Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
355 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 355 beoordelingen

Wim uit Rossum (Overijssel)

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een deskundig advies mbt de aanschaf van onze (gebruikte) Suzuki.
Ondanks de 2 ritten van Twente naar Brabant, was het ons dat het rijden waard. (Overigens heeft hij de brandstofkosten ook nog gecompenseerd)
Vriendelijke man, (absoluut geen opdringerige verkoper) die, ons insziens niet over een (eventueel garantiegeval moeilijk zal doen.
Kennis van zaken mbt Suzuki’s en regelt snel het rijklaar maken van een auto.
Nog een pluspunt is, dat hij alles zelf regelt, en er niet als bij een grote garage, dingen fout kunnen gaan.
Kortom, tot nu toe 110% tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

F uit Drunen

10-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enorm goed geholpen. Veel uitgelegd en nam alle tijd voor ons. Goede en snelle service. Meedenkend en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jacintha uit Hoofddorp

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn nieuwe auto gekocht bij Eric van Bextro Auto's! Super mooie auto, eerlijk, betrouwbaar en erg fijn in het contact! Staat klaar om te helpen en denkt mee! Super fijn en grote klasse! Het is een stukje rijden (voor mij dan) maar zeker de moeite waard!


Ja, ik beveel dit aan

S.N. uit NIJMEGEN

04-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een fijne auto gekocht bij Bextro auto’s. Eric is een ontzettend vriendelijke man die zijn best doet om alle vooroordelen en stereotypes over autoverkopers te doorbreken. Met succes! Super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Boxmeer

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanwege de overweging om een Suzuki te kopen bij Bextro's Auto's uitgekomen. Geen enorm assortiment (wat ik overigens niet als een nadeel zie) maar de auto's dier bij Bextro's staan zien er keurig uit. Eenmaal in gepsprek met Eric werd er geluisterd naar de wensen, wat ik als zeer prettig ervaarde was dat hier niet over heen werd gepraat door bijvoorbeeld het budget omhoog te willen praten. Daarna een aantal auto's bekeken en enkele testritten mogen maken. Daar kwam een favoriet uit en deze mochten we een week later ophalen. Uiteindelijk helemaal spik & span en nagekeken afgeleverd. Op naar heel veel rij plezier met onze nieuwe Suzuki!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Rotterdam

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een super gave Suzuki Swift Shogun gekocht. De auto is in prima staat. APK en een Bovag garantie en ook geen gekke rijklaar prijzen erop van 100e euros . De service is ook uitstekend en ben verzekerd en al de deur uit gereden. Goed bezig Eric en team:)


Ja, ik beveel dit aan

Mill uit Amsterdam

20-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn erg blij met de recent gekochte Swift. De communicatie verliep goed, snel en te allen tijde, wat ook geldt voor de mogelijkheden tot ophalen van de auto. Zeer servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Richenel uit Uden

11-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk service, servicegericht, vakbekwaam. Zal zeker aanraden.
Zeer tevreden van over alle uitleg rond de nieuwe aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Venhorst

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer netjes en vlot geholpen door de eigenaar. Hij komt zijn afspraken keurig na en doet zelfs nog een stapje extra. Kennis van zaken is aanwezig. We zullen het bedrijf zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Langenboom

01-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijk advies. Meewerkend en vlot. Goed gevoel!


Ja, ik beveel dit aan