Beoordelingen Bosch Car Service Helmond

7,4
18 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7,3
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

K. uit Helmond

21-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor APK en onderhoud, alles netjes geregeld en werd van te voren op de hoogte gebracht van wat het me zou gaan kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Gultac uit Helmond

18-08-2017
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ZEER SLECHT !!!!!!!!
JE MOET opletten met het kopen van een auto en als je nog goed heb gehandeld pakken ze je terug bij de eerste onderhoud beurt.
wat ik heel zielig vindt is dat ze verkopers hebben rondt lopen die nog eens niet beseft waar die mee bezig is.
No way ik geef jullie een tip het is kwestiw van vertrouwen en een gun factor ,jullie zijn niet te vertrouwen en gun jullie geen euro meer.
na een jaar van aankoop van mijn auto dat jullie durven te zeggen dat mijn banden vervangen moeten .hoe zielig zijn jullie om de korting op deze wijze terug te pakken en niet kunnen aantonen dat de banden bij opleveren in goede staat was .Banden slijt je niet met 8000 km rijden.
Heb zo juist 2 nieuwe banden gekregen GRATIS dit doet mij niks het enige wat ik wil zeggen IK KOM NOOIT MEER BIJ JULLIE .en raad het ook absoluut af .Mensen moet je vertrouwen en jullie zijn niet te vertrouwen.SUCCES MET JULLIE EENMALIGE VERKOOP WANT DAAR ZIJN JULLIE GOED IN.


Jan uit Eefde

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is bijzonder goed bevallen. De auto is goed nagekeken en wat er aan onderhoud en reparatie voor aflevering gedaan moest worden is gedaan zonder te beknibbelen, er is meegedacht en er is goed overleg geweest. Het was heel goed te merken dat er bij u met vakmanschap gewerkt wordt. Ik heb meerdere auto's van dit type bekeken maar kreeg nergens voldoende vertrouwen in het bedrijf er achter, en dat was bij u wel het geval. Als mensen me vragen za ik u aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eefde

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is bijzonder goed bevallen. De auto is goed nagekeken en wat er aan onderhoud en reparatie voor aflevering gedaan moest worden is gedaan zonder
beknibbelen, er is meegedacht en er is goed overleg geweest. Het was heel goed te merken dat er bij u met vakmanschap gewerkt wordt. Ik heb meerdere
auto's van dit type bekeken maar kreeg nergens voldoende vertrouwen in het bedrijf er achter, en dat was bij u wel het geval. Als mensen me vragen zal
ik u aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Brunssum

19-06-2017
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als u hier al een auto koopt, wat ik in ieder geval niet meer zou doen, zorg dan dat u garantie neemt en laat het voertuig grondig controleren bij een externe partij, want de monteur van BCS Helmond verklaard een zeiknat olie lekkend motorblok als "kurkdroog" en dan zwijg ik maar over alle andere gebreken die over het hoofd zijn gezien bij aflevering van de auto. Na aanschaf van mijn Opel Insignia inclusief 6 maanden BOVAG garantie, 10 keer terug kunnen gaan om gebreken te laten repareren. Dit had ook allemaal direct goed kunnen gaan, echter kiest dit bedrijf ervoor om elke keer half werk te verrichten wegens personeelstekort in de werkplaats. De busjes kit staan hier in zo'n grote getallen in voorraad dat de Gamma er jaloers op zou zijn. Ze kitten nog net niet de wielen vast aan de auto. Alles word "vakkundig" gekit, want een pakking vervangen kost te veel tijd, vooral in de garantieperiode als de klant de beurs niet hoeft te trekken. Fatsoenlijke banden op een auto leggen is ook geen dagelijkse kost hier, goedkope troep wat vervolgens 3x vervangen moet worden omdat er hoogteslag in zit. Ga vooral niet met de monteur in discussie want die heeft een erg kort lontje. Verhalen over zijn jarenlange vakkennis moeten dan vertrouwen wekken bij de klant, maar je hoeft geen geleerde te zijn om te merken dat de hedendaagse technologie niet tot zijn kennispakket hoort. Een auto uitlijnen met stokken is beter als met een laser-brug en een auto trilt omdat het wegdek tegenwoordig is gelegd met het oog op maximum snelheid, dus als je op de snelweg harder dan 120km/h rijd begint volgens de monteur elke auto te trillen. Daarnaast zijn opmerkingen als "U heeft geen Rolce Royce gekocht" schijnbaar heel normaal wanneer je aangeeft niet tevreden te zijn over de auto. Bij een Suzuki Alto uit 1989 kan ik me daar nog wat bij voorstellen, maar bij een Insigina van €10.000,- klinkt zo'n opmerking niet bepaald als muziek in de oren. Schijnbaar krijg je hier ook koelvloeistof met alle kleuren van de regenboog, want die is rood/roze/groen/blauw. Conform de monteur heel normaal, in mijn ogen een mengsel wat niet in koelsysteem thuis hoort. Slogans zoals "Garantie afhandeling bij u in de buurt" moet u met een korreltje zout nemen, of u moet al in Helmond wonen, alles daarbuiten kan gewoon vrolijk vrije tijd en geld opofferen om lekker terug te gaan daar het aankooppunt. Wanneer je bij de Opel Dealer uiteindelijk een einde garantie controle laat verrichten en vervolgens deze gebreken nog even meld ter reparatie, dan word een lekkende radiator als "in orde" bevonden en lekkende pakkingen van een roetfilter word niet eens naar gekeken. Dit bedrijf zou zo veel beter kunnen zijn, echter ontbreekt het hier in de putjes op de i. Zet een monteur met kennis in de werkplaats en los problemen op zoals het hoort, niet met kit of lek dichtende middeltjes. Ga er niet vanuit dat elke klant maar dom is en nergens meer naar kijkt! Door mijn kritische controles heb ik nu een hoop onkosten kunnen voorkomen. Ik raad elke toekomstige klant dan ook ten sterkste aan om zeer kritisch te zijn en niet blind te vertrouwen op de "alles is in orde" uitspraken bij BCS Helmond. Zonde... Gewoon zonde....


Ton uit Cuijk

02-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bij BCS Helmons gekocht inclusief onderhouds/aflever/apk beurt, waarvoor 400 euro extra betaald.. Het duurde drie weken voordat de auto afgeleverd kon worden. Na 1 maand rijden klapband op de snelweg, accu bleek op! en de dynamo met slechts 1 schroef gemonteerd!!!! Tevens werd er door mij een grote olielekkage vastgesteld, het hele motorblok zat onder de olie!!! Er waren pakkingen gescheurd bij het bevestigen van de distributieriem!!! Ik was verbaasd om na 2 maanden een uitnodiging te krijgen voor de APK!!! Kennelijk is naast de werkplaats ook de administratie niet op orde bij dit bedrijf! Uiteindelijk de onderhoudsbeurt nog een keer door mijn eigen garage laten uitvoeren, toen ik BCS Helmond daarvan op de hoogte stelde en om een tegemoetkoming verzocht, immers de auto was door hen niet goed afgeleverd terwijl daarvoor wel was betaald bleef men onverschillig en gaf niet thuis!!!!


L. uit Helmond

31-10-2016
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar is mijn auto bij aankoop, door dit bedrijf APK gekeurd. Achteraf bleek dat een remslang verkeerd gemonteerd was wat tot levensgevaarlijke situaties had kunnen leiden. Dit werd tijdens de keuring niet opgemerkt en zelfs achteraf werd ontkend dat de remslang verkeerd gemonteerd zou kunnen zijn.
Voor mij nooit meer dit bedrijf.


M uit Helmond

05-10-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van mijn auto heb ik een paar probleempjes gehad en ondanks dat mijn auto geen dure is hebben ze me toch op een fijne manier geholpen en ik geen garantie op de auto heb werd ik toch geholpen en hoefde ik niks te betalen en dat noem ik een goede services naar je klanten en ik zal zeker naar mijn kennissen vrienden Bosch Car Services Helmond aanbevelen mvr groeten M van der groef


Ja, ik beveel dit aan

M uit Helmond

14-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb een week geleden een 2 hands auto gekocht er waren wat problemen met de electrische gedeelte van de auto ik ben op een hele prettige manier door de verkoper Martijn zijn naam mag genoemd worden want hij heeft het op een fijne manier opgelost ik noem dat een goede services ik beveel dit bedrijf bij andere mensen aan met vr gr M v d g


Ja, ik beveel dit aan

kolin uit vught

30-09-2014
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan