Beoordelingen Autobedrijf Bochane Tiel

8,3
28 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Michele uit Ochten

13-04-2015
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vooraf een opgave van werkzaamheden en een kostenindicatie (i.c. vaste pakketprijzen). Geen verassing achteraf.
Ondanks dit, vond ik het prijskaartje wel erg hoog.
Een eerste beurt zonder bijzonderheden voor € 498,-.
Om een voorbeeld te noemen: een uurtarief van € 89,50 excl. btw. Dat is gewoon te gek. En dan natuurlijk ook het materiaal, onderdelen, vloeistoffen, etc. Allemaal hoge prijzen. Ik overweeg echt om de volgende keer naar een algemene bij BOVAG aangesloten garage te gaan voor onderhoud.
Aandachtspunten: Er is volgens mij geen testrit gemaakt en het stuur staat nog steeds een beetje scheef. Dat hadden ze volgens mij wel hebben moeten zien. Jammer dat daar geen aandacht aan bested is.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Maurik

30-03-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

André uit s-Heerenhoek

20-02-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben min of meer toevallig bij dit bedrijf uitgekomen, maar ben er erg prettig en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Tiel

19-02-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Berkel-Enschot

07-01-2015
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de eerste keer in Tiel bij deze garage. Omdat er daar het model voorhanden was. Zeer goede verkoper (Kees van Dam) die prima meedacht. Uiteindelijk tot een deal gekomen. Helaas is hij weggegaan bij deze zaak en waren wij afhankelijk van de nw verkopers. Hebben zelf contact gezocht (men zou bellen). Daarna werden we gebeld. (was dus overbodig). Geen echte duidelijkheid over de levering. Had het gevoel dat men niet echt hun best deden om dit snel te regelen. Dat maakt dat de service in zijn algemeen niet hoog scoort. Voor Kees een 9, voor de aftersales een 4. Ik weet dat er wat verschuivingen zijn binnen de filialen men personen echter daar mag de klant geen dupe van zijn. Het deskundigheidscijfer is van Kees.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Wijk bij Duurstede

02-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke deskundige verkoper (Kees van Dam). Er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik ben goed geïnformeerd en alles werd van top tot teen geregeld. Super!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit ophemert

14-12-2014
4,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: niet te vrede over afhandeling garantie is waarschijnlijk te veel werk voor jullie jammer want ik had een goede indruk van jullie naar een eerde bezoek (60.000 km beurt) ik was zeer tevreden maar dit gevoel is verdwenen naar de laatste bezoek vind het jammer dat er geen goede fiat dealer in de beurt is en ben nu op zoek naar een ander merk wat ik eigenlijk niet wil maar is niet anders


Joke uit Bussum

10-12-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Correct


Ja, ik beveel dit aan

Manuela uit Tiel

03-12-2014
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fiat 500 1.2 Sport aangeschaft eerder dit Jaar.
Nu een defecte Accu. nieuwe aangeschaft bij Bochane en laten plaatsen.


Ja, ik beveel dit aan

M.A. uit Zetten

30-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: voldoende


Ja, ik beveel dit aan