Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
387 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 387 beoordelingen

Mieke uit Veldhoven

17-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alyssa uit Nieuw bergen

03-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto gekocht bij Eric. Hij is een betrouwbare en vriendelijke man. De auto is helemaal naar mijn wens gemaakt. Ik ben dik tevreden! En ik raad iedereen aan om naar Volkel te gaan!!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Almelo

20-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat Eric zegt maakt hij waar, ik had een goed gevoel en dat is uitgekomen. Auto is super afgeleverd.
Zelfs met extra's die niet besproken waren, heb er ook nog even een nieuwe accu voor je in gedaan hoor, wauw wat een service. Hij doet gewoon niet moeilijk. Doen we dit nog even, en zo nog even dan is de auto klaar voor flink wat kilometers en dat uit zichzelf zonder overal extra geld voor te vragen, All in, waar vind je dat nog.... Ga ook mijn onderhoud bij hem laten uitvoeren omdat ik het vertrouwen in Bextro auto's heb. Goede eerlijke zaak waar ze meedenken en alles te bespreken is. Denkt mee in je wensen en trekt niet iedere cent uit je portomonee. Bedankt Eric en medewerkers. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Loosbroek

01-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Boekel

23-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles was goed én snel geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Uden

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb bij Eric een nieuwe auto gekocht. Mijn eigen auto ingeruild en een goede prijs voor terug gekregen. Eric is een eerlijk persoon zoals hij adviseerde mijn oude auto zelf te verkopen ivm ik er dan meer voor terug kreeg. Ook een paar extra’s bij gekregen zoals nieuwe banden enz. Ook de afhandeling heel netjes zelfs nog een halve tank gekregen ivm mijn oude auto ook nog een halve tank in zat. Dus kortom ik raad iedereen aan om daar een auto te kopen. En voor de apk en de beurten ga ik ook zeker daar heen. Top Eric bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oss

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring . Eerlijke voorlichting en aanbod om aanvullend onderhoud te verrichten op een occasion .


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Uden

29-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede srevice en snelle afwerking van de papierwinkel.
Geeft duidelijke adviezen, bij aankoop.


Ja, ik beveel dit aan