Beoordelingen Blankert Shortlease BV

9,0
63 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Emiliano uit Mol

13-07-2018
9,7

Ervaring: Zeer tevreden over Blankert. Ik woon in Belgie en had een auto voor een korte termijn nodig, Blankert bood de perfecte oplossing aan. Hun service is altijd zeer snel en efficient geweest. Brengen en inleveren van de wagen even vlot en correct. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit ZWOLLE

30-06-2018
8,0

Ervaring: Prima bedrijf echter terug betalen van de borg (500 euro) duurt nu al meer dan 7 dagen!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Spijkenisse

29-06-2018
8,7

Ervaring: Vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hollandsche Rading

16-04-2018
9,0

Ervaring: Snel en scherpe prijzen. Ruim aanbod van auto's


Ja, ik beveel dit aan

peter uit hoogvliet

15-02-2018
9,3

Ervaring: vriendelijke deskundige mensen nemen de tijd voor je komen afspraken na en geven meer service als een ander


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Baarn

04-02-2018
9,0

Ervaring: Goede service en prima communicatie en erg mooie autos


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Zwolle

02-02-2018
8,7

Ervaring: En energiek, meedenken de organisatie! Flexibel, laagdrempelig dat wel met de juiste zakelijke instelling.


Ja, ik beveel dit aan

Rachif uit Terneuzen

12-10-2017
2,0

Ervaring: In het begin was het allemaal goed maar achteraf begonnen ze niet meer naar de klant te kijken maar alleen hoe hun het uitkwam ik vind dat zeer spijtig


Qualitystairs uit rotterdam

12-10-2017
10

Ervaring: Eindelijke 'n shortleasebedrijf wat doet wat ze op hun website promoten. Binnen 18 uur 'n splinter nieuwe auto gebracht. Perfecte service en erg lage prijzen. Bedankt voor het snelle opvolgen van de opdracht en snelle werkwijze. Volgende extra wagen komt zeker ook van Blankert Shortlease.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit De Meern

16-09-2017
8,7

Ervaring: Anoniem uit Utrecht 16-09-2017
8,0
Ervaring: Goed bedrijf, eerlijke voorwaarden, lease al een paar jaar. Ik ben een financial, kijk niet alleen naar de prijs, er zijn meer zaken zoals inleveren, winterbanden, schade afhandeling en bezorgen van auto's. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan