Beoordelingen Bosch Car Service Vrielo B.V.

8,8
109 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

C. uit Nieuwegein

08-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel. Ik weet dat mijn auto daar in goede handen is, ook bij een bijzondere klus. Kreeg ook vervangend vervoer aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lopikerkapel

29-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Gaat je niets aan

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere keren mijn auto laten repareren, en werkelijk helemaal niets aan te merken. Goede communicatie, reparaties zijn altijd goed.

Ze zijn alleen een beetje goedgeloving als je zegt dat je een mercedes komt ophalen lol.

Meneer van Rooijen heeft een keer geweigerd versleten banden terug te plaatsen, heb ik zeer gewaardeerd!

Bij de laatste reparatie hadden ze wel even m'n auto mogen wassen, gezien het bedrag dat ik moest aftikken ;-)

Enig minpuntje, liever een mooi blondje achter het loket


Ja, ik beveel dit aan

Bettt uit Nieuwegein

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goede service en eerlijk over de staat vd auto!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Nieuwegein

10-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Oscar

05-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoudsbeurt en apk keuring


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Nieuwegein

15-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lopikerkapel

11-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit nieuwegein

08-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een jong en dynamisch team, wat elk probleem weet op te lossen. Altijd bereid een stapje meer te doen in de service.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwegein

07-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goede service


Ja, ik beveel dit aan