Beoordelingen Blankert Shortlease BV

8,9
68 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Peter uit Wezep

15-10-2018
9,3

Ervaring: Niet verder kijken naar andere aanbieders, gewoon Blankert kiezen, uitstekend materiaal voor goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Zwartsluis

17-09-2018
3,5

Ervaring: Ik heb slechte ervaringen met jullie bedrijf. Zal ook niemand jullie aanbevelen. Ik heb tot 2 keer toe contact gezocht en het antwoord gekregen dat ik terug gebeld/gemaild zou worden. Niets gehoord.
Een klacht is een kans, maar hier is niets mee gedaan, gemiste kans dus.


Jort uit Heino

05-08-2018
9,7

Ervaring: Voor vakantie hebben wij met vijf man een bus gehuurd bij Blankert autoverhuur. Dit is ons uitstekend bevallen en is zeker voor herhaling vatbaar. Het personeel was erg behulpzaam en stond open voor vragen. Het bedrijf komt persoonlijk over en denkt mee. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Nieuwleusen

25-07-2018
8,5

Ervaring: Prima verhuurbedrijf, goede service en zeer klantgericht. Nette en jonge auto's voor de verhuur.


Ja, ik beveel dit aan

Yassine

19-07-2018
10

Ervaring: Zeer goede service. Had een auto binnen 1 dag nodig. Contact gehad met Simo Jan, Gelijk geregeld soepel, vlot en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Emiliano uit Mol

13-07-2018
9,7

Ervaring: Zeer tevreden over Blankert. Ik woon in Belgie en had een auto voor een korte termijn nodig, Blankert bood de perfecte oplossing aan. Hun service is altijd zeer snel en efficient geweest. Brengen en inleveren van de wagen even vlot en correct. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit ZWOLLE

30-06-2018
8,0

Ervaring: Prima bedrijf echter terug betalen van de borg (500 euro) duurt nu al meer dan 7 dagen!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Spijkenisse

29-06-2018
8,7

Ervaring: Vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hollandsche Rading

16-04-2018
9,0

Ervaring: Snel en scherpe prijzen. Ruim aanbod van auto's


Ja, ik beveel dit aan

peter uit hoogvliet

15-02-2018
9,3

Ervaring: vriendelijke deskundige mensen nemen de tijd voor je komen afspraken na en geven meer service als een ander


Ja, ik beveel dit aan