Beoordelingen Bosch Car Service van den Broek

8,7
127 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
111 t/m 120 van 127 beoordelingen

Ellen uit Veghel

05-08-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer hoog service level, bij alle personeelsleden. Prijs is de laatste jaren wel gestegen, maar in combinatie met geleverde service en kwaliteit acceptabel


Ja, ik beveel dit aan

L.P. uit Veghel

04-08-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, komen afspraken goed na, prima service, klantgericht personeel.


Ja, ik beveel dit aan

HGWJ

04-08-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik word altijd zeer correct behandeld.
Men doet alles om je meteen te helpen. Vlotte service.
Ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top service, eerlijke voorlichting over prijzen, duur, maar niet te duur. kortom, aante bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rex uit Veghel

28-07-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

S uit Veghel

27-07-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima contact met van den Broek: je hoeft maar te bellen voor afspraak, alles duidelijk en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Veghel

26-07-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met Autoservice van den Broek. Goede service en zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Matheus uit Veghel

25-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: halverwege 2010 overgestapt van Volvo Dealer, had ik veul eerder moeten doen maar heb de garantieperiode afgewacht.
Met onze tweede auto overstap reeds eerder gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Den Bosch

15-07-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We komen al jaren bij dit bedrijf. Het voelt vertrouwd, ze staan altijd voor je klaar, de service en kwaliteit zijn zonder meer goed!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

13-07-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan