Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1014 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1014 beoordelingen

Anoniem

13-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Sint Philipsland

30-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

T uit Sint-Maartensdijk

29-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Sint Philipsland

27-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een leuk autootje. Via Ben de Rooy ben ik snel en goed geholpen! Binnen een week stond mijn Fiat 500 op de stoep. Super service! :)


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Oudenbosch

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk ,en goede service,neemt voldoende tijd voor je..dus TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service en een goede sfeer! Ik zou hier weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Lisette uit Steenbergen Haven

17-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bedankt voor uw service.
Niet alleen op de weg maar ook te water rijkt uw service.

Wij hebben genoten van uw hulpvaardigheid en geboden mogelijkheden voor de reparatie van ons zeilschip.

Nogmaals bedankt voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Roosendaal

11-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend een Volkswagen Passat gekocht bij Ben de Rooy.
We zijn erg plezierig geholpen door Jorian die ondanks dat hij het erg druk had toch voldoende tijd heeft genomen om ons de auto te laten zien en de verkoop goed te regelen.
Toen we de auto gingen ophalen waren bijna alle extra verkoop zaken in orde (trekhaak, winterbanden, beurt, APK etc). De achterbanden waren toch iets te ver versleten en deze zijn zonder extra kosten gewoon vervangen nog voor aflevering.
Alleen de navigatie was niet geupdate. Een monteur heeft daarop de volgende dag de navigatie software aan huis afgeleverd: super mooie service.


Ja, ik beveel dit aan

Iwan & Janita uit Sint-Maartensdijk

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen weekend een schitterende Audi A4 Avant tdi S-line aangeschaft bij Ben de Rooy. Aankoop geregeld met Jorian, we hebben een geweldig en plezierig klantcontact ervaren en een top service. Een heel enthousiast team, inclusief de monteurs, die weten waarmee ze bezig zijn! We zijn van alle informatie voorzien, tot in de details. Ook prettig contact gehad met Laurens, hoofd werkplaats, zet alle puntjes op de 'i' en zeer vakkundig! Auto is helemaal perfect afgeleverd, een paar gebruikerssporen zijn top weggewerkt, nieuwe zomerbanden gemonteerd en winterbanden bijgeleverd, netjes gepoetst, nieuwe APK/beurt etc.. Prima ervaring met Ben de Rooy, Jorian en de monteurs. Een goed team bij elkaar, ga zo door! We komen zeker nog eens terug en we zullen jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan