Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
327 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 327 beoordelingen

Fenne uit Elsendorp

14-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Is eerlijk en betrouwbaar! Fijne en goede service. Als je niet tevreden bent over iets, zorgen zij dat dit wel zo is. Super blij met mn nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bouchra uit Bussum

07-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eric denkt met je mee , heel fijn contact. Ben super tevreden met mijn nieuwe auto. bedankt Eric!!!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlaardingen

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Auto bedrijf met aandacht voor de klant waar vind je zoiets nog?? Goede prijs en advies.Zelfs de koffie is goed te drinken.


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Uden

19-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben via via hier terecht gekomen. Mijn ervaring is heel positief! Voelde meteen betrouwbaar en dat vind ik heel belangrijk als je een auto aanschaft. Ze hebben mooie auto's, net iets specialer dan gemiddeld! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Utrecht

15-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Den Bosch

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als eerste koper van 2018 van een Bextro occasion kan ik vertellen dat er goed wordt meegedacht over je wensen en financiƫle mogelijkheden. Er wordt bijvoorbeeld ook gevraagd waar je de auto voor gaat gebruiken. De sfeer en bejegening is informeel. Dat de auto ook ter plekke in onderhoud kan is voor mij een extra pluspunt. Ik zou zeggen: lees en luister goed wat je bij Bextro allemaal krijgt voor je geld en ga dan vergelijken. Alvast veel rijplezier toegewenst. ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Drunen

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, oprecht en keurige service. Er wordt met je meegedacht en er wordt niet moeilijk gedaan over extra service, dit doen ze veelal zelf al! Prima contact over de vorderingen. Wij zijn erg blij met de aankoop van onze auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan