Beoordelingen Bikeshop Amersfoort BV

8,3
54 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Frank uit lelystad

11-12-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Opbouw van een splinternieuwe Trek Speed Concept.
Duurde 2 a 3 weken, toen ik hem kwam halen waren er bijna 5 weken om en toen was de fiets nog niet af. De interne bekabeling van de shifters op de extensions waren buitenom gelegd. In de voorbouw zat nog speling.
Alles behalve deskundigheid !


Dhr./mevr. uit Amersfoort

03-06-2016
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Ik heb er een Brompton aangeschaft. Bij de eerste onderhoudsbeurt moest er toch wel wat gebeuren, werd er gezegd. Ik gebruik de fiets normaal voor verkeer naar trein en terug. De kosten: 300 euro! Dat had ik nog nooit meegemaakt bij een fiets van nog geen jaar oud. En na de reparatie bleek er van alles meer mis dan daarvoor.
Mijn conclusie: de fiets gaat nu in onderhoud bij een andere (betere) fietsenhandel.


Bert Jan uit Amersfoort

29-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit amersfoort

15-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit Odijk

15-10-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: De aankoop van de fiets ging goed. De verkoper wist er veel van af en gaf tips en trucs. Vandaag Vind ik helemaal goed. Daarnaast kan ik me inschrijven voor een onderhouds workshop voor de fiets en een clinic. De kennismaking met Bikdshop Amersfoort is prima! Ik ga ervan uit dat het zo blijft.


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Hoogeveen

24-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Met veel plezier kijken we terug op een zeer professioneel, klantgeorienteerd aankoopproces.
In elk contact hebben we ons als klant behandeld gevoeld en zijn we met passie, vakkundigheid en gedrevenheid geadviseerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Excellent!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Amersfoort

10-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Vlotte bediening en men luistert naar de klant en komt met alternatieven.
Alles correct gedaan, inclusief montage √° la minute van mandje en een ander slot.


Ja, ik beveel dit aan

sylvia uit Almere

10-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: perfect en deskundig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe fiets, ze namen alle tijd, prima!


Ja, ik beveel dit aan