Beoordelingen Benjan Motoren V.O.F.

7,3
7 beoordelingen
  • Service 7,3
  • Deskundigheid 7,7
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

Paul uit Dordrecht

30-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vandaag, 30 maart 2019 prima geholpen voor mijn eerste onderhoudsbeurt van mijn Honda. Goede prijs/kwaliteit. Mooie winkel die ze hebben in Ridderkerk en natuurlijk dealer van Honda (hét motormerk).


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rotterdam

08-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Kom al een goede 15 jaar bij dit bedrijf. Eerst om een motor te huren, en later voor de beurten van mijn motorfiets (eerst een Honda AT, nu een KTM 990). Ouderwetse vaklui, die niet (alleen) praten, maar hun handen laten spreken. Gistermiddag tegen sluitingstijd aangekomen met een kapotte koppeling, en werd direct geholpen door de eigenaar. Ook nog even een check van de ketting en banden. Service die je kent uit vervlogen tijden.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Ridderkerk

01-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg met een kapotte koppeling al hortend en stotend bij Benjan terecht gekomen. Supergoed geholpen. Er werd gekeken naar de motorfiets en de reparatie kon direct gedaan worden waardoor ik mijn weg kon vervolgen. Echtouderwetse service. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

J-P uit Terneuzen

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima zaak, no nonsens. Ook al zijn ze niet de dealer waar ik mijn motor heb gekocht (die is er mee gestopt) hebben ze me met garantiegevallen prima geholpen en ook een motor zonder problemen ter beschikking gesteld. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-03-2018
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: motor hierheen gebracht voor reparatie aan de dynamo. Echter prijzen die ze vroegen waren veel te duur. daarnaast waren er meerdere dingen gedaan aan de motor die niet gemeld of gevraagd waren, zoals het motorblok uit elkaar halen. al met al lang moeten wachten tot de motor opgehaald kon worden terwijl er bijna niks aan gedaan was.


Anoniem

27-02-2018
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer slecht


Jordy uit Rotterdam

24-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Na flink wat motoren te hebben bekeken (ook particulier, daar wordt je over het algemeen niet vrolijk van...), kwam ik bij Benjan motoren te RIDDERKERK terecht. Na deskundig advies tot koop over gegaan van een uiterst fraaie Honda. Als afgesproken alles tip top verzorgd, bij aflevering nog een uitgebreide uitleg meegekregen, gewoon klasse! Dit is gewoon een no-nonsense bedrijf die doen wat ze beloven! Het was een bewuste keus om bij een Bovag bedrijf te kopen. Zeer content!


Ja, ik beveel dit aan