Beoordelingen Bosch Car Service Nieuwenhuijsen BV

8,9
82 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Ad uit Nieuwegein

28-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een geweldig service verlenen bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Toos uit Houten

16-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren hier met onze auto. Deze wordt goed onderhouden en alles wordt in overleg gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

CMM uit Houten

12-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf. Je doet nooit vergeefs een beroep op hen. Het is deskundig personeel en je wordt goed voor-ingelicht wat er moet gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuwegein

31-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoe dus uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Houten

30-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang een betrouwbare partner. Klantgericht en een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Nieuwegein

29-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super! Auto opgehaald en in de middag teruggebracht na schoonmaakbeurt van binnen rn buiten.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Houten

25-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kleine beurt + APK. Bandjes zittten er aan te komen. Kreeg daar veel keuze mogelijkheden in.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik-Jan uit Houten

10-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, betrouwbare garage waar je je thuis voelt. De klant staat echt centraal en bij een probleem gaan ze door totdat het naar tevredenheid is opgelost.


Ja, ik beveel dit aan