Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
369 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 369 beoordelingen

Caroline uit Helden

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keer een Suzuki Swift gekocht
Super tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Rotterdam

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Matjan uit Oss

22-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Uden

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne service en eerlijkheid, top!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nistelrode

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de eerste kennismaking had ik al meteen een vertrouwd gevoel zodat ik geen twijfel had over de aankoop van een auto. Een week na de aankoop bleek de radiateur te lekken, na een telefoontje kon ik de volgende dag komen en werd deze meteen vervangen door een nieuwe oftewel prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen en alles was snel geregeld. Binnen een paar dagen kon ik de auto al ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Arnhem

14-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid van Eric. Heb geen enkele twijfel over de kwaliteit van de gekochte (tweedehands) Suzuki Swift Shogun, waarbij hij een helder uitleg gaf met nog enkele tips om de levensduur van bepaalde onderdelen te optimaliseren.
Eric neemt de tijd voor je, denk met je mee en staat voor de kwaliteit die hij levert. Super tevreden met de aanschaf van mijn Swift!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Sittard

07-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eric vindt het belangrijk dat iedereen tevreden is en op een eerlijke en betrouwbare manier een auto moet kunnen kopen met de daarbij behorende service.

De ervaring wat ik hiermee heb, is dat Eric daden bij woorden voegt. Eerlijk advies en open communicatie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Vierlingsbeek

24-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service! Eric denkt met de klant mee zorgt ervoor dat de auto keurig wordt opgeleverd. Super!👍


Ja, ik beveel dit aan