Beoordelingen Benschop Auto's

8,2
82 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
71 t/m 80 van 82 beoordelingen

Cynthia uit Tricht

01-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Alle afspraken zijn nagekomen. Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. En zelfs als extra service bij aflevering van de auto werd ik door Gert-Jan van het trainstation opgehaald.
Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

mirjam uit Harderwijk

11-10-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht, aardige mensen met verstand, prettige ervaring.en lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Dronten

23-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel aardig en vriendelijk. Komen heel betrouwbaar over. Houden zich aan de afspraken. Goede en vriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit losser

21-09-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen alles volgens afspraak enlekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ermelo

17-09-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op zich goed, Goed en vriendelijk geholpen. Goed meegedacht Uiteindelijk een normale en redelijke prijs voor de auto betaald.
Enige minpunt is wat onduidelijkheid over de bovag garantie. Dit hebben we nu niet. Maar volgens de eigenaar komt het wel goed als er echt problemen zijn. Daar gaan we dus binnenkort achterkomen.
Zie voor alsnog geen reden om eraan te twijfelen.


Ja, ik beveel dit aan

iris uit harderwijk

17-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk personeel. Eerlijk en betrouwnaar! Staan altijd voor je klaar. Wanneer er iets mis is met je auto word je snel geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Ermelo

16-09-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed, open en vriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Nijkerk

16-09-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Lelystad

15-09-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerste keer onderhoud gedaan bij Benschop , zeer goed bevallen , auto stond netjes gewassen klaar , waar vindt je dat nog ? vriendelijke mensen daar ! Ze doen het werk met plezier zo te zien ! Een aanrader, dat is mijn ervaring !


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Harderwijk

15-09-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier onlangs een auto gekocht, keurig bedrijf , buitengewoon goede service , ze doen wat ze zeggen en mocht er onverhoopt iets zijn wat bij ons het geval was , dan staan ze klaar met goede service , gelijk een leenauto mee en zo !Dus wij zijn erg tevreden , een betrokken bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan