Beoordelingen benderooy.nl

9,1
934 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 934 beoordelingen

Mohammed uit Roosendaal

14-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze geven goed antwoord op de vragen en zijn transparant in hun verhaal en hun prijsopbouw.
Ze laten de klant rustig naar de auto kijken zonder zich daarbij op te dringen.
Goed persoonlijk contact


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoorn

10-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring gehad met de aanschaf van mijn Audi A3 sportback 2.0. Zeer blij mee. Jorian denkt
met je mee wat ik als zeer positief heb ervaren. Ik wil dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij een ieder ander die op zoek is naar een nieuwe of gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

(Tante) Jenny uit Tholen

28-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon! Alle ruimte voor de klant. Alsof je de enige klant op die dag bent. Goede sfeer, heel behulpzaam personeel! Zeer goed op elkaar ingespeeld. Het proefritje was comfortabel en gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

uit

25-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Roosendaal

20-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service bij ben de Rooy. Je wordt netjes geholpen en er wordt tijd voor je genomen. Ook wordt er mee gedacht in opties en oplossingen. Zowel ik als mijn vriend komen hier graag en rijden al een hele lange tijd met plezier in onze auto's afkomstig van Ben de Rooy! Wij komen hier zeker terug! Uniek aanbod en service.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Sint philipsland

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf, goeie service!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Laren

06-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima zaken, transparant en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Middelharnis

27-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede service, klantvriendelijk bedrijf dat mee denkt in oplossingen. Goede communicatie en vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan