Beoordelingen Benschop Auto's

8,0
93 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

C uit Nunspeet

06-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangen. Afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Tona uit Dronten

20-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al de 3e auto gekocht bij dit bedrijf , steeds met goede ervaringen , ook als er onverhoopt toch iets is zijn ze bereid te helpen en mee te denken , dus een prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij Benschop , erg tevreden , de auto voldeed aan onze verwachtingen zoals Benschop telefonisch had uitgelegd ! Afspraken komen ze keurig na , fijn bedrijf , aardige mensen !


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leeuwarden

10-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht, na het overeenkomen van de prijs over de mail afgesproken dat we voor de auto zouden komen. Krijg je ineens een bericht dat ze de auto zomaar aan iemand anders hebben verkocht terwijl er al een afspraak was gemaakt. Bij een particuliere verkoop kan ik me er nog wat van voorstellen maar bij een bedrijf is het niet netjes.
Ik zal hier nooit meer voor een auto kijken.
Zorg dat je je (potentiele) klanten tevreden houdt anders kun je net zo goed je deuren sluiten.


Miranda uit Leeuwarden

10-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een afspraak gemaakt om een auto te komen ophalen bij dit bedrijf vrij genomen van m'n werk vervoer geregeld en dat krijg je een kortaf berichtje van dat de auto al verkocht is terwijl er duidelijk is afgesproken dat de auto voor mij gereserveerd zou worden geen goede ervaring met dit bedrijf


B uit Zeist

06-01-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen en de staat van de auto was zoals door de telefoon was doorgegeven. Geen verassingen.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit venhuizen

09-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen ,prettige samen werking.


Ja, ik beveel dit aan

Willeke uit Nijkerkerveen

15-11-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

André uit Zwolle

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meteen bij kennismaking met GertJan en zoon Sander voelde het heel goed/vertrouwd; alsof ik ze al jaren kende. De aanvangs probleempjes na de aankoop van een VW Multivan werden snel naar wederzijdse tevredenheid verholpen. Ik zou er zo weer een auto kopen. Aanrader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Maartensdijk

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn!
Nieuwe auto gekocht bleek toch een mankementje te hebben. Na gebeld te hebben konden we gelijk de auto laten nakijken en maken. Dit is niet in rekening gebracht maar zat bij de service van het bedrijf in.


Ja, ik beveel dit aan