen

10-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Klijndijk

03-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: leuke mensen bij dit bedrijf. Eerlijk en leggen je goed uit wat er aan de hand is; sturen bijvoorbeeld even een foto van een kapot onderdeel zodat je het als klant beter kan begrijpen. Auto rijden en onderdelen blijft een dure hobby maar een betrouwbare garage maakt het wel allemaal een stuk leuker en makkelijker.


Ja, ik beveel dit aan

Vrouwkje uit Emmen

12-05-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Eefde

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas een storing in mijn nieuwe auto gekregen. Ben Bakker Auto's zat te ver weg en had mijn auto naar de dichtstbijzijnde Opel-dealer gebracht. Opel-dealer heeft contact opgenomen met Ben Bakker en hij gaf gelijk akkoord voor de reparatie en nam ook nog eens de kosten voor zijn rekening. Na een aantal uur was de auto alweer gerepareerd en kon ik weer genieten van mijn nieuwe auto. Ik raad Ben Bakker Auto's absoluut aan!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit klijndijk

11-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Emmen

08-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk, goede vakkennis (zowel verkoop als werkplaats) duidelijke facturen. Kortom een fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

G.H. uit Emmen

19-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijkheid/service zoals het hoort en men verwacht.
Persoonlijk adviezen, en ........ betrouwbaar!!
Onze complimenten!!
Het maakt niet uit wat voor probleem men heeft met de auto, Ben Bakker en z'n team geeft een ieder een zeer tevreden gevoel.
Bij Ben Bakker luistert men naar de client.
Wij kunnen deze garage bij iedereen aanbevelen, ook zijn er problemen, je kan altijd terug komen, ook dan correcte behandeling.
Wij zijn zeer te spreken over Ben Bakker auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Emmen

17-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vlot en goed geholpen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Emmen

11-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan