Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1049 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1049 beoordelingen

Raoul uit Den Haag

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed georganiseerd bedrijf.
Snel geregeld en snel de weg op!
Auto werd netjes en volledig afgeleverd, zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Elsje uit Voorburg

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nou ja zeg,ben ik/wij nog nooit eerder tegengekomen !
Zonder te weten van het bestaan van een recensie ,hebben wij al heel vrienden attent gemaakt op dit bedrijf!Geen kapsones(Zeeland) en een service ,niet voor te stellen!
Wat een verschil met het westen,waar wij vandaan komen!
Mochten wij ooit nog andere auto nodig hebben,nooit meer naar een ander!Ben nog nooit zo lyrisch geweest!😄


Ja, ik beveel dit aan

Fien uit Sint-Annaland

27-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij enthousiaste verkoper met prima kennis van zaken heb ik voor t eerst zelf een auto ingeruild en andere (tweedehands) aangeschaft. Zeer prettige informele sfeer. Alle afspraken mbt de aflevering perfect nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

H uit Harderwijk

22-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin van deze maand een auto bij Ben de Rooy gekocht.
Jorian heeft ons super geholpen! Er is veel heen en weer gemaild, niets was teveel.
Gezien onze reisafstand was de deal al rond via de mail.
Ook is er voor onze inruil auto een meer dan nette prijs gegeven. Kortom en fijn bedrijf waar je je welkom voelt.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Dirksland

20-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De flexibiliteit, het mee denken en service hebben wij als prettig ervaren tijdens het kopen van onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Anna Jacobapolder

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer positief. Goede service en vriendelijk geholpen. Er wordt zeker met je mee gedacht. Ik blijf klant.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Eindhoven

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als je snel, vakkundig en oprecht behandeld wil worden als klant is Jorian je man. Een duidelijk verhaal, draait er niet om heen en (zoals bij mij) een mooie dealmaker.
Het is fijn te zien dat er nog verkopers zijn die begrijpen wat een klant is. Dat zie je (helaas) te weinig bij autodealers... Ga dus naar Benderooy!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Volkel

06-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service! Op zoek naar een nieuwe auto via internet bij benderooy uitgekomen. Omdat we toch op flink afstand van het bedrijf wonen hebben we telefonisch alles voor besproken en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na de proefrit alles op een open en eerlijke manier kunnen afhandelen. Kortom een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Breda

03-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met de Polo die ik bij Jorian heb gekocht. Een duidelijk en eerlijk verhaal, geen poespas er omheen. Bij de aflevering zag de wagen er tiptop uit!
Zelfs nog een mooie winterset voor een leuke prijs via hem kunnen aanschaffen. Uitstekend bedrijf met een uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan