Beoordelingen Bossen & de Bakker

8,4
49 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Hans uit Den Helder

05-06-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Was geen klant bij BxB, maar had een acuut electronisch probleem met mijn MB 200CDI AUT
Attente snelle reactie, klantvriendelijk en deskundig opgelost.
Hierdoor vertrouwen gewekt en laat onderhoud/APK voortaan door hen doen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Callantsoog

16-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik weer Mercedes Benz rij (R129 SL500 uit 1997) moest ik op zoek naar een specialist met verstand van zaken. Welnu, die heb ik gevonden!

Wat een verademing! Bij Bossen en de Bakker ben je geen nummer, er werkt deskundig en vriendelijk personeel zonder kapsones. De werkplaatsopdrachten worden naar volle tevredenheid uitgevoerd en men denkt mee met mijn portefeuille. Ook bij de afdeling verkoop word je leuk behandelt. Je merkt aan alles dat men hier op hetzelfde level als de klant zit (mede-autogekken).

Wat ik mede erg waardeer is het gratis vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken, dit is een zeldzaamheid tegenwoordig :-)

Voorlopig ben ik nog lang niet op mijn Mercedes uitgekeken en als mijn BMW X5 er uit gaat komt er een Cayenne...Mooi dat ik daar dan ook terecht kan voor beide auto`s. Gaat zo door!


Ja, ik beveel dit aan

de Haan uit Molenstraat 115

26-03-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed zie de tijdsduur van de samenwerking


Ja, ik beveel dit aan

John uit andijk 1619 BZ

25-03-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nog niet zoveel ervaring met jullie, maar de ervaring die ik heb is erg positief


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Winkel

24-03-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diversen offertes personen auto's.
Onderhouds en reparatie werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

JMM uit OPMEER

23-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kom er al 25 jaar en net mijn 6e Mercedes afgeleverd.
Wilt u nog meer weten ?


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Hhw

27-02-2012
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto net gekocht nog geen mening


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit broek o langedijk

25-02-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit heerhugowaard

25-02-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

geert uit Schagen

25-02-2012
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als ''vriend van het huis'' het volgende; dit garagebedrijf is meer dan een garagebedrijf, heeft dan ook eigenlijk weinig met een garagebedrijf te maken. Het is een belevingscentrum van inspirerende mensen die ''boxloos'' tegen het systeem aanschoppen. Liefst niet geremd door autoritair gezag drukken zei hun eigen stempel op de automarkt. Ondanks dat veel mensen in de wetenschap verkeren dat het allemaal financieel voor een stuk minder kan voelen vellen zich comfortabel bij de club.

Geert Klaver


Ja, ik beveel dit aan