Beoordelingen benderooy.nl

9,1
954 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 954 beoordelingen

Ludwig uit Bergen op Zoom

16-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en benadering


Ja, ik beveel dit aan

Joachim uit Zierikzee

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 1,5 maand geleden had ik mijn oog laten vallen op een VW Golf Gti Performance.
Omdat in Nederland het aanbod er wel was maar ik de juiste Golf niet kon vinden ben ik met Jorian op zoek gegaan in Duitsland naar een mooie Golf, en die hebben we ook gevonden. Mijn vorige auto voor een nette prijs in kunnen ruilen en de Golf is super netjes afgeleverd. Als ik vragen heb over het een of ander hebben ze altijd tijd voor je dus al met al een prima ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Rini uit Roosendaal

21-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Halsteren

21-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Als je nog vragen hebt of als er iets toch niet helemaal blijkt te kloppen lossen ze dit gelijk op en houden ze je te vrede.


Ja, ik beveel dit aan

Tommy en Michelle uit Roosendaal

21-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week alweer onze 4e auto gekocht bij Ben de Rooy!! Altijd fijn en makkelijk contact met Jorian Geluk, denkt met je mee en helpt je bij de zoektocht. Wij zijn zoals altijd super tevreden en daarom kijken wij ook enkel bij Ben de Rooy voor auto's omdat we hier gewoon super goede ervaringen mee hebben. Als er wat is staan ze altijd voor je klaar. Jorian weer bedankt voor deze mooie aflevering!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Eersel

21-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de website interesse getoond in een auto, direct reactie terug gehad. Dezelfde week in de avond alle tijd gekregen voor een proefrit. Een paar vragen werden ook direct beantwoord. Kortom fijn zaken doen en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Almkerk

20-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed en prettig geholpen service is goed en de sales is eerlijk en fijn in de omgang! Wij zijn meer dan dik te vredennwij hebben 2 auto's bij Ben de Rooy gekocht en raden iedereen aan om hier te gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy

18-07-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto via markplaats aan autobedrijf Benderooy verkocht. Alles was prima en zeer snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Middelharnis

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met zeer nette auto's, enthousiast personeel. Goed geholpen door Jorian en Ben. nemen de tijd voor je waardoor de aankoop prettig verloopt.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Nijkerk

24-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: kwam langs om een audi a4 avant te kopen en werd door jorian geholpen en zeer vriendelijk ontvangen ben super blij met de aankoop


Ja, ik beveel dit aan