Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1038 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1038 beoordelingen

Jacques uit Halsteren

10-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Ben de Rooy een Peugeot 107 van 2011 aangeschaft. Omdat het een cadeau was gelijk meegenomen en later teruggebracht voor de beurt. Zelfs nog een grote "strik" meegekregen. Gratis leenauto van het zelfde formaat, en de auto is zelfs bij mij thuis weer omgeruild (ondanks dat ik 40 km van Sint Philipsland woon) Kortom top service !!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Bergschenhoek

04-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima ervaringen, prettige en snelle service!. Betrouwbaar adres. Komt afspraken volledig na.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan

03-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen door Jorian!


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Utrecht

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog steeds heel erg tevreden met de Audi A3 welke wij een tijdje geleden gekocht hebben bij dit bedrijf, zeker een aanrader om hier auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Culemborg

19-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen door Jorian!

De no-nonsense aanpak van Ben de Rooy is transparant, prettig en rechtdoorzee, je weet waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Friso uit Sint Philipsland

19-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage met een erg goede service


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Fijne gesprekken gehad rondom een auto waar ik interesse in had. Deze gesprekken verliepen onder andere over de mail en WhatsApp, wat erg fijn is want bellen komt niet altijd uit. Ook de extra service die verleend is rondom de APK etc. voor de aflevering is uitstekend! Ik ben super tevreden, en erg blij met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Rotterdam

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment goed ontvangen, veel kennis op het gebied van wagens en kwam zelf al aanzetten met een uitstekend bod. Met andere woorden, een aanrader!👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

anton uit sint maartensdijk

22-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben De Rooij heeft, in de persoon van haar verkoper, een auto voor ons uit Duitsland geïmporteerd Tot onze verrassing was dit heel eenvoudig en financieel bijzonder aantrekkelijk. Zij hebben hun best gedaan in het zoeken van de auto en ons volledig ontzorgt. Ik ben heel tevreden en ben nu voornemens ook onze andere auto te vervangen op dezelfde manier.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Steenbergen

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen bij het inruilen van mijn auto. Een ruime keuze aan occasions voor de juiste prijs. Een nette prijs terug gekregen voor mijn auto en zeer goede service op de nieuwe auto. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan