Beoordelingen benderooy.nl

9,1
979 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 979 beoordelingen

Jorn

19-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto (Golf 7) gekocht bij dit bedrijf. Goede service en nog altijd tevreden met de voor mij nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Mat en Ilona uit Maastricht

18-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn vrijdags naar onze auto gaan kijken. Gelijk heel goed ontvangen. Na de testrit gemaakt te hebben hadden we nog een vraag over de auto. Dit werd erna heel goed uitgelegd door de monteur. (Er was ook niks mis met de auto). We waren er zeker van dat we de auto wilden kopen (leasen). De dagen erna zijn we zeer goed door Jorian op de hoogte gehouden. Nadat alles rond was hebben ze zelfs op ons verzoek woensdag al de auto kunnen brengen naar Maastricht! Kortom, geweldige service, vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, houden goed contact. Super dus! Als we ooit nog een andere auto willen zullen wij zeker terugkomen en andere mensen dit bedrijf ook aanraden. Hartstikke bedankt en met name Jorian!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Rotterdam

09-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het heeft bijna een half jaar geduurd,maar het wachte was het waar.ik werd uitstekend op de hoogte gehouden wanneer de auto werd geleverd (super) en ook toen wij de auto gingen ophalen.alles was goed geregel.als nog eens voorkomt,dan ga ik zeker weer naar benderooy.heel vriendelijk personeel,en niks is teveel.hartelijk dank nog eens.ik heb al iemand gezegd gaat daar maar naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Tholen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom weer super geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto en uitstekend geslaagd!!
Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mariëlle uit Roosendaal

29-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Poortvliet

21-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gëimporteerd met behulp van Jorian. Zeer veel verstand van zaken en zeer direct contact over de stand van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Sint Philipsland

04-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In verband met een andere auto voor Annemieke kwamen wij bij Ben de Rooy.
Jorian Geluk heeft ons perfect geholpen.
Rekening houden met ons budget stond hoog in zijn vaandel.
De aflevering is stipt uitgevoerd zelfs eerder i.v.m
verkoop inruil.


Ja, ik beveel dit aan

Lein uit Goes

30-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij de zoektocht naar een andere VW Polo zijn wij terecht gekomen bij Ben de Rooy. Bedrijf is erg klantvriendelijk en zeker ook weten wat de klant zoekt en daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten!We zijn keurig in verschillenden zaken geïnformeerd, goed en snel antwoord bij vragen, afwikkeling en het eind resultaat...wij hebben een prachtige VW Polo!


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Huijbergen

28-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op donderdagavond auto gekocht tijdens een onverwacht bezoek, na een prettige ontvangst. Prima service, zaterdagochtend konden we de auto al ophalen. Als we nog eens een andere auto nodig hebben gaan we zeker hier nog eens kijken, want er is ook nog eens een ruime keus aan prachtige auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Corné

24-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan