Beoordelingen benderooy.nl

9,1
1067 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 1067 beoordelingen

Tjardo uit Emmeloord

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende garage, 2 uur rijden voor een bezichtiging/proefrit was het zeker waard.
Goede service, erg klantvriendelijk, prettige communicatie en een zeer nette/betrouwbare auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Reender uit Sauwerd

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs hebben we een auto aangeschaft bij Ben de Rooy. We werden vriendelijk te woord gestaan. Ook een proefrit maken was geen probleem. De aangeschafte auto zag er zeer netjes uit. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen iedereen dit bedrijf aan!


Ja, ik beveel dit aan

Yolande uit Lepelstraat

25-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over de wijze waarop men ons heeft behandeld. De verkoper kwam zeer rustig op ons over en liet ons alle ruimte om dingen samen te bespreken. Dus geen last van hectische verkooppraatjes of een verkoper die boven op je lip zit.


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Den Hoorn

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto bij ze gekocht en ben zeer vriendelijk geholpen. Proefrit was geen probleem en daarna kwamen we heel snel tot een overkomst. De auto is een week later kosteloos bij mij thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over de totale service.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit KOUDEKERKE

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onbekend met Benderooy, toch een auto gekocht. Tot nu toe zeer tevreden, bedankt Jorian


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Sint Philipsland

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Pas nieuwe banden aangeschaft(all season). Snelle offerte en afspraak. Wederom prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Etten Leur

28-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super goeie service, professioneel bedrijf!! Ik ken Ben vanuit zijn start in een klein schuurtje, nu is het een volwaardig en gezond bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arjon

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima afwikkeling van de verkoop. Goed ingesprongen op de wensen die ik had voor een auto, direct duidelijkheid welke deal er op tafel gelegd kan worden en een faire inruilprijs voor mijn vorige wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Den Haag

06-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed georganiseerd bedrijf.
Snel geregeld en snel de weg op!
Auto werd netjes en volledig afgeleverd, zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Elsje uit Voorburg

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nou ja zeg,ben ik/wij nog nooit eerder tegengekomen !
Zonder te weten van het bestaan van een recensie ,hebben wij al heel vrienden attent gemaakt op dit bedrijf!Geen kapsones(Zeeland) en een service ,niet voor te stellen!
Wat een verschil met het westen,waar wij vandaan komen!
Mochten wij ooit nog andere auto nodig hebben,nooit meer naar een ander!Ben nog nooit zo lyrisch geweest!😄


Ja, ik beveel dit aan