Beoordelingen Bosch Car Service Vrielo B.V.

8,7
72 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Dimitri uit Nieuwegein

12-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne garage, met zeer vriendelijk personeel. Kom hier al meer dan 10 jaar en altijd goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Nieuwegein

04-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele aardjge werknemers die met je meedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuwegein

31-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alvin uit Utrecht

30-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: (30-07-2018) vanochtend met een plotseling brandende motorlampje en een schokkende motor naar toe gereden en binnen een paar uur werd ik opgebeld dat hij gerepareerd was en kon ophalen. Personeel is erg vriendelijk en ze nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren. Ik ben erg goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Ermeloo

28-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Redelijke prijzen. Duidelijke afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Vianen

27-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto ingeruild bij vestiging Nieuwegein. Keurig netjes geholpen door de monteur "verkopers waren allen in dezelfde periode met vakantie"

Voorals nog is mijn vrouw blij met de auto en rijd super! Ik zeg houden zo..


Ja, ik beveel dit aan

Judith

19-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Geen verrassingen als je de auto komt ophalen


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Nieuwegein

15-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Nieuwegein

12-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto heeft er zijn beurt en APK gehad en ben zeer tevreden. Kom hier vaker en afspraak is afspraak. Als er meer mocht zijn bellen ze altijd voor overleg. Daar hou ik van.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Er werd heel goed met ons meegedacht en we zijn erg tevreden met onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan