Beoordelingen Bextro Auto's

9,0
338 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 338 beoordelingen

Petra uit Heesch

13-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf. Erik is een betrouwbare en eerlijke verkoper die de klant zo goed mogelijk tegemoet komt.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Uden

07-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar en flexibel. Deze woorden omschrijven Bextro auto’s het best!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! Leuke tweedehands Swifts, van goede kwaliteit voor mooie prijzen. Eric is echt een ontzettend aardige vent, heel klantvriendelijk. Hij denkt met je mee en is absoluut niet te beroerd om je extra tegemoet te komen. Je krijgt het gevoel dat het gewoon eerlijk in elkaar zit. Geen 'typische autowereld' spelletjes, maar gewoon transparant een mooie deal. En hij is heel flexibel in hoe je alles kunt regelen, gewoon via de app, goed bereikbaar, etc. Een betere prijs-kwaliteit verhouding heb ik niet kunnen vinden in de regio! Echt heel erg tevreden! Ik kom hier zeker terug (en niet alleen voor onderhoud).


Ja, ik beveel dit aan

Kenneth uit Helmond

23-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aardige man, uitstekende service, straalt vertrouwen uit!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Herveld

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf, aardige verkoper.
Ze hebben leuke en betaalbare auto's


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Arnhem

18-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren heb ik mijn Suzuki Swift opgehaald bij Bextro Auto's. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben door Eric. Hij is duidelijk, eerlijk en houdt zich aan zijn afspraken. Ook tijdens zijn vakantie nam hij nog de moeite om mij op de hoogte te houden over de gang van zaken. De 6 maanden garantie geeft ook vertrouwen.
Ik heb er een goed gevoel bij!

Mocht u opzoek zijn naar een Suzuki Swift (of andere auto's die aangeboden worden) dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan Bextro Auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Rian uit Heesch

18-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als echte Swift-liefhebbers zijn we gelukkig bij Eric terecht gekomen. Een Swift-kenner die zijn vak verstaat. Goed en betrouwbaar advies en wij zijn gelukkig met onze mooie nieuwe Swift!


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Dordreht

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Mierlo

01-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen met de mooie swift goede service heel fijn vertrouwelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan