Beoordelingen Blankert Shortlease BV

9,0
56 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Rachif uit Terneuzen

12-10-2017
2,0

Ervaring: In het begin was het allemaal goed maar achteraf begonnen ze niet meer naar de klant te kijken maar alleen hoe hun het uitkwam ik vind dat zeer spijtig


Qualitystairs uit rotterdam

12-10-2017
10

Ervaring: Eindelijke 'n shortleasebedrijf wat doet wat ze op hun website promoten. Binnen 18 uur 'n splinter nieuwe auto gebracht. Perfecte service en erg lage prijzen. Bedankt voor het snelle opvolgen van de opdracht en snelle werkwijze. Volgende extra wagen komt zeker ook van Blankert Shortlease.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit De Meern

16-09-2017
8,7

Ervaring: Anoniem uit Utrecht 16-09-2017
8,0
Ervaring: Goed bedrijf, eerlijke voorwaarden, lease al een paar jaar. Ik ben een financial, kijk niet alleen naar de prijs, er zijn meer zaken zoals inleveren, winterbanden, schade afhandeling en bezorgen van auto's. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

16-09-2017
8,0

Ervaring: Goed bedrijf, eerlijke voorwaarden, lease al een paar jaar. Ik ben een financial, kijk niet alleen naar de prijs, er zijn meer zaken zoals inleveren, winterbanden, schade afhandeling en bezorgen van auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Karim uit Rotterdam

02-08-2017
10

Ervaring: In één woord: uitstekend. Na deze ervaring zal ik nooit meer een auto huren bij een reguliere autoverhuurbedrijf. Blankert is snel, vakkundig en ook de kosten zijn laag. Alles verliep zoals besproken. Auto werd netjes afgeleverd en ook weer opgehaald op lokatie. Het was alles bij elkaar een heel mooie verrassing. Raad iedereen die het nodig heeft een Shortlease aan via Blankert.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Raalte

29-06-2017
10

Ervaring: Ik was op zoek naar tijdelijke auto en mijn oog was gevallen op een Mercedes C-350e station. Op het internet was het lastig om te zien hoe groot de kofferbak was. Na een offerte aanvraag, vroeg of ik of ik de auto eens kon bezichtigen. Dit om te kijken of de kofferbak groot genoeg was. Het leek mij groot genoeg en ik had er wel oren naar. Echter de auto werd al ingezet en ik had aangegeven interesse te hebben. Hierop werd direct geanticipeerd en er werd een op dezelfde dag een spiksplinternieuwe wagen geregeld. Na wat officiele zaken te hebben overlegd kon ik dezelfde dag de auto meenemen! TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Nieuw vennep

10-06-2017
1,0

Ervaring: Extreme grote sticker, niet gesproken sticker, veel later dan afgesproken geleverd (niet eens even bellen) waardoor wij opdracht misten door niet op tijd te zijn.
Naar een ander overgestapt die achteraf exact dezelfde auto's heeft en veel goedkoper is.


Remco uit Kampen

07-06-2017
10

Ervaring: snelle service!!


Ja, ik beveel dit aan

Faysal uit Den Haag

12-05-2017
8,3

Ervaring: Complimenten voor Simo-Jan! Hij reageert adequaat en snel op mijn berichten en is zeer punctueel.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

05-05-2017
10

Ervaring: Nu sinds een aantal maanden klant en ik ben zeer tevreden over de service. Ik heb na 4 maanden mijn eerste auto omgeruild voor een andere auto en alles is vlekkeloos verlopen. Snel en transparant en zeer klantvriendelijk. Vanaf het eerste moment een aangename ervaring, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan