Beoordelingen Benschop Auto's

8,2
85 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
71 t/m 80 van 85 beoordelingen

jolieke uit harderwijk

30-01-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Reinard uit Harderwijk

10-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: SUPER! Hee tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Renkjan uit Kampen

03-01-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een 2e hands Opel Corsa gekocht voor een zeer goede prijs. Na 3 dagen was plots mijn accu defect en kon ik niet starten. Ook was mijn auto in "noodstop" gekomen zodat ik niet harder ging dat 20 km per uur.

Gebeld met Benschop Auto's en verhaal uitgelegd. Zij hebben direct een monteur van Ermelo naar Kampen gestuurd (afstand = 45 km!!) om mij een nieuwe accu te geven en mijn auto te "resetten", alles viel volgens hun onder garantie.. Super bedankt jongens, echt een super service!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Tricht

01-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Alle afspraken zijn nagekomen. Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. En zelfs als extra service bij aflevering van de auto werd ik door Gert-Jan van het trainstation opgehaald.
Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

mirjam uit Harderwijk

11-10-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht, aardige mensen met verstand, prettige ervaring.en lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Dronten

23-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel aardig en vriendelijk. Komen heel betrouwbaar over. Houden zich aan de afspraken. Goede en vriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit losser

21-09-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen alles volgens afspraak enlekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ermelo

17-09-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op zich goed, Goed en vriendelijk geholpen. Goed meegedacht Uiteindelijk een normale en redelijke prijs voor de auto betaald.
Enige minpunt is wat onduidelijkheid over de bovag garantie. Dit hebben we nu niet. Maar volgens de eigenaar komt het wel goed als er echt problemen zijn. Daar gaan we dus binnenkort achterkomen.
Zie voor alsnog geen reden om eraan te twijfelen.


Ja, ik beveel dit aan

iris uit harderwijk

17-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk personeel. Eerlijk en betrouwnaar! Staan altijd voor je klaar. Wanneer er iets mis is met je auto word je snel geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Ermelo

16-09-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed, open en vriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan