Beoordelingen Bos Occasion Dealer

9,6
28 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Barneveld

25-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service! De eigenaar denkt met je mee en is niet uit op je geld! Tegenwoordig moeilijk om nog zo'n fijne garage te vinden! Top!


Ja, ik beveel dit aan

willem uit Barneveld

04-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed advies en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hilversum

30-04-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, eerlijk , vakkundig en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te stellen en dringt niets op.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Barneveld

26-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klasse bedrijf en personeel. Allervriendelijks en altijd "koffie"?
TOPPERS 1E Klas!!!!@@@@@


Ja, ik beveel dit aan

conny

25-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ap uit Lelystad

25-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb nu mijn derde auto in onderhoud en ook al kom ik uit Lelystad....Klinkt vreemd maar ik kom er graag, heel graag zelfs!!! Auto komt er niet voor niets en dan tot in de puntjes geserviced en betaalbaar. Heb ik t nog niet over de ontvangst en de aandacht van en voor mij...Uniek!!!! Oh ja, mijn dochter en zoon hebben ook hun bolide bij fam. Bos in onderhoud en zijn ook zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Nellie uit Lunteren

18-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch, service en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Woudenberg

26-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf eerlijke en vriendelijke mensen die altijd tijd voor je maken.Voor ons geen andere garage.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Maarssen

10-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 2006 klant bij Bos. Altijd perfect geholpen, in noodsituaties is er altijd iets te regelen, gratis leenauto als dat nodig is. Zeer vriendelijke mensen. Er wordt niet met een vork geschreven, eerder het tegendeel. Kop koffie of thee staat altijd klaar en bij stress wordt je gewoon lekker op je gemak gesteld. Geweldige mensen! Heb nu voor de 2e keer een occasion hier gekocht en de service is prima. Ook al woon ik niet in de buurt: ze blijven mijn garage!


Ja, ik beveel dit aan

ron uit hooglanderveen

01-06-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan