Beoordelingen Berg en Bos Garage B.V.

8,7
10 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Ch uit Apeldoorn

07-02-2020
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd leuk om complimenten te geven. Dat geef ik hier ook meer dan van harte.

Enorm goede service. En dat in deze tijd..

Geen 'hit and run' mentaliteit dus hier.

Dikke aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Apeldoorn

03-02-2020
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een begrip in Apeldoorn.. dat ben je niet zomaar.

Super service en altijd vriendelijk. Deskundig en reeël.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Apeldoorn

02-02-2020
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een begrip in Apeldoorn.. dat ben je niet zomaar.

Super service en altijd vriendelijk. Deskundig en reeël.


Ja, ik beveel dit aan

Laszlo uit Buurmalsen

30-12-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Herken me helemaal niet in de ervaring van Mats. Ben klant vanaf het eerste uur en altijd serieus behandeld. In bijna 40 jaar wel eens een , achteraf, minder goede auto gekocht,maar ook die werd probleemloos , tegen redelijke inruilprijs , terug genomen .


Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Apeldoorn

28-12-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wilde een andere auto kopen, 2e hands. Deze garage bestaat al vele jaren en heeft een uitstekende naam. Meer dan terecht, de echte service en betrokkenheid die je hoopt te krijgen, krijg je daar. Ik ben meer dan uitermate tevreden en begrijp waarom ze zo’n goede naam hebben... Dikke aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Tillo uit Eindhoven

28-12-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK aan mijn oudere Volvo 340 is zeer kundig uitgevoerd. Reparatie advies op maat gekregen. Ben zeer kundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mats uit Apeldoorn

23-11-2019
1,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf rekent een torenhoog uurloon van 88 euro , en overlegd niet als ze 12 uur lang bezig gaan met reparaties aan je auto.

Ik kwam langs voor een APK keuring had een prijsafspraak gemaakt.. en vervolgens is de auto klaar blijkt het bedrag 3x hoger te zijn dan afgesproken.

Deze manier van werken en niet op de hoogte stellen van dit soort kosten vind ik absurt.

Ik kom hier in ieder geval nooit meer.


Anoniem

15-06-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service en kwaliteit; deze mensen zullen je nooit in de steek laten. Persoonlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Apeldoorn

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende service en altijd vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Robbert Jan uit Apeldoorn

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik er al jaren uitstekend wordt geholpen met aanschaf en onderhoud, tanken, heel veel service.


Ja, ik beveel dit aan