Beoordelingen Bikeshop Lelystad

8,5
236 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 236 beoordelingen

Barbara uit Lelystad

28-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was op zoek naar ventieldopjes. Deze waren voor de zoveelste keer van mijn ventiel afgehaald.
Hele aardige meneer gesproken die zei"die hebben wij wel"! Ik kreeg 5vstuks mee, als reserve. Kostte niets alleen het verzoek om iets aardigs over de service van Bikeshop te schrijven. Nou, bij deze!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Lelystad

05-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Na misverstand en niet-leverbaarheid van fiets van mijn keuze, uitstekend geholpen door David: deskundig advies, alle tijd genomen, andere dealers geprobeerd, alternatieve fiets voor mooie prijs geboden. Ik ben er zeer content mee!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Lelystad

27-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt de juiste fiets aan mij geadviseerd( Vogue City bike, Bafang middenmotor).
Lekkere stevige fiets, prima afwerking, rijdt uitstekend.
Extra stevige bagagedrager ( 25kg) voor bevestiging kinderzitje


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Lelystad

26-07-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Dronten

25-07-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Lelystad

22-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit lelystad

20-07-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Met Cannondale fiets SL4 voor onderhoud geweest. Hoewel zij niet een Cannondale dealer zijn hebben zij toch de afwijkende balhoofd kunnen vervangen. Ook voorderrailleur xt kunnen vinden die hierop paste. Goede service gehad en eerlijke afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Winera uit Lelystad

18-07-2016
6,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen de garantie periode vertoonde de aluminium velgen filiforme corrosie. Omdat Gazelle alleen de velgen vervangt en niet het hele wiel moesten ze 'omgespaakt' worden. Netjes een afspraak gemaakt en omdat het niet in één dag geregeld kon worden, in verband met ziekte, kreeg ik een leenfiets mee. Vier uur later wordt ik gebeld met de vraag of ik écht een leen fiets nodig heb (ja, ik doe er boodschappen mee). Er was intern een misverstand en de medewerker had mij eigenlijk geen leenfiets mogen mee geven. Ik heb de leenfiets terug moeten brengen en heb mijn Gazelle, met de oude velgen weer meegekregen. De nieuwe afspraak was pas drie weken later. Toen is de fiets netjes op tijd en vakkundig gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Dronten

18-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Supergoed geholpen! Fijne winkel met deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Lelystad

17-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan