Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1068 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1068 beoordelingen

Ruud uit Steenbergen

22-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dikke pluim voor Ben de Rooy.
Twee jaar geleden de doffe koplampen van mijn Volvo XC70 laten polijsten en lakken met een verbluffend resultaat. Enige tijd geleden liet de lak op een klein randje van één unit los. Was geen enkel probleem. Is meteen als garantie verholpen. De auto was daarbij ook nog eens gewassen. Is nog eens een voorbeeld van goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit Tholen

03-08-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens mijn zoektocht naar een auto kwam ik een leuke, witte VW Up tegen op de site van Ben de Rooy. Na een telefoontje konden we ‘s avonds de auto nog bekijken en er een proefrit mee maken. In goed overleg met Jorian, waarbij duidelijke afspraken gemaakt zijn, is de auto in tevredenheid afgeleverd. Ik heb de koop van mijn eerste auto als erg prettig ervaren. Vriendelijk personeel, flexibel in het maken van afspraken en het bieden van goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Ossendrecht

17-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joanneke uit Waarde

12-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, een aanrader! Goeie service! Al diverse auto's gekocht en ook nu weer fijn geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit 'S-gravenpolder

03-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het 1e telefonisch contact tot de allerlaatste mail. En natuurlijk alles wat er tussen zat. Persoonlijke verkopers. Zeer tevreden zijn wij.
Goed geholpen. Meedenkend. Klant en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Sint Philipsland

07-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds dat wij in Sint Philipsland wonen, hebben wij het onderhoud van onze auto laten uitvoeren door Ben de Rooy. Altijd naar tevredenheid. Goede service, al het personeel is super klantvriendelijk en meedenkend etc. Achterliggende week een gebruikte auto bij Ben de Rooy aangeschaft. Ook dit verliep prima. Al eerder had Jorian Geluk geheel vrijblijvend geholpen bij aanschaf van een auto. Nu kwamen we, na een goede onderhandeling, rond met een auto die bij Ben de Rooy zelf te koop stond. Ook de aflevering is prima verlopen. Echt super fijn dit autobedrijf met zulke enthousiaste mensen op het eigen dorp.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Sint Philipsland

06-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super. Auto moest gereinigd worden en Ben en zijn team melden dat er een beurt gedaan moest worden. Ruitenwissers waren aan vervanging toe.
Al met al, de auto kwam terug als nieuw. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Lepelstraat

31-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf dat uitstekende service levert en de klant hoog in het vaandel heeft staan. De auto die ik zocht, stond niet op voorraad maar is netjes voor mij opgezocht en geimporteerd. Mocht er een probleempje zijn met de auto dan kun je ook altijd meteen even langskomen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan !


Ja, ik beveel dit aan

J uit Geldermalsen

29-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Snel antwoord op de gestuurde mails en duidelijke communicatie. We zijn blij met de auto, keurig geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Den Haag

25-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn oude auto ingeruild voor een Audi A1. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid! Zeker een aanrader om te kijken voor een auto!


Ja, ik beveel dit aan