Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1026 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1026 beoordelingen

Jurriaan uit Arnemuiden

17-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, leuk en vlot geholpen. Deskundige garage. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Landsmeer

09-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Ben de Rooy een 3 jaar oude Volvo XC60 gekocht. Uiteindelijk bleek het modem voor de Volvo On Call niet te weken. Na grondig onderzoek werd het modem door Ben de Rooy kosteloos vervangen. Ik ben uiterst tevreden omtrent de afhandeling van het mankement.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Oostvoorne

04-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top ervaring. Alles makkelijk geregeld zoals het in mijn ogen ook hoort. Klantgericht. Vriendelijk en oplossingsgericht. Aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

J uit Kapelle

24-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar VW Touran.
Heb deze gevonden bij BendeRooij.
Geen opdringerige verkoper, verstand van zaken. Straalt vertrouwen uit.
Kortom, prettige wijze van zakendoen.
Dit garagebedrijf kan ik een ieder aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Heerle

23-09-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met enthousiaste mensen en een no nonsense houding m.b.t. dienstverlening. Vriendelijk, helder en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Axel

20-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een mooi polo gekocht, en we zijn zeer te spreken hoe we zijn geholpen en zijn behandeld. Een TOP garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit 's Hertogenbosch

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Heemskerk

05-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel net en keurig te woord gestaan via de mail. Snelle reactie ook. Helemaal super dat je buiten kantoortijden langs kan komen om een proefrit te maken.
Na de proefrit was ik meteen verkocht en kon de motor gelijk meenemen.
Kortom heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Tholen

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met service van het hoogste niveau ! Enorm deskundig, klantgericht en doen wat ze zeggen (en meer !!). Vanaf het moment van kennismaking tot het leveren van de auto's loopt alles perfect. Een heerlijke no-nonsense mentaliteit. Voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een regelrechte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fadi uit Amsterdam

24-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke verkoper die me goed de tijd gaf om de auto zelf te bekijken en daarna ook mee te nemen voor een proefrit. Kleine mankementen werden zonder problemen verholpen, en na verkoop was de verkoper willend om mee helpen bij enkele openstaande punten. Kan dit bedrijf zeker aanraden


Ja, ik beveel dit aan