Beoordelingen Benschop Auto's

8,0
95 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Anoniem

22-05-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf.
Auto gekocht en apk moest nog gedaan worden.
Toen het klaar was, mocht ik hem meenemen.
Blijkt dat de achterremmen helemaal uitgesleten zijn tot de schijven.
Onverantwoord en onveilige auto meegeven.
Hoe is het dan door de keuring heen gekomen?

Geldwolven.
Vraagt voor rijklaar maken een gigantisch bedrag.


Ilse

20-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf! Zeer tevreden met de aanschaf van onze tot camper omgebouwde t4!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Nunspeet

06-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangen. Afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tona uit Dronten

20-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al de 3e auto gekocht bij dit bedrijf , steeds met goede ervaringen , ook als er onverhoopt toch iets is zijn ze bereid te helpen en mee te denken , dus een prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij Benschop , erg tevreden , de auto voldeed aan onze verwachtingen zoals Benschop telefonisch had uitgelegd ! Afspraken komen ze keurig na , fijn bedrijf , aardige mensen !


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leeuwarden

10-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht, na het overeenkomen van de prijs over de mail afgesproken dat we voor de auto zouden komen. Krijg je ineens een bericht dat ze de auto zomaar aan iemand anders hebben verkocht terwijl er al een afspraak was gemaakt. Bij een particuliere verkoop kan ik me er nog wat van voorstellen maar bij een bedrijf is het niet netjes.
Ik zal hier nooit meer voor een auto kijken.
Zorg dat je je (potentiele) klanten tevreden houdt anders kun je net zo goed je deuren sluiten.


Miranda uit Leeuwarden

10-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een afspraak gemaakt om een auto te komen ophalen bij dit bedrijf vrij genomen van m'n werk vervoer geregeld en dat krijg je een kortaf berichtje van dat de auto al verkocht is terwijl er duidelijk is afgesproken dat de auto voor mij gereserveerd zou worden geen goede ervaring met dit bedrijf


B uit Zeist

06-01-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen en de staat van de auto was zoals door de telefoon was doorgegeven. Geen verassingen.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit venhuizen

09-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen ,prettige samen werking.


Ja, ik beveel dit aan

Willeke uit Nijkerkerveen

15-11-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan