Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1032 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1032 beoordelingen

Dhr./mevr.

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Fijne gesprekken gehad rondom een auto waar ik interesse in had. Deze gesprekken verliepen onder andere over de mail en WhatsApp, wat erg fijn is want bellen komt niet altijd uit. Ook de extra service die verleend is rondom de APK etc. voor de aflevering is uitstekend! Ik ben super tevreden, en erg blij met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Rotterdam

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment goed ontvangen, veel kennis op het gebied van wagens en kwam zelf al aanzetten met een uitstekend bod. Met andere woorden, een aanrader!👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

anton uit sint maartensdijk

22-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben De Rooij heeft, in de persoon van haar verkoper, een auto voor ons uit Duitsland geïmporteerd Tot onze verrassing was dit heel eenvoudig en financieel bijzonder aantrekkelijk. Zij hebben hun best gedaan in het zoeken van de auto en ons volledig ontzorgt. Ik ben heel tevreden en ben nu voornemens ook onze andere auto te vervangen op dezelfde manier.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Steenbergen

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen bij het inruilen van mijn auto. Een ruime keuze aan occasions voor de juiste prijs. Een nette prijs terug gekregen voor mijn auto en zeer goede service op de nieuwe auto. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

N.V. uit Sint-Philipsland

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met mijn nieuwe Volkswagen Polo! Hij is echt super netjes afgeleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

CHAYENNE uit Badhoevedorp

04-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn vanuit amsterdam helemaal naar zeeland gegaan om te kijken naar een kia picanto. Om kwart over 9 stonden we voor de deur en kwam de auto net uit de wasstraat omdat het erg vochtig was.

Absoluut een erg fijne service gehad. Netjes te woord gestaan en goed meegedacht met wat bij ons het beste zou passen.

Wij hebben op goed vertrouwen geen aflever pakket genomen omdat we zo ver weg wonen en mocht je dan iets hebben wat garantie zou zijn het een enorm end rijden zou zijn om terug te gaan naar deze garage. Ik zou dit normaal niemand aanraden maar bij deze garage voelde het zo enorm fijn dat ik het aan durfde om hem zonder garantie mee te nemen.

Ik had mijn vrijwaringscode natuurlijk niet bij mij want ik ging er niet vanuit dat ik gelijk een auto zou kopen en meenemen maar dit is ook super netjes via de mail opgelost/opgestuurd.

Absoluut een hele fijne garage met een top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jurriaan uit Arnemuiden

17-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, leuk en vlot geholpen. Deskundige garage. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Landsmeer

09-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Ben de Rooy een 3 jaar oude Volvo XC60 gekocht. Uiteindelijk bleek het modem voor de Volvo On Call niet te weken. Na grondig onderzoek werd het modem door Ben de Rooy kosteloos vervangen. Ik ben uiterst tevreden omtrent de afhandeling van het mankement.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Oostvoorne

04-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top ervaring. Alles makkelijk geregeld zoals het in mijn ogen ook hoort. Klantgericht. Vriendelijk en oplossingsgericht. Aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

J uit Kapelle

24-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar VW Touran.
Heb deze gevonden bij BendeRooij.
Geen opdringerige verkoper, verstand van zaken. Straalt vertrouwen uit.
Kortom, prettige wijze van zakendoen.
Dit garagebedrijf kan ik een ieder aanraden.


Ja, ik beveel dit aan