Beoordelingen benderooy.nl

9,1
946 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 946 beoordelingen

Steven uit Middelharnis

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met zeer nette auto's, enthousiast personeel. Goed geholpen door Jorian en Ben. nemen de tijd voor je waardoor de aankoop prettig verloopt.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Nijkerk

24-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: kwam langs om een audi a4 avant te kopen en werd door jorian geholpen en zeer vriendelijk ontvangen ben super blij met de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sint Annaland

22-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden een A3 sportback S-line aangekocht. Fijn en informeel gesprek gehad met zowel Ben als Jorian. Dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Tholen

19-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen, goede service, persoonlijke aandacht!


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit MIDDENBEEMSTER

14-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastisch bedrijf, blijf zo door gaan


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Dinteloord

24-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste keer bij de auto gaan kijken een heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met Jorian. Waardoor ik maar eigenlijk een paar dagen nodig had op toch de auto te kopen die ik echt wilde. Na een klein weekje de auto opgehaald en door Ben zelf netjes geholpen. Mannen super bedankt voor de prachtige doblo en ik hoop er echt een lange tijd plezier van te hebben. Top service!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Yassine uit Breda

23-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik heb een prettig ervaring ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Damy uit Oudewater

20-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was even een stuk rijden voor mij, maar zeker de moeite waard geweest! Mooie zaak! Een hele fijne service en betrokkenheid.
Nette aflevering en de auto doet aan alle verwachtingen! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe auto!
Met name wil ik Jorian onwijs bedanken voor alles! Was fijn zaken doen. Je bent een topper!!


Ja, ik beveel dit aan

J├Ârgen uit Sint Maartensdijk

17-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naar omstandigheden was ik met spoed opzoek naar een nieuwe auto. Een fijne service en betrokkenheid op een hoog niveau. Eerst gezocht naar een oplossing en dat werd een leen auto en vanuit daar werd er gezocht naar een auto om te kopen. Team Ben de Rooy bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Klundert

16-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles correct en volgens afspraak of nog beter


Ja, ik beveel dit aan