Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1007 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1007 beoordelingen

A. uit Roosendaal

11-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend een Volkswagen Passat gekocht bij Ben de Rooy.
We zijn erg plezierig geholpen door Jorian die ondanks dat hij het erg druk had toch voldoende tijd heeft genomen om ons de auto te laten zien en de verkoop goed te regelen.
Toen we de auto gingen ophalen waren bijna alle extra verkoop zaken in orde (trekhaak, winterbanden, beurt, APK etc). De achterbanden waren toch iets te ver versleten en deze zijn zonder extra kosten gewoon vervangen nog voor aflevering.
Alleen de navigatie was niet geupdate. Een monteur heeft daarop de volgende dag de navigatie software aan huis afgeleverd: super mooie service.


Ja, ik beveel dit aan

Iwan & Janita uit Sint-Maartensdijk

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend een schitterende Audi A4 Avant tdi S-line aangeschaft bij Ben de Rooy. Aankoop geregeld met Jorian, we hebben een geweldig en plezierig klantcontact ervaren en een top service. Een heel enthousiast team, inclusief de monteurs, die weten waarmee ze bezig zijn! We zijn van alle informatie voorzien, tot in de details. Ook prettig contact gehad met Laurens, hoofd werkplaats, zet alle puntjes op de 'i' en zeer vakkundig! Auto is helemaal perfect afgeleverd, een paar gebruikerssporen zijn top weggewerkt, nieuwe zomerbanden gemonteerd en winterbanden bijgeleverd, netjes gepoetst, nieuwe APK/beurt etc.. Prima ervaring met Ben de Rooy, Jorian en de monteurs. Een goed team bij elkaar, ga zo door! We komen zeker nog eens terug en we zullen jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Nieuw-Vennep

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette en transparante benadering. De puntjes die we hadden aangegeven zijn naar grote tevredenheid afgewerkt. Ook over de prijs geen klagen. Zeer netjes!
De nazorg, voor zover we kunnen beoordelen, verdient ook een grote pluim. De ruitenwissers waren versleten. Deze zelf vervangen. De kosten werden zonder vragen 'gewoon' vergoed. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Steenbergen

06-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels alweer de derde auto gekocht maar waardeer altijd goed geholpen ook die jongens van de werkplaats staan voor je klaar. Erg mooi bedrijf, mooi om te zien dat dit in 15 jaar tijd is opgebouwd. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Sint Philipsland

05-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super de tevreden over dit bedrijf na een storing aan de peugot 2008 is dit na volle tevredenheid door de garage opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Sint Philipsland

05-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag 4 juni bij Ben de Rooy voor en auto wezen kijken ,er stond een mooie Dacia Duster uit 2012 zelf had ik een Fiat Panda uit 2010 om in te ruilen ,ik had natuurlijk een prijs in mijn hooft wat ik voor de Panda wilde hebben ,na een bakje koffie en een praatje kwamen we tot een deal,dus de Dacia gekocht,hij is keurig netjes gepoetst,nieuwe APK er op,dus ik ben hardstikke tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Halsteren

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Heb hier een volkswagen polo diesel aangeschaft. Prima service, heb nu ook mij broer doorgestuurd die heeft een peugeot gekocht. Vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: LET OP: Importeren schade auto's met WOK melding. In hun eigen schade bedrijf worden deze opgelapt en verkocht. Trap hier niet in. als je erop terug komt , geven ze niet thuis , je krijgt niet eens info over de schade!!!!


Marthyn uit St. Philipsland

25-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer geweldig geholpen met een bekend euvel van bmw. Vakkundig opgespoord en verholpen. Leenauto mee, helemaal goud!


Ja, ik beveel dit aan