Beoordelingen benderooy.nl

9,1
992 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 992 beoordelingen

Fam. uit Tholen

25-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat we met onze vorige aankoop van de BMW goed geholpen zijn, ook deze keer weer terug geweest om hem om te ruilen voor een gave Audi A4. Het was ook nu weer super fijn zaken doen met Jorian die staat achter wat hij verkoopt, op een normale manier zonder een smeuïg verkoop verhaal. Ga zodoor Jorian en Ben de Rooy wees zuinig op zulk personeel!!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Tholen

01-04-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het bedrijf voor de 1e keer bezocht ivm schade aan mijn Old timer. Op proffesionele en vriendelijke wijze te woord gestaan en direct afspraken kunnen maken over het herstel. Op de afgesproken datum de auto gebracht en enkele dagen later kon ik hem ophalen. Men heeft keurig uitgelegd hoe het proces van herstel is verlopen. En het belangrijkste: De schade is keurig en onzichtbaar hersteld. Prima vakwerk!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Sint-Philipsland

24-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service bij aanschaf nieuwe auto. Jorian heeft ons keurig netjes behandeld en zelfs de dag dat we de knoop doorhakten om de auto te bestellen nog extra inruil gegeven omdat de inruiler meer op bracht.
Ook een kleine schade op de achterklep die wij bij aankoop niet hadden gezien is weggewerkt en ook hier zijn we samen uitgekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Eloy uit Tilburg

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Yerseke

22-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangen.
De vrijheid om rustig rond te kijken.
Keurige inruilprijs.
Gedegen advies over de nieuwe aankoop en behulpzaam met verdere vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Ellie uit Zuidland

21-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vakundige garage met een TOP service!! Zeer tevreden en een aanrader aan een ieder die op zoek is naar een goede auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Tholen

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf had ik mijn bestaande auto in onderhoud. Het onderhoud is altijd deskundig, transparant en verzorgt uitgevoerd. Bij bezoek aan de garage werd altijd je auto gewassen. Heb mijn auto ingeruild voor een import auto, waar ze zeer in gespecialiseerd zijn. Goed overleg voor het bepalen van juiste auto. Directe contact met importspecialist, korte lijntjes via app- en of mail. Evt. kijk service in buitenland aangeboden om auto te kunnen voelen, zien en ruiken. Import kan veel verschillen van Nederlandse aangeboden auto’s. Hele goede ervaring. Prijs kwaliteit verhouding bepaal je zelf. Wordt je goed over geïnformeerd. Kan alleen maar zeggen met overtuiging; “bedankt team benderooy”.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Biervliet

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima auto gekocht met super service!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit 's-Gravenpolder

26-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden, nette prijs/ kwaliteitsverhouding. Een leuke en spontane manier van contact tijdens verkoop en afhandeling!

TIP: tijdens de proefrit was er geen rooklucht in de auto, na het afhalen rook ik dit wel. Misschien iets tijdens het klaar maken gebeurt, voor andere klanten zou dit misschien storend kunnen zijn.

Verder zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Hellevoetsluis

16-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In onze zoektocht naar een jonge Polo 1.4 Diesel kwamen we bij deze garage uit. Wat een verademing in vergelijking met andere (soms grote) dealers! Het begint al bij binnenkomst: alles - tot en met de vloer - ziet er spic en span uit. Dat is wel eens anders! Het verkoopgesprek is gewoon no nonsense. Geen wollige taal, maar duidelijkheid. Er komt een aantal wagens uit Belgie. Deze zijn te zien in de staat waarin de geïmporteerd worden. Dat is gewoon prettig. Na onze keuze met een vijftal opmerkingen erbij werd de wagen binnen 4 dagen in puike conditie afgeleverd. Alle punten netjes uitgevoerd en voor het wegrijden werd de tank nog even helemaal afgevuld. Joran, als je dit zo kunt blijven volhouden dan heb je aan ons een klant voor het leven!!!


Ja, ik beveel dit aan