Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1028 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1028 beoordelingen

N.V. uit Sint-Philipsland

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met mijn nieuwe Volkswagen Polo! Hij is echt super netjes afgeleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

CHAYENNE uit Badhoevedorp

04-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn vanuit amsterdam helemaal naar zeeland gegaan om te kijken naar een kia picanto. Om kwart over 9 stonden we voor de deur en kwam de auto net uit de wasstraat omdat het erg vochtig was.

Absoluut een erg fijne service gehad. Netjes te woord gestaan en goed meegedacht met wat bij ons het beste zou passen.

Wij hebben op goed vertrouwen geen aflever pakket genomen omdat we zo ver weg wonen en mocht je dan iets hebben wat garantie zou zijn het een enorm end rijden zou zijn om terug te gaan naar deze garage. Ik zou dit normaal niemand aanraden maar bij deze garage voelde het zo enorm fijn dat ik het aan durfde om hem zonder garantie mee te nemen.

Ik had mijn vrijwaringscode natuurlijk niet bij mij want ik ging er niet vanuit dat ik gelijk een auto zou kopen en meenemen maar dit is ook super netjes via de mail opgelost/opgestuurd.

Absoluut een hele fijne garage met een top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jurriaan uit Arnemuiden

17-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, leuk en vlot geholpen. Deskundige garage. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Landsmeer

09-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Ben de Rooy een 3 jaar oude Volvo XC60 gekocht. Uiteindelijk bleek het modem voor de Volvo On Call niet te weken. Na grondig onderzoek werd het modem door Ben de Rooy kosteloos vervangen. Ik ben uiterst tevreden omtrent de afhandeling van het mankement.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Oostvoorne

04-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top ervaring. Alles makkelijk geregeld zoals het in mijn ogen ook hoort. Klantgericht. Vriendelijk en oplossingsgericht. Aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

J uit Kapelle

24-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar VW Touran.
Heb deze gevonden bij BendeRooij.
Geen opdringerige verkoper, verstand van zaken. Straalt vertrouwen uit.
Kortom, prettige wijze van zakendoen.
Dit garagebedrijf kan ik een ieder aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Heerle

23-09-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met enthousiaste mensen en een no nonsense houding m.b.t. dienstverlening. Vriendelijk, helder en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Axel

20-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een mooi polo gekocht, en we zijn zeer te spreken hoe we zijn geholpen en zijn behandeld. Een TOP garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit 's Hertogenbosch

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Heemskerk

05-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel net en keurig te woord gestaan via de mail. Snelle reactie ook. Helemaal super dat je buiten kantoortijden langs kan komen om een proefrit te maken.
Na de proefrit was ik meteen verkocht en kon de motor gelijk meenemen.
Kortom heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan