Beoordelingen BF Auto's

8,9
90 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

Niels uit Oosterhout

17-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct en vriendelijk personeel. Netjes en opgeruimd bedrijf. Auto's in de showroom staan er piekfijn bij. Ik ben er goed en professioneel geholpen, er werd tijd voor mij genomen. Ik heb hier een prachtige Volvo V70 gekocht, die zijn geld meer dan waard is. Op de valreep kreeg ik er ook nog een set winterbanden op stalen velg gratis bij. Dit autobedrijf is echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

H

24-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Drunen

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto gekocht bij BF Auto's. Zeer aardige mensen!!! Goede auto's voor een scherpe prijs. Niets op aan te merken. Tot nu toe ben ik heel tevreden over mijn auto. Bedankt!!
Ga mijn volgende auto daar zeker aanschaffen.

Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Breda

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afspraken nagekomen, nette aflevering, vriendelijke eigenaren en dan ook zeer tevreden met mijn Mercedes!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Geldrop

20-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht zonder garantie. Na 1 week was auto kapot. Financieel tegemoet gekomen qua kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Eugene uit Haastrecht

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een skoda fabia combi gekocht bij dit bedrijf. Vriendelijk geholpen en een goede service. Wij komen zeker nog eens terug voor een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit STADSKANAAL

30-01-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na binnenkomst ,viel de vw golf waar ik voor kwam kijken zeker niet tegen. na een proefrit te hebben gemaakt viel mij te geruis van volgens mij voorwiellagers erg tegen. voor de rest vind ik de wagen top. tijdens t gesprek dit aangegeven dat dit zo was,er werd gezegd als dit zo is komt dit er met de apk wel uit. dit is immers een apk norm.want apk was nieuw bij verkoop. vervolgens niets uitgekomen over lagers. wel nieuwe voorbanden waren nodig en keurig nieuwe voorbanden gekregen. top. alleen twee voorwiellagers waren na twee weken toch aan vervanging toe bij de dealer. adviseerde mij er ook niet meer mee te rijden. deze reparatie kosten kwamen nu wel voor mijn rekening. beetje jammer dat dit zo is gegaan, vind ik toch een tegenvaller aangezien ik t ook al voor de koop had aangegeven. verder zijn de mensen zeer vriendelijk en gastvrij, en de koffie is er top.


Ja, ik beveel dit aan

Arco uit Hellevoetsluis

10-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie Audi a6 gekocht goed geholpen en mooie prijs betaald mijn volgende auto koop ik gewoon weer daar topppp


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Liempde

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na internet afgezocht te hebben naar de ideale auto, uitgekomen bij bf-auto's.

Zocht een nette volle wagen voor niet teveel.

Ik ging kijken voor een bmw 520d touring.
Kon de auto zelf mee ophalen bij de apk, dus de proefrit was ook gemaakt.

Ben de dag erop even met iemand wezen kijken die er wat meer verstand van had en na deze technisch goedgekeurd te hebben overgegaan tot aankoop.
Werd netjes geholpen en kon op mijn gemak de auto bekijken zonder verkooppraatjes en opdringende gedrag.
Alle auto's staan daar net zo mooi te blinken en worden van binnen en buiten vakkundig gepoetst.

Ik kreeg diezelfde avond nog een Facebook Messenger bericht dat ze nog een reservewiel met velg hadden gevonden, heel netjes.

Misschien dat ik me volgende auto ook daar weer aanschaf maar eerst genieten van deze.

Vriendelijke groet,


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dwingeloo

13-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en eerlijk bedrijf zeker geen overdreven mooie praatjes.
Prima BMW gekocht.
En eigen auto in alle redelijkheid ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan