Beoordelingen Benschop Auto's

8,2
79 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Samantha uit Arnhem

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf. Ik heb een auto gekocht en onderweg naar huis vond ik hem stinken en lekte hij olie. Ik mocht de auto weer naar het bedrijf brengen en zij hebben dit op hun kosten gemaakt. Ik ben heel netjes behandeld en ik raad ook iedereen aan om bij benschop auto's een auto te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Dronten

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en fijn mee te overleggen zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

H uit B

11-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats advertentie gezien, de auto werd een paar dagen voor ons vastgehouden, wat heel fijn was want we moesten een eind reizen. Prettig onderhandeld. Aardige meneer.


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Didam

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een zoektocht uitgekomen bij een auto bij deze autobedrijf. na een afspraak gemaakt te hebben over een proefrit vond ik de omgang en communicatie erg prettig is verlopen. Ik beveel andere mensen aan om ook hier een auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Brummen

09-03-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig, goed contact tussen verkoper en koper


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Arnhem

14-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij jullie mijn eerse auto gekocht, leuke mensen, prima koffie :)
VW caddy rijdt heerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Leusden

20-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn eerste ervaring, naar aanleiding van een advertentie op Autoscout24, met Autobedrijf Jan van Benschop gaf mij al meteen een goed gevoel hoewel ik het bedrijf niet kende. Na wat info ingewonnen te hebben en na prettige onderhandelingen heb ik een nieuwe Golf 7 gekocht bij ze gekocht.
Op de dag van aflevering keurig en ook zeer prettig over alles geïnformeerd. De persoonlijke begeleiding van Alex ook zeer prettig ervaren. Achteraf gezien een fantastische auto gekocht met een uitermate mooie prijs. Kan nu al met zekerheid zeggen dat mijn volgende nieuwe auto bij Jan van Benschop Auto's gekocht zal worden.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Oostzaan

29-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe Volkswagen touran gekocht. Ben zeer tevreden, zeker ook de instelling van Alex!
Ik kan het adres aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Artan uit Putten

27-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke service, vriendelijke meneer. Prima auto gekocht!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wiljan uit Ermelo

13-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top !!!


Ja, ik beveel dit aan