Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1053 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1053 beoordelingen

A. uit KOUDEKERKE

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onbekend met Benderooy, toch een auto gekocht. Tot nu toe zeer tevreden, bedankt Jorian


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Sint Philipsland

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Pas nieuwe banden aangeschaft(all season). Snelle offerte en afspraak. Wederom prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Etten Leur

28-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super goeie service, professioneel bedrijf!! Ik ken Ben vanuit zijn start in een klein schuurtje, nu is het een volwaardig en gezond bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arjon

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima afwikkeling van de verkoop. Goed ingesprongen op de wensen die ik had voor een auto, direct duidelijkheid welke deal er op tafel gelegd kan worden en een faire inruilprijs voor mijn vorige wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Den Haag

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed georganiseerd bedrijf.
Snel geregeld en snel de weg op!
Auto werd netjes en volledig afgeleverd, zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Elsje uit Voorburg

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nou ja zeg,ben ik/wij nog nooit eerder tegengekomen !
Zonder te weten van het bestaan van een recensie ,hebben wij al heel vrienden attent gemaakt op dit bedrijf!Geen kapsones(Zeeland) en een service ,niet voor te stellen!
Wat een verschil met het westen,waar wij vandaan komen!
Mochten wij ooit nog andere auto nodig hebben,nooit meer naar een ander!Ben nog nooit zo lyrisch geweest!😄


Ja, ik beveel dit aan

Fien uit Sint-Annaland

27-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij enthousiaste verkoper met prima kennis van zaken heb ik voor t eerst zelf een auto ingeruild en andere (tweedehands) aangeschaft. Zeer prettige informele sfeer. Alle afspraken mbt de aflevering perfect nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

H uit Harderwijk

22-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin van deze maand een auto bij Ben de Rooy gekocht.
Jorian heeft ons super geholpen! Er is veel heen en weer gemaild, niets was teveel.
Gezien onze reisafstand was de deal al rond via de mail.
Ook is er voor onze inruil auto een meer dan nette prijs gegeven. Kortom en fijn bedrijf waar je je welkom voelt.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Dirksland

20-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De flexibiliteit, het mee denken en service hebben wij als prettig ervaren tijdens het kopen van onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan