Beoordelingen BF Auto's

8,9
78 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Arjan uit Hank

26-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben wij bij BF auto's een prachtige V70 aangeschaft.
Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Kort na aanschaf bleek de auto iets te mankeren wat door niets of niemand te voorzien was, dit is snel en uitermate goed opgelost.
Alles is te bespreken en gaat in goed overleg.
Zeer vriendelijke mensen die je netjes te woord staan en de tijd voor je nemen
Pluspunten:
* vriendelijke mensen
* zeer goede service
* alles staat er netjes bij
* perfecte openingstijden
* scherpe prijzen
Minpunten:
hebben we hier niet kunnen ontdekken


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Den Haag

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier geweest om een auto te kopen voor mijn moeder, ik heb nog niet eerder zo'n fijne koop gesloten.
Een eerlijk bedrijf met goede en eerlijke auto's.
Een aanrader voor een ieder die een betaalbare en betrouwbare auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Amsterdam

28-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 24 maart 2017 Ik heb hier een Volvo V50 gekocht. Eigenaar kwam niet over als een gladde smeer maar aan verkoper maar echt een zakelijke en eerlijke verkoper. Bedrijf komt afspraken na. We zagen de auto al op marktplaats maar toen we de auto gingen opzoeken waren we meteen verkocht! Netjes gepoetst. Veelal mercedes. Maar alles wat BF in de garage heeft staan zien er zeer netjes uit. ik zou zo weer hier iets kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Almere-Buiten

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn erg goed geholpen en erg vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Heiloo

03-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring bij het kopen van mijn auto bij BF Auto's.

Mocht ik nog een auto nodig hebben zou ik zo weer naar BF Auto's gaan.

Deskundig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Amsterdam

29-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto gekocht bij BF Auto's. Vakkundige hulp en advies in een prettige sfeer heb ik een proefrit gemaakt en was meteen overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Haarlem

01-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke mensen. De eigenaresse van het bedrijf bood zelf aan om ons te rijden naar het postkantoor om de auto op naam te zetten. De eigenaar van het bedrijf is ook erg vriendelijk heeft me zelfs een en ander uitgelegd over de auto. Kon zelfs bij de dealer me auto laten verzekeringen met korting. Het is een echtpaar wat heel vriendelijk overkomt en al 14 jaar auto's verkoopt, met name Mercedes. Ze hebben geduld met je en dringen zich niet op aan je.
Echte aanrader zeker voor Mercedes liefhebbers!


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Rozenburg Zh

28-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Saab gekocht van dit bedrijf. Ben erg tevreden, lieten ons de hele auto uitpluizen en bekijken zonder ons te storen en zodra we vragen hadden werden we netjes te woord gestaan. Alle occasions staan binnen, is er schoon en netjes. Afspraken worden nagekomen. Ga hier zeker nog eens terug komen..


Ja, ik beveel dit aan

Margje uit Grijpskerk

15-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoonlief heeft afgelopen vrijdag er een andere auto gekocht en was zo enthousiast dat mijn auto zaterdag is ingeruild voor een mooie en heerlijk rijdende volvo c30!!
Ben zeer blij ermee en gistermiddag nog een mooie bos bloemen thuis bezorgd, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

12-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn Volvo v50 gekocht bij bf auto's. Super service en het personeel is heel vriendelijk. Wat ik vooral heel prettig vond, is dat ze geen gladde verkooppraatjes hielden, maar gewoon to the point waren. Tot nu toe ben ik heel tevreden over mijn auto. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan