Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1066 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1066 beoordelingen

Bas uit Ossendrecht

17-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joanneke uit Waarde

12-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, een aanrader! Goeie service! Al diverse auto's gekocht en ook nu weer fijn geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit 'S-gravenpolder

03-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het 1e telefonisch contact tot de allerlaatste mail. En natuurlijk alles wat er tussen zat. Persoonlijke verkopers. Zeer tevreden zijn wij.
Goed geholpen. Meedenkend. Klant en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Sint Philipsland

07-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds dat wij in Sint Philipsland wonen, hebben wij het onderhoud van onze auto laten uitvoeren door Ben de Rooy. Altijd naar tevredenheid. Goede service, al het personeel is super klantvriendelijk en meedenkend etc. Achterliggende week een gebruikte auto bij Ben de Rooy aangeschaft. Ook dit verliep prima. Al eerder had Jorian Geluk geheel vrijblijvend geholpen bij aanschaf van een auto. Nu kwamen we, na een goede onderhandeling, rond met een auto die bij Ben de Rooy zelf te koop stond. Ook de aflevering is prima verlopen. Echt super fijn dit autobedrijf met zulke enthousiaste mensen op het eigen dorp.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Sint Philipsland

06-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super. Auto moest gereinigd worden en Ben en zijn team melden dat er een beurt gedaan moest worden. Ruitenwissers waren aan vervanging toe.
Al met al, de auto kwam terug als nieuw. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Lepelstraat

31-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf dat uitstekende service levert en de klant hoog in het vaandel heeft staan. De auto die ik zocht, stond niet op voorraad maar is netjes voor mij opgezocht en geimporteerd. Mocht er een probleempje zijn met de auto dan kun je ook altijd meteen even langskomen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan !


Ja, ik beveel dit aan

J uit Geldermalsen

29-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Snel antwoord op de gestuurde mails en duidelijke communicatie. We zijn blij met de auto, keurig geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Den Haag

25-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn oude auto ingeruild voor een Audi A1. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid! Zeker een aanrader om te kijken voor een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Jopie uit Puttershoek

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne samenwerking.
Komen er meer dan 6 jaar altijd vriendelijk en meedenkend.
Service is top!


Ja, ik beveel dit aan

Tjardo uit Emmeloord

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende garage, 2 uur rijden voor een bezichtiging/proefrit was het zeker waard.
Goede service, erg klantvriendelijk, prettige communicatie en een zeer nette/betrouwbare auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan