Beoordelingen benderooy.nl

9,1
961 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 961 beoordelingen

Robin uit Uden

16-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag (14 oktober 2017) zijn wij speciaal vanuit Uden (Noord-Brabant) naar Ben de Rooy gereden om te gaan kijken naar een Volkswagen Golf Allstar (2016). Na de auto uitvoerig te hebben bekeken, hebben wij een uitgebreide proefrit gemaakt. Jorian heeft ons goed geholpen en na een goed en eerlijk gesprek, hebben wij de Golf aangeschaft. De auto oogt en rijdt als nieuw. Nu hopen dat dat heel lang zo blijft!


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Hellevoetsluis

09-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijk bedrijf met verstand van zaken en duidelijke communicatie van begin tot eind.

Afgelopen week voor de tweede keer een auto gekocht bij BendeRooy.
Ook ditmaal weer warm ontvangen door Jorian, de auto had een paar puntjes die vaker bij dit betreffende merk/model voorkomen, dit werdt vooraf duidelijk aangegeven en de werkplaats heeft alles verder netjes in orde gemaakt, daarnaast ook dagelijks een emailtje ontvangen met betrekking op de status van de werkzaamheden.
Tijdens de aflevering werdt er aangeboden om na 1000km nog een keertje langs te rijden zodat er een eindcontrole op de reparatie plaats kan vinden, prima service dus.

De auto rijdt en oogt echt fantastisch, ik ben zeer tevreden met de aankoop.



Ja, ik beveel dit aan

Majke uit Scherpenisse

29-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds een jaar overgestapt naar dit bedrijf na het lezen van diverse positieve beoordelingen. Ik kan ze alleen maar onderschrijven. Tot nu toe zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Leeuwarden

27-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jorian een eerlijke gozer die de tijd voor je neemt. Had contact ook na werktijd om het een en ander door te spreken. Heb een prachtige occasion aangeschaft en heb waar voor mijn geld gekregen. Voorzorg en afhandeling was erg prettig en adequaat, dit verwacht ik ook voor de eventuele nazorg. Thanks Jorian


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Almere

30-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen kijken voor nieuwe auto. Jorian nam alle tijd ervoor . Het was buitengewoon plezierig zaken doen. Ook de de nazorg is top.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Barendrecht

30-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit auto bedrijf is prettig om zaken mee te doen. niet opdringerig, niet hard en zakelijk, en er zijn geen gladde jongens met mooie verkooppraatjes.De prijzen zijn goed en een proefrit is geen probleem. Het traject van de aankoop tot de aflevering gaat perfect. Auto wordt netjes afgeleverd zoals afgesproken en zelf even dat tikje meer. Ik zal dit autobedrijf zeker aanraden aan mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Bergen op Zoom

21-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik was op zoek naar een Fiat 500. Met een bakje cappuccino zijn we samen op zoek gegaan naar een geschikte auto. Nav het zoeken een proefrit wezen maken en toen was ik verkocht. Daarna is alles snel en goed geregeld. Zal en kan iedereen aanraden hier heen te gaan, voor een andere auto maar ook zeker voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ludwig uit Bergen op Zoom

16-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en benadering


Ja, ik beveel dit aan

Joachim uit Zierikzee

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer 1,5 maand geleden had ik mijn oog laten vallen op een VW Golf Gti Performance.
Omdat in Nederland het aanbod er wel was maar ik de juiste Golf niet kon vinden ben ik met Jorian op zoek gegaan in Duitsland naar een mooie Golf, en die hebben we ook gevonden. Mijn vorige auto voor een nette prijs in kunnen ruilen en de Golf is super netjes afgeleverd. Als ik vragen heb over het een of ander hebben ze altijd tijd voor je dus al met al een prima ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Rini uit Roosendaal

21-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan