Beoordelingen Ben Bakker Auto's

9,2
46 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

M. uit Assen

14-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijke en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Harold

28-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle en deskundige service !


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit Emmen

30-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer professioneel! Via een vriend bij jullie gekomen. En vond het fijn dat de receptie hiervan op de hoogte was. Warm binnen komen.


Ja, ik beveel dit aan

M.I. uit Emmen

11-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, altijd even vriendelijk en behulpzaam.
In goed overleg wordt er met je doorgenomen wat er aan de auto moet gebeuren en zo nodig meedenken als dit flink schrikken is ;)
Al diverse mensen doorgestuurd naar jullie!
Jammer genoeg geen review kunnen achterlaten bij de ANWB aangezien we daar geen lid van zijn, maar bij een andere instantie.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit emmen

10-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Klijndijk

03-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: leuke mensen bij dit bedrijf. Eerlijk en leggen je goed uit wat er aan de hand is; sturen bijvoorbeeld even een foto van een kapot onderdeel zodat je het als klant beter kan begrijpen. Auto rijden en onderdelen blijft een dure hobby maar een betrouwbare garage maakt het wel allemaal een stuk leuker en makkelijker.


Ja, ik beveel dit aan

Vrouwkje uit Emmen

12-05-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Eefde

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas een storing in mijn nieuwe auto gekregen. Ben Bakker Auto's zat te ver weg en had mijn auto naar de dichtstbijzijnde Opel-dealer gebracht. Opel-dealer heeft contact opgenomen met Ben Bakker en hij gaf gelijk akkoord voor de reparatie en nam ook nog eens de kosten voor zijn rekening. Na een aantal uur was de auto alweer gerepareerd en kon ik weer genieten van mijn nieuwe auto. Ik raad Ben Bakker Auto's absoluut aan!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit klijndijk

11-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Emmen

08-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk, goede vakkennis (zowel verkoop als werkplaats) duidelijke facturen. Kortom een fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan