Beoordelingen benderooy.nl

9,1
983 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 983 beoordelingen

Ger uit Hellevoetsluis

16-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In onze zoektocht naar een jonge Polo 1.4 Diesel kwamen we bij deze garage uit. Wat een verademing in vergelijking met andere (soms grote) dealers! Het begint al bij binnenkomst: alles - tot en met de vloer - ziet er spic en span uit. Dat is wel eens anders! Het verkoopgesprek is gewoon no nonsense. Geen wollige taal, maar duidelijkheid. Er komt een aantal wagens uit Belgie. Deze zijn te zien in de staat waarin de geïmporteerd worden. Dat is gewoon prettig. Na onze keuze met een vijftal opmerkingen erbij werd de wagen binnen 4 dagen in puike conditie afgeleverd. Alle punten netjes uitgevoerd en voor het wegrijden werd de tank nog even helemaal afgevuld. Joran, als je dit zo kunt blijven volhouden dan heb je aan ons een klant voor het leven!!!


Ja, ik beveel dit aan

John

05-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto. Beloftes worden waargemaakt en de service is goed!


Ja, ik beveel dit aan

John

05-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto bij Ben de Rooy. Beloftes worden waargemaakt en de service is goed!


Ja, ik beveel dit aan

fam. uit Ede

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zochten een Volkswagen Polo en kwamen via internet uit bij benderooy SintPhilipsland. Ze hebben een ruim assortiment met veel polo's
We zijn keurig te woord gestaan en goed geholpen, we hebben fijn zaken gedaan. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jorn

19-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto (Golf 7) gekocht bij dit bedrijf. Goede service en nog altijd tevreden met de voor mij nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Mat en Ilona uit Maastricht

18-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn vrijdags naar onze auto gaan kijken. Gelijk heel goed ontvangen. Na de testrit gemaakt te hebben hadden we nog een vraag over de auto. Dit werd erna heel goed uitgelegd door de monteur. (Er was ook niks mis met de auto). We waren er zeker van dat we de auto wilden kopen (leasen). De dagen erna zijn we zeer goed door Jorian op de hoogte gehouden. Nadat alles rond was hebben ze zelfs op ons verzoek woensdag al de auto kunnen brengen naar Maastricht! Kortom, geweldige service, vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, houden goed contact. Super dus! Als we ooit nog een andere auto willen zullen wij zeker terugkomen en andere mensen dit bedrijf ook aanraden. Hartstikke bedankt en met name Jorian!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Rotterdam

09-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het heeft bijna een half jaar geduurd,maar het wachte was het waar.ik werd uitstekend op de hoogte gehouden wanneer de auto werd geleverd (super) en ook toen wij de auto gingen ophalen.alles was goed geregel.als nog eens voorkomt,dan ga ik zeker weer naar benderooy.heel vriendelijk personeel,en niks is teveel.hartelijk dank nog eens.ik heb al iemand gezegd gaat daar maar naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Tholen

29-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom weer super geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto en uitstekend geslaagd!!
Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mariëlle uit Roosendaal

29-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Poortvliet

21-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gëimporteerd met behulp van Jorian. Zeer veel verstand van zaken en zeer direct contact over de stand van zaken!


Ja, ik beveel dit aan