Beoordelingen Benschop Auto's

8,2
86 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Willeke uit Nijkerkerveen

15-11-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

André uit Zwolle

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meteen bij kennismaking met GertJan en zoon Sander voelde het heel goed/vertrouwd; alsof ik ze al jaren kende. De aanvangs probleempjes na de aankoop van een VW Multivan werden snel naar wederzijdse tevredenheid verholpen. Ik zou er zo weer een auto kopen. Aanrader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Maartensdijk

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn!
Nieuwe auto gekocht bleek toch een mankementje te hebben. Na gebeld te hebben konden we gelijk de auto laten nakijken en maken. Dit is niet in rekening gebracht maar zat bij de service van het bedrijf in.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Taco uit Ede

17-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Lelystad

10-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een net bedrijf met Vriendelijke en eerlijke eigenaren. Ze verkopen occasions en zijn gespecialiseerd in het ombouwen van bussen naar campers. Ik heb zelf een t4 aangeschaft waar vlak na aankoop problemen mee ontstonden, deze problemen heeft de eigenaar met zijn zoon netjes opgelost. Goede eerlijke service die je tegenwoordig niet veel meer vind. Benschop auto's ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit AALTEN

03-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Arnhem

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf. Ik heb een auto gekocht en onderweg naar huis vond ik hem stinken en lekte hij olie. Ik mocht de auto weer naar het bedrijf brengen en zij hebben dit op hun kosten gemaakt. Ik ben heel netjes behandeld en ik raad ook iedereen aan om bij benschop auto's een auto te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Dronten

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en fijn mee te overleggen zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

H uit B

11-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats advertentie gezien, de auto werd een paar dagen voor ons vastgehouden, wat heel fijn was want we moesten een eind reizen. Prettig onderhandeld. Aardige meneer.


Ja, ik beveel dit aan