Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1021 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1021 beoordelingen

Rob uit Axel

20-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een mooi polo gekocht, en we zijn zeer te spreken hoe we zijn geholpen en zijn behandeld. Een TOP garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit 's Hertogenbosch

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Heemskerk

05-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel net en keurig te woord gestaan via de mail. Snelle reactie ook. Helemaal super dat je buiten kantoortijden langs kan komen om een proefrit te maken.
Na de proefrit was ik meteen verkocht en kon de motor gelijk meenemen.
Kortom heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Tholen

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met service van het hoogste niveau ! Enorm deskundig, klantgericht en doen wat ze zeggen (en meer !!). Vanaf het moment van kennismaking tot het leveren van de auto's loopt alles perfect. Een heerlijke no-nonsense mentaliteit. Voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een regelrechte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fadi uit Amsterdam

24-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke verkoper die me goed de tijd gaf om de auto zelf te bekijken en daarna ook mee te nemen voor een proefrit. Kleine mankementen werden zonder problemen verholpen, en na verkoop was de verkoper willend om mee helpen bij enkele openstaande punten. Kan dit bedrijf zeker aanraden


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Sint Philipsland

23-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was al een tijdje bekend met Benderooy, en zag op de website toevallig een mooie Golf 7 staan. Ik was gelijk verkocht en ben twee dagen later gaan kijken. Na een proefritje lekker onderhandeld met Jorian en de Golf gekocht. Heb een zeer nette inruil voor mijn Polo kunnen krijgen. De zaterdag erop de Golf al op kunnen halen en alles was tiptop in orde! Ook een puntje achteraf is binnen de garantieperiode snel en goed verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Lakewood uit Susteren

16-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was op zoek naar een gebruikte leaseauto. Via Ben de Rooy ben ik snel en goed door Jorian geholpen! Binnen een week stond mijn Audi klaar. Super super super service! :)
Ik kom volgende keer weer bij jullie terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Sint Philipsland

30-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

T uit Sint-Maartensdijk

29-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan