Beoordelingen Borgdorff Auto's

9,1
635 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 635 beoordelingen

Aad uit hoek van holland

20-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd klaar voor de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Monster

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wilma en Bill uit Monster

16-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Vriendelijke mensen
ze staan altijd voor je klaar
hoe druk ze het ook hebben.
Borgdorff Auto,s is een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Monster

15-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een hele goede ervaring. Diverse auto's gekocht en altijd een goede maar ook eerlijke service voor een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Monster

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Monster

14-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar lof meer hoef ik dan niet te zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Monster

13-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kwam vragen welke olie er in mijn auto moest. Olie werd kosteloos bijgevuld. En ik was niet eens klant!
Nu dus wel. Mijn auto heeft net een grote beurt en een keuring gehad. Ik werd keurig gebeld over de extra kosten. Uiteindelijk bleek de rekening een stuk lager uit te vallen. Daar hou ik van.
Klantvriendelijk én een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit MONSTER

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel een afspraak maken, betrouwbaar in doorlooptijd en prijs. Alleen maar positieve ervaring, met diverse auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Den Haag

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ontvangst en uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Monster

07-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze Mercedes is al enige jaren naar volle tevredenheid in onderhoud bij Borgdorff Auto's. De service staat daar dusdanig hoog in het vaandel dat de klant zich daadwerkelijk koning voelt. Men denkt dusdanig goed mee, dat de auto tegen alleszins schappelijke kosten veilig en goed functionerend op de weg blijft. De kwaliteit van de geleverde werkzaamheden is minstens zo goed als die van de (Mercedes) merkdealer. Daarbij komt ook nog eens, dat men altijd snel klaar staat voor kleine tussentijdse reparaties. Een echte aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan