Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1043 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1043 beoordelingen

Carla uit Anna Jacobapolder

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer positief. Goede service en vriendelijk geholpen. Er wordt zeker met je mee gedacht. Ik blijf klant.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Eindhoven

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als je snel, vakkundig en oprecht behandeld wil worden als klant is Jorian je man. Een duidelijk verhaal, draait er niet om heen en (zoals bij mij) een mooie dealmaker.
Het is fijn te zien dat er nog verkopers zijn die begrijpen wat een klant is. Dat zie je (helaas) te weinig bij autodealers... Ga dus naar Benderooy!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Volkel

06-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service! Op zoek naar een nieuwe auto via internet bij benderooy uitgekomen. Omdat we toch op flink afstand van het bedrijf wonen hebben we telefonisch alles voor besproken en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na de proefrit alles op een open en eerlijke manier kunnen afhandelen. Kortom een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Breda

03-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met de Polo die ik bij Jorian heb gekocht. Een duidelijk en eerlijk verhaal, geen poespas er omheen. Bij de aflevering zag de wagen er tiptop uit!
Zelfs nog een mooie winterset voor een leuke prijs via hem kunnen aanschaffen. Uitstekend bedrijf met een uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Utrecht

26-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend geholpen door Jorian! Fijn contact gehad en een geweldige service. Mijn oude auto ingeruild voor een mooie Audi. Zeker een aanrader om een auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Halsteren

10-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Ben de Rooy een Peugeot 107 van 2011 aangeschaft. Omdat het een cadeau was gelijk meegenomen en later teruggebracht voor de beurt. Zelfs nog een grote "strik" meegekregen. Gratis leenauto van het zelfde formaat, en de auto is zelfs bij mij thuis weer omgeruild (ondanks dat ik 40 km van Sint Philipsland woon) Kortom top service !!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Bergschenhoek

04-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima ervaringen, prettige en snelle service!. Betrouwbaar adres. Komt afspraken volledig na.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan

03-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen door Jorian!


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Utrecht

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog steeds heel erg tevreden met de Audi A3 welke wij een tijdje geleden gekocht hebben bij dit bedrijf, zeker een aanrader om hier auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Culemborg

19-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen door Jorian!

De no-nonsense aanpak van Ben de Rooy is transparant, prettig en rechtdoorzee, je weet waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan