Beoordelingen Bikeshop Lelystad

8,5
236 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
221 t/m 230 van 236 beoordelingen

Mijndert uit Lelystad

06-04-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wij rijden nu 2 jaar zeer tevreden op RIH (Delta) fietsen. Vorige week hebben de fiesten een onderhoudsbeurt gekregen. Een lamp moest besteld en vervangen worden. Wij werden keurig gebeld dat de lamp binnen was. Vanmorgen vakkundig als garantie vervangen. Het is goed te merken dat de fietsen een servicebeurt hebben gekregen. Wij kunnen weer heel tevreden fietstochten gaan maken.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Lelystad

17-03-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: I.v.m reparatie van mijn defecte fiets werd er door de winkel extra research gepleegd. Mijn fiets had ik stiekem al opgegeven. Door de winkel werd hij echter gerepareerd met een prima prijs en veel service. Ik ben erg blij dat ik mijn fiets weer terug heb.


Ja, ik beveel dit aan

Aijse uit Lelystad

14-03-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Bij aankoop nieuwe fiets uitvoerige uitleg en goed advies. Service is vriendelijk,fantastisch en deskundig. Ook check up van E-bike prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Lelystad

09-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Een heel goede service en aandacht voor de kliƫnt.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Lelystad

01-07-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ervaring: Goed contact gelijk tijd Positief Lekkere Koffie
Aangezien het niet de eerste fiets is die ik dit jaar hier gekocht heb.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit lelystad

10-06-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Enige weken geleden heb ik mijn BioRacer Alca fiets bij hen gebracht om hem helemaal na te laten kijken en af te laten stellen. Deafstelling is subliem. De fiets rijdt perfect en ik heb nog nooit zo'n hoog
gemiddelde kunnen rijden (40,8 km p/uur, over 9.3 km) Vandaar dat ik deze
mail aan u stuur. Ik wil uw monteur Ilcko (en Marco voor het opmeten en
afstellen van het tijdritstuur)hartelijk bedanken voor zijn vakbekwame
werkzaamheden. We gaan over een paar weken verhuizen naar Almere, maar als
aan 1 van mijn 3 racefietsen onderhoud moet worden gedaan kom ik heel graag
bij u terug.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Lelystad

09-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Mijn Mooie Super Focus MTB gehaald Full service en duidelijke uitleg en aardig personeel jammer van de Koffie :)


Ja, ik beveel dit aan

Nellie uit Lelystad

19-03-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Na lang gezocht te hebben naar een electrische fiets hebben we uiteindelijk besloten om een Kalkoff electrische fiets te kopen bij Wisse Bike en Adventure Shop. Dit raden we meer mensen aan. Wij zijn ontzettend tevreden met onze fietsen. Wij hebben lang gezocht en heel veel verschillende merken fietsen beoordeeld, voor ons is de Kalkoff fiets er met kop en schouders bovenuit gestoken. Qua prijs/kwaliteit verhouding is het echt de beste die er op dit moment uitkomt.We hebben er wel lang op moeten wachten, maar de wachttijd is heel mooi opgelost, want als we wilden fietsen kregen we kosteloos twee elec. fietsen mee. Tevens heeft deze fiets een accu die veel langer meegaat dan de meeste fietsen en daardoor een langere levensduur heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Lelystad

17-03-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Prettige ontvangst. Goede adviezen bij aanschaf, waardoor een goed passende fiets kon worden aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Marco

28-02-2011
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een bedrijf met deskundige medewerkers, welke zeer zeker klantgericht zijn. Je krijgt een eerlijk en betrouwbaar advies, nemen de tijd om je te adviseren. Ik koop al mijn accessoires en fietsonderdelen in deze winkel.


Ja, ik beveel dit aan