Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1004 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 1004 beoordelingen

Gerrit uit Nieuw-Vennep

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette en transparante benadering. De puntjes die we hadden aangegeven zijn naar grote tevredenheid afgewerkt. Ook over de prijs geen klagen. Zeer netjes!
De nazorg, voor zover we kunnen beoordelen, verdient ook een grote pluim. De ruitenwissers waren versleten. Deze zelf vervangen. De kosten werden zonder vragen 'gewoon' vergoed. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Steenbergen

06-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels alweer de derde auto gekocht maar waardeer altijd goed geholpen ook die jongens van de werkplaats staan voor je klaar. Erg mooi bedrijf, mooi om te zien dat dit in 15 jaar tijd is opgebouwd. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Sint Philipsland

05-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super de tevreden over dit bedrijf na een storing aan de peugot 2008 is dit na volle tevredenheid door de garage opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Sint Philipsland

05-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag 4 juni bij Ben de Rooy voor en auto wezen kijken ,er stond een mooie Dacia Duster uit 2012 zelf had ik een Fiat Panda uit 2010 om in te ruilen ,ik had natuurlijk een prijs in mijn hooft wat ik voor de Panda wilde hebben ,na een bakje koffie en een praatje kwamen we tot een deal,dus de Dacia gekocht,hij is keurig netjes gepoetst,nieuwe APK er op,dus ik ben hardstikke tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Halsteren

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Heb hier een volkswagen polo diesel aangeschaft. Prima service, heb nu ook mij broer doorgestuurd die heeft een peugeot gekocht. Vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: LET OP: Importeren schade auto's met WOK melding. In hun eigen schade bedrijf worden deze opgelapt en verkocht. Trap hier niet in. als je erop terug komt , geven ze niet thuis , je krijgt niet eens info over de schade!!!!


Marthyn uit St. Philipsland

25-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer geweldig geholpen met een bekend euvel van bmw. Vakkundig opgespoord en verholpen. Leenauto mee, helemaal goud!


Ja, ik beveel dit aan

Jhoney uit Sint annaland

25-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Majke uit Scherpenisse

24-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel tevreden, Laurens, hoofd werkplaats, denkt met je mee. Ook aan de balie word ik vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanine uit Klaaswaal

22-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk personeel. Ze helpen erg goed en hebben een duidelijke, korte uitleg over alles! Top!


Ja, ik beveel dit aan