Beoordelingen Bosch Car Service De Vallei

8,9
199 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 199 beoordelingen

Anoniem

12-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al een aantal jaren voor onderhoud reparatie, apk en bandenwissel. Afspraken worden altijd na gekomen. Betrouwbare garage. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Ede

09-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roona uit Veenendaal

30-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze zijn altijd druk maar zorgen er ook altijd voor dat je snel, goed en vriendelijk geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-01-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijke garage, aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nicoline uit Veenendaal

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Veenendaal

08-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service! Zelfs voor een spoedgeval hebben ze alles uit de kast getrokken. Echt iedereen is enorm klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Veenendaal

07-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Zonnenberg makelaardij uit Veenendaal en Rhenen

02-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: BCS heeft alle bedrijfsauto's al jaar en dag geleverd en in onderhoud. Meedenken bij de aanschaf en een uitstekende service voor een fijne prijs is waar ze voor staan. Ook privé zijn wij al jaren vaste klant en bevelen wij Bert en zijn team iedereen aan. Gr W. Zonnenberg


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Veenendaal

02-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bert Haalboom, de eigenaar van BCS is al vanaf 1998 mijn vaste aanspreekpunt binnen het bedrijf! Betrouwbaarheid, service bij reparaties en het zoeken van een nieuwe of bestaande auto is waar hij voor staat. Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen Leasemaatschappij met vele voordelen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Veenendaal

20-12-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan