Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
394 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 394 beoordelingen

Mathilda uit Hoensbroek

17-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je neemt ruim de tijd en geeft klanten alle mogelijke informatie over de geïnteresseerde auto's.
Prijs/ kwaliteit is hopelijk goed, moet zich nog uitwijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Wisse uit Nijmegen

14-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch contact opgenomen om te komen kijken voor occasions, afspraak gemaakt en dezelfde dag nog langs kunnen komen om te kijken.
Direct een proefrit gemaakt en duidelijke informatie over de betreffende auto gekregen. Vervolgens besloten de auto te kopen en alle benodigde formulieren direct afgehandeld.
Hele fijne service! Zeker een aanrader.

Wisse van Lamoen.


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Well L

03-04-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot nu toe prima. Komt zijn afspraken goed na. Nu eerst maar eens rijden met de auto :)


Ja, ik beveel dit aan

R uit St hubert

25-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, deskundig, eerlijk
Service goed


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Schijndel

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, nemen de tijd voor de klant, alles wordt goed uitgelegd en zeer goede service!! Wordt door mij zeker aangeraden!! Bedankt gr marianne netten


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Volkel

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan ik heel kort in zijn
Gewoon goede ervaring, geen flauwe kul, goed gevoel bij


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Enschede

23-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord SUPER! Vriendelijke verkoper, auto netjes opgeleverd.
We komen uit Twente, maar het was zeker de moeite waard om naar Volkel te rijden.
Bij ophalen auto nog extra setje winterbanden gekregen. Wat een service...
Onze eventuele volgende Suzuki kopen we zeker bij Bextro!
Erik, groeten van ons uit Enschede! Maarten is niet meer uit de auto te slaan...­čśé


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Veldhoven

17-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alyssa uit Nieuw bergen

03-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto gekocht bij Eric. Hij is een betrouwbare en vriendelijke man. De auto is helemaal naar mijn wens gemaakt. Ik ben dik tevreden! En ik raad iedereen aan om naar Volkel te gaan!!


Ja, ik beveel dit aan