Beoordelingen Berwin Autoservice

8,7
203 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
191 t/m 200 van 203 beoordelingen

M.H. uit doorn

06-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijne behandeling, heel attent en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

richard uit Houten

28-04-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Veenendaal

14-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enig zoeken op internet,bij dit bedrijf een auto gekocht. Keurig afgeleverd. Na een paar dagen wat problemen met de achter remmen. Dit werd na een paar dagen keurig opgelost zonder enige kosten. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden. Ga zo door Pieter.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2014
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: korte lijnen, snelle service, geen overbodige poespas.


Ja, ik beveel dit aan

karin uit zeist

24-02-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben dik tevreden: vriendelijk, deskundig (voor zover ik kan beoordelen), houden zich aan wat je afspreekt, heb nog geen kritiekpunt ontdekt.


Ja, ik beveel dit aan

Marizjenne uit Maarn

02-02-2014
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Geweldig goede service en een super advies wat betreft de keuze voor mijn winterbanden.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Zeist

25-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende service. Er wordt meegedacht, vlot gereageerd, prettige behandeling en goed werk afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Johan

14-11-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Remprobleem, snelle en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Zeiast

17-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoi Pieter (EAAM)

Je hebt er een zeer tevreden klant bij !

Ik keek even voor de gein naar een bon van een jaar geleden bij auto reef.
Mijn autootje was toen 3
En hier heb ik een bon liggen van 354,63 waar ik toen heel erg mijn bedenkingen bij had
En terecht!
Ben blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb met een groot verschil :

1 de prijs is meer dan de helft lager (154,65)
2 word niet onzeker gemaakt over mijn rijden (toen zeiden ze u rijdt misschien niet zo handig omdat de auto uitgelijnd moest worden).
Juist met een zeker gevoel en ook nog leuk dat ik in zo'n vette auto mocht rijden, dat terwijl je me nog niet kende als klant ik toch zo'n auto mee kreeg.
Super ervaring !
3 Goed gevoel over EAAM word nu niet belazerd (met als gevolg ,zo ben ik als ik enthousiast ben over iets, flink reclame zal maken . Voor de garage en het verhuur van Land rovers.)

Ik gun jullie heel veel klanten

Jullie verdienen een vette 10 + !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit wilde ik jou en je collega's even laten weten.

Bij de scores die ik hieronder geef hoort overal een grote plus bij!

Groetjes Daphne


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Ede

02-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de service van E.A.A.M bovendien is het prettig onderhandelen met Pieter van den Berg. Kwaliteit en service staan bij hem hoog in het vaandel. Voor de toekomst zal dit zeker zijn uitwerking hebben en komen er zeker meer klanten bij !


Ja, ik beveel dit aan